woensdag 30 maart 2022

DNA & DIAMOND RAINBOW PLASMA LIGHTBODY REPARATIE & HEALING! ~ Gekopieerd (deel) van de pagina van Ramona Lappin


Gekopieerd (deel) van de pagina van Ramona Lappin

DNA & DIAMOND RAINBOW PLASMA LIGHTBODY REPARATIE & HEALING!

We hebben een X-KLASSE SOLAR FLARE (dat is officieel de 9e in 3 dagen!) en een aantal super krachtige Schuhmann Resonance spikes die NU plaatsvinden, evenals de voortdurende lawine van Solar Flares die de diepste Zuivering, DNA en Plasma Lightbody Upgrades tot nu toe ondersteunen, terwijl we doorgaan met het ontsteken van ons Ware Zelf en onze Organische Werkelijkheid.

We hebben grote releases en golven van Bliss-, Freedom-, Edenic/ Paradisian, Divine Love/ Union & Abundance Codes, DMT, oxytocine, serotonine, endorfine en dopamine-releases die ook door ons heen spoelen.

ALLE genetische blokkades (Miasma), zegels, implantaten, inserts, omkeringen, lagere DNA-codes en interferentiepatronen, die de hele mensheid al eonen lang hebben beïnvloed, worden verwijderd en opgelost met extra supersnelle kwantum God Source-snelheid, met DE EVENEMENTEN REEDS BINNEN VOLLEDIGE VOORUITGANG!

Alle resterende omkeringen van vervormingen en lagere coderingen worden gezuiverd en ons DNA en Diamond Rainbow Plasma Lightbody's ontvangen volledige genezing. De voorlopers activeren hun 12D+ Diamond Rainbow Sun Lichaamsbewustzijn van onze Kryst-All Avatar volledig, dat de intelligentie en instructiesets/Blauwdruk bevat die nodig zijn om onze beschadigde Lichtlichaamstructuren te herbouwen en te repareren. Terwijl we dit doen, doen we dit ook voor de planeet, het planetaire brein en het veld. Denk aan honderdste aap effect! Om nog maar te zwijgen van het feit dat we echt Eén zijn!

ALLE KOOLSTOF & VORM WORDT KRISTALLIJN!
Dit gebeurt uiteindelijk als we VOLLEDIG OVEREENSTEMMEN MET DE WET VAN ÉÉN en deze staat van zijn consequent kunnen vasthouden, namelijk Eenheid/God Bron/Christus/Kryst-all Bewustzijn!! DAT IS HET CORDINAAT VOOR HET COLLECTIEVE BEWUSTZIJN NAAR DE NIEUWE TIJDSRUIMTE VAN DE ENE WARE ORGANISCHE ASCENSION WERKELIJKHEID, dat is wat we bezig zijn te belichamen, te verankeren en te ontgrendelen samen met een superhoge hoeveelheid hogere lichtcodes en Frequentie, die ons allemaal optilt en verheft naar de hogere dimensionale werkelijkheden.

Veel tijdlijn-/realiteitsverschuivingen ontvouwen zich, zoals tijdverschuivingen, Matrix-glitches, Mandela-effecten, déjà vu's en een algemeen gevoel van loskoppeling van de oude kunstmatige Matrix als de oude programmering met al zijn herinneringen, illusies, valse projecties, sluiers, implantaten, inserts en kunstmatige technologieën worden nog steeds snel verwijderd, opgelost en gedemonteerd. De oude ingesleten en valse angsten en afleidingen van de controle Matrix hebben geen invloed meer op ons.

Velen voelden zich super extra moe, anderen hebben moeite met slapen, met al die zonnevlammen die oplaaien. Zelf werd ik de afgelopen twee avonden letterlijk twee keer in slaap gebracht rond dezelfde ongebruikelijke tijd, niet in staat wakker te blijven.

Dit gebeurt niet vaak, maar is eerder gebeurd tijdens enkele grotere zonne-uitbarstingen.
We gaan diep als ons hogere Zelf het overneemt wanneer dit gebeurt. Er wordt ons gevraagd om gewoon aanwezig te zijn bij wat zich blijft ontvouwen, de verschuiving van alle levens!
Velen hadden ook het gevoel niet in staat te zijn zich te concentreren, voelden zich 'eruit', ervaren hoofdpijn/migraine, druk op het hoofd en de kruin, misselijkheid, duizeligheid, draaiduizeligheid, normale functies lijken verwarrend, desoriëntatie, niet in staat zich te concentreren, angst en depressie, lichaam pijntjes en kwalen, ontgiftings- en griepsymptomen, hoge tonen in oren en/of druk, maaggevoeligheid enz. We kunnen ook uitgebreide staten van bewustzijn ervaren, herinneringen aan vorige levens/hogere identiteit ontgrendelen, geschenken, vaardigheden, wijsheid en duidelijkheid van missie en hogere Waarheden ontstaan ​​als ons Multidimensionale DNA online komt.

