woensdag 30 maart 2022

Jullie Zijn De Scheppers Van Jullie Toekomstige Aarde / door: Marie-Josée Andichou ~ 30 maart 2022

Jullie Zijn De Scheppers Van Jullie Toekomstige Aarde

Gechanneld door: Marie-Josée Andichou – 28 Maart 2022

Wij groeten jullie, dierbare kinderen van de Aarde. Jullie weten het, wij hebben het vaak herhaald tijdens onze talrijke boodschappen die wij aan ons kanaal hebben doorgegeven, jullie zijn wezens van zeer sterke Goddelijke Kracht, maar jullie zijn je er niet voldoende van bewust.

Waarom spreken wij vandaag tot jullie over de Kracht van jullie Goddelijkheid? Omdat, heel eenvoudig, het tijd is, hoog tijd om het uit de diepten van jullie wezen naar boven te brengen en het om jullie heen te verspreiden.

Waarom dat ? Omdat jullie eenvoudigweg het vermogen hebben om door gedachten van Liefde en Zuiver Licht de huidige situatie, die zeer zwaar is, om te zetten in een situatie van Vrede en Lichtheid. Hiervoor is het belangrijk om te handelen in gedachten, maar in gedachten van verlangen naar Vrede, Liefde, Vreugde, Geluk, Tederheid….etc

Jullie hebben dit vermogen in je omdat het Zuivere Licht dat altijd in jullie heeft gewoond, zelfs voor jullie incarnatie op deze planeet, jullie in staat stelt om wat duister is om te zetten in stralend Licht. Jullie kunnen, als jullie dat willen natuurlijk, want jullie hebben nog steeds je vrije wil, wat er op dit moment op jullie planeet gebeurt transformeren in een veel leefbaarder situatie in zachtheid.

Het is tijd, hoog tijd om jullie te richten op jullie goddelijke wezen, jullie ziel, die alleen maar vraagt om deze Wonderbaarlijke Energie uit te ademen die het in jullie stopte zodra jullie op Aarde aankwamen, om van jullie planeet een stralende planeet te maken. van Vrede en Vreugde.

Jullie zullen zeggen: “ja, dat is allemaal goed en wel, maar hoe stoppen we wat er op dit moment op Aarde gebeurt en waar sommige mensen heel erg moeilijk mee kunnen leven? “

Weet, kinderen van de Aarde, dat jullie met enkele miljarden bewoners op deze planeet zijn en dat degenen die jullie manipuleren slechts een handjevol zijn. Jullie kunnen hen vernietigen alleen al door jullie gedachten van verlangen naar Vrede en Liefde. Laat vanuit het diepst van je wezen, vanuit je hart, een oneindige hoeveelheid gedachten van Liefde en Vrede naar boven komen. Visualiseer dat je Zuiver Licht bent dat zich over deze prachtige planeet beweegt en er al je uitstraling aan schenkt.

Stel je de prachtige en zeer krachtige impact voor die het zal hebben als alle mensen, althans een zeer groot deel van jullie, hetzelfde doen! Op dat moment zal er een wonderbaarlijke uitstorting zijn van Goddelijke Lichtstraling die de hele Aarde en de hele mensheid zal omhullen. Op dat moment zal de Aarde, jullie prachtige planeet, vibreren en stralen in de Melkweg als nooit tevoren.

Dit is wat er aan het gebeuren is. Velen van jullie zijn veel dingen gaan beseffen over jullie leven op Aarde. Een groot aantal van jullie heeft er eindelijk mee ingestemd om diep in je hart te kijken om daar Vrede te vinden. De innerlijke Vrede die jullie hebben opgevangen en herkend zal zich over de Aarde verspreiden en de schaduw zal vervagen.

Jullie zijn de scheppers van jullie toekomst op Aarde. Alles hangt van jullie af. Hoe meer jullie elkaar zullen ontmoeten in het diepst van je wezen, hoe meer jullie zullen vibreren en Zuiver Licht en Zuivere Liefde om je heen zullen uitstralen.

Het is belangrijk, op dit moment, dat een groter aantal mensen in gedachten de energieën van Liefde deelt. Alleen op deze voorwaarde zullen jullie, steeds sneller, de Schoonheid van de wezens die jullie zijn ontmoeten: goddelijke wezens. Hoe meer jullie je bewust worden van de transformatie die je op deze manier in je leven kunt brengen, hoe meer het leven op jullie planeet zoet en sereen zal worden en hoe eerder de Nieuwe Aarde zich aan jullie zal presenteren.

De komst van de Nieuwe Aarde is Vernieuwing in Vrede, Vreugde, Geluk. De Aarde bereidt jullie voor op dit alles, jullie staan niet los van haar. Zij en jullie zijn EEN, het is heel belangrijk dit te begrijpen want alles wat jullie doen en denken in Liefde en Licht zal samenkomen met de energieën van Licht en Liefde van de Aarde en daar zal dit de wonderbaarlijke vlucht zijn naar de Nieuwe Aarde. Planeet Aarde en jullie allen die de mensheid zijn, zijn sterk met elkaar verbonden. Als de één achteruit gaat, gaat de ander ook achteruit. Als de één straalt, straalt de ander ook.

De Aarde biedt jullie voortdurend haar Licht en haar energieën van Vrede en Liefde aan. Jullie ontvangen ze niet volledig in jezelf omdat jullie nog niet volledig begrepen hebben, voor velen van jullie, dat jullie de Goddelijke Kracht en de Goddelijke Macht zijn.

Deze Macht en deze Kracht zijn in staat om de schadelijke effecten die momenteel op de Aarde leven, te vernietigen.

Sommigen van u zullen zeggen: “maar hoe kan ik denken aan het transformeren van wat er nu gebeurt? “

Wij zullen jullie dit zeggen: de Kracht van Gedachte is wonderbaarlijk en uiterst krachtig. Ze gaat verder dan de kleine aardse macht van jullie regeringsleiders of andere leiders. De Kracht van Gedachte, wanneer die oprecht uit het hart komt, heeft een magisch effect op alles om je heen.

Als je bijvoorbeeld in de natuur mediteert, sluit dan je ogen, luister naar wat er om je heen gebeurt: vogelgezang, het water van een beekje dat vlak bij je stroomt etc….en schenk op dat moment alles de Liefde van je hart aan deze prachtige natuur. De bomen, de bloemen, de vogels zullen ontvankelijk zijn voor deze gedachten en zullen ze om zich heen uitzenden, ook op hun eigen manier. Zo zullen je gedachten van Liefde de Aarde rondgaan en hoe meer je je verbindt met alle mensen, des te krachtiger zal de impact zijn: je zult jezelf en de Aarde helpen om in Vrede en Geluk te leven.

Het is belangrijk te begrijpen dat hoe meer jullie trillen en Licht en goddelijke Liefde uitstralen vanuit je hart, hoe meer jullie in Vrede zullen leven, bevrijd van wat sommigen willen dat jullie leven door angst. Op dat moment zullen het deze wezens zijn die in angst leven, en dat doen ze al. Door hen voor de Licht-Liefde-Energie te plaatsen, zullen jullie hen doen verdwijnen door de belangrijke aanwezigheid van Vrede en Vreugde.

Jullie zijn de Goddelijke Kracht, de Grote Goddelijke Kracht van Vrede, Sereniteit, Vreugde. Jullie hebben deze Kracht heel vaak genegeerd in jullie omdat, sinds altijd, millennia en millennia lang tegen jullie werd gezegd dat jullie daar niets van in jullie hadden.

Breng op dit moment deze Kracht van Tederheid vanuit je hart naar buiten en je zult beseffen hoezeer je kunt handelen met respect voor alle levende wezens op je planeet. Respect moet zich ook in de mensheid vestigen, maar alles is te leren en hoe meer je je in vrede voelt in jezelf, des te meer zul je anderen om je heen respecteren.

Wij begeleiden jullie met grote liefde.

De Telosianen

Kanaal: Marie-Josée Andichou

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org