woensdag 30 maart 2022

Beste Sterrenzaden ~ AQ


Beste Sterrenzaden.
~~~~~~~~~~~~
Jullie zijn vandaag misschien een beetje vreemd of doodmoe wakker geworden. Deze nacht hebben we een Registrerende 7KP gehad ,dit is nooit eerder gezien. Als u gevoelig bent voor energie zou ik u aanraden uw schema de komende 48 uur tot een minimum te beperken of vakantie te nemen van uw werkgelegenheden als u daar de mogelijkheid voor heeft. Eet licht, drink veel water en aard.
Er komen meer geomagnetische stormen aan!

Op 28 maart, heeft een zonnevlek een razernij van zonnevlammen losgemaakt - meer dan 17 in totaal. Er waren 11 C-klasse-flares en 6 M-flares. Ten minste twee full-halo CME's kwamen uit de chaos voort.
Dit is een ENORME instroom van Goddelijke Mannelijke energieën!
Sterke geomagnetische stormen van de G3-klasse zijn mogelijk op 31 maart wanneer naar verwachting een kannibaal CME het magnetische veld van de aarde zal treffen. Het is een 'kannibaal' omdat het een van zijn eigen soort is wat onderweg is naar onze planeet! (ruimteweer)
Deze instroom van Goddelijke Mannelijke energieën van zonne-energie raakt ons trillingsveld heel hard.

Ben je gevoelig, intuïtief, empathisch dan voel je het al afkomen!
Er is een stijging van emoties/gedachten, de behoefte om ze te verwerken en het heeft ook invloed op het zenuwstelsel, hart, zonneplexus en onze slaapcycli.Veel empaten hebben de laatste tijd weinig of niet kunnen slapen of heel korte nachten gehad. We zijn bezig met diepe onderbewuste verwerking tijdens onze Droomtijd, en je zult merken dat je overdag worstelt met dichtere emoties en gedachten.

Problemen in eerdere relaties kunnen duidelijk worden! Onze empowerment wordt geheeld, gereinigd en uiteindelijk opgewaardeerd!

Er is meer vermoeidheid, hoofdpijn, verlaagd immuunsysteem, verstopte sinussen en gebrek aan wil.Aangezien dit collectief aan de gang is voelen empaten dit van het collectief mee en zijn meestal uitgeput dit allemaal te transmuteren. Veel zwaarte in de longen met verdriet terwijl we loslaten dat ons 3e chakra (zonneplexus/vertering) beïnvloedde en ons in het verleden ontmoedigd hield.

Bescherm je energieveld goed, blijf goed gehydrateerd met water, draag beschermende kristallen, neem de tijd om je emoties te verwerken en rust.Probeer zoveel mogelijk de massa te ontwijken.
Zorg goed voor jezelf. Dit gaat ons naar een andere dimensie blazen.Dit zal intens zijn maar het zal voorbijgaan.

Veel liefs. AQ