Dus tot nu toe hebben we de afgelopen drie dagen in totaal 9 M-klasse zonnevlammen, en ook een enorme hoeveelheid C-klasse zonnevlammen die maar blijven knallen!!
Dit stuk M-klasse fakkels heeft alle eerdere zonnerecords gebroken en ik geloof ook dat bijna elk ervan een CME was met uitzicht op de aarde! Er worden sterke geomagnetische stormen voorspeld voor later op de dag en deze zullen minstens de komende drie dagen aanhouden, maar met aanhoudende fakkelactiviteit die mogelijk aanhoudt. Ik zie ook dat we meer zonnevlammen kunnen verwachten, vooral een BIG/ger ONE/s!

Het is ook niet nodig om een ​​grote xflare te hebben, meerdere M-flares werken gewoon hetzelfde, misschien zelfs beter. Niemand weet echt precies hoe alles zich gaat ontvouwen, maar de visioenen en het weten wordt zeker steeds duidelijker.

Naast dat ik alles deel wat ik doe, raad ik iedereen aan om naar binnen te gaan om voor jezelf te zien wat er zich werkelijk aan het ontvouwen is. Wat voel je dat er gebeurt? Denken dat anderen, waaronder een leraar/kanaal/gids/goeroe het beter weten dan wij, IS HET PROBLEEM! Wij geven onze kracht weg, gelovend dat anderen het beter weten. Maar de reden waarom sommige mensen niet zien wat ik bijvoorbeeld al zie gebeuren, is ook omdat ze gewoon op een andere tijdlijn/frequentie zitten, en ook omdat veel te veel mensen expres valse informatie geven om de tijdlijnen te manipuleren / Realiteiten, vooral in deze tijd NU!

We zijn op de meest kritieke van alle kruispunten, de laatste momenten voordat ALLE VERANDERINGEN VOOR ALTIJD! Want als we eenmaal deze VOLLEDIGE RESET VAN HET ENE BEWUSTZIJN hebben voltooid, zijn degenen die er niet voor kiezen om te leven volgens de Wet van Een/Eenheidsbewustzijn verdwenen, teruggekeerd naar de Bron. Wat al gebeurt, maar je kunt begrijpen dat degenen die zich niet willen overgeven tot het einde vechten om te overleven.
Ik geloof niet dat iemand precies weet wat er zal gebeuren en wanneer. Anders zouden we hebben dat die ene alwetende persoon ons de hele tijd vertelt wat en wanneer er iets gaat gebeuren en gewoon blijft volgen wat ze zeggen, niet voor onszelf denken of geloven dat we onze toekomst allemaal kunnen en actief co-creëren. de tijd. Dat zou behoorlijk saai en erg ontmoedigend zijn, toch!?!

WIJ ZIJN DEGENEN DIE BLIJVEN CO-CREEREN WAT ER GEBEURT in de 'toekomst' in elk NU-moment! Denk aan Mandela-effect en parallelle tijdlijnen/kwantummogelijkheden, NU altijd beschikbaar via volledige frequentie-uitlijning. Het gaat er dus niet om te vragen en te wachten tot iemand ons vertelt wat er gaat gebeuren en wanneer, maar dat we VOLLEDIG HERINNEREN dat we kwamen om HET GEBEUREN TE MAKEN! Met elke gedachte, woord, geloof, gevoel en actie ondernemen we!!!

OM DE FREQUENTIE VAN NIEUWE AARDE TE HOUDEN EN DE EVENEMENTEN DIE REEDS GEBEUREN! wat het is?
Het is aan ons om ons nu de volledige eigendom, verantwoordelijkheid en verantwoordelijkheid te nemen voor onze eigen en de Collectieve Tijdlijnen/Realiteiten, en onze kracht superbewust te gebruiken, hoe sneller en gemakkelijker alles gaat! Dit is waar het allemaal om draait, herinnerend dat we dit ALLEMAAL DE HELE TIJD co-creëren! Hoe meer mensen zich afstemmen op deze FREQUENTIE VAN NIEUWE/ ASCENSION AARDE/ NOVA GAJA NU, hoe sneller het zich manifesteert terwijl we bewust VERSMELTEN MET DIE WERKELIJKHEID/ FREQUENTIE. De cabal/negatieve aliens weten dit heel goed en hebben ons de hele tijd gebruikt om hun gevallen Tijdlijnen voor hen te manifesteren. Ze hebben niet de macht om dit te doen zonder onze (meestal onbewuste) toestemming.

HERINNER NU EN VOER NU JE GOD-BRONBEVOEGDHEID VOLLEDIG OPNIEUW AAN!

Omdat, zoals ik blijf zeggen, dit ALLES gaat over het ons volledig her-inneren, terugvorderen en gebruiken van onze Goddelijke Bron-kracht om onze Realiteiten superbewust te co-creëren!
WIJ ZIJN DE SCHEPPERS!

Tijd om volledig te ontwaken uit de slaap en spreuken en je Kryst-All Avatar, Guardian, al-ready geascendeerde Zelf te activeren dat één is met de Godheid en de HELE SCHEPPING.
In volledige afstemming met de Wet van Eén en God Bron / Eenheidsbewustzijn!
WIJ KOMEN OM DE MAGIE TE MAKEN EN DE VERANDERING TE ZIJN, de Weg te tonen en de Vuurtoren te zijn voor IEDEREEN om hun Ware Aard weer te herinneren. Want als we ascenderen en in Frequentie stijgen, doen onze Realiteiten dat ook!
Ramona Lappin