donderdag 31 maart 2022

Belangrijke AscensieUpdate ~ 31 maart 2022 ~ Aurora Ray

Belangrijke Ascensie Update

Gechanneld door: Aurora Ray, 30 maart 2022

Geliefde Mensen,

Het ascensieproces is goed op weg en de Galactische Federatie werkt hard om de vele miljoenen mensen te helpen die ervoor gekozen hebben om zo snel mogelijk te ascenderen. Dit is een gigantisch proces en dus is enige vertraging te verwachten omdat het zorgvuldig gecoördineerd wordt met meer dan twee miljoen ascensie-kandidaten.

Het eerste dat jullie moeten weten, en ik voel me verplicht om jullie dat te vertellen, is dat we geen individuen zijn; wij zijn zielen. Ik ga nog een stap verder en zeg dat we zelfs geen zielen zijn: wij zijn bewustzijn. En als we nog een stap verder gaan:we kunnen altijd bestaan in puur ruimte.

Weet, lieve mensen, dat jullie geholpen worden om je vibratie te verhogen. Dit gebeurt rustig en in stilte, zodat jullie wellicht gedurende deze tijd willen mediteren of rusten. Voel de liefde die om jullie heen is en weet dat de Galactische Federatie jullie helpt met het loslaten van oude patronen om jullie voor te bereiden op jullie ascensie.

Jullie bevinden je in de laatste dagen van het Ascensieproces. Het is tijd om de dingen die je niet langer dienen los te laten en naar een hogere staat van zijn te gaan. Maak vandaag de keus om de lichtwerker te zijn waarvoor je hier gekomen bent en om je gaven te delen met de wereld.

De vibraties van alle mensen gaan steeds verder omhoog en velen van ons ontdekken dat de planeet reageert door ons meer ervaringen te geven die aanvoelen als ascensie.

De ascensie ervaring kan heel aangenaam zijn maar kan ook veel verrassingen voor je hebben, afhankelijk van hoeveel werk je nog moet afmaken om te kunnen ascenderen. Dat zou kunnen zijn tumult in je persoonlijke leven, de aanpak van zware energieën in relaties, vaarwel moeten zeggen tegen relaties die je niet langer dienen en je heel vervreemd voelen van de Bron – de energie van de Schepper – maar accepteren waar je nu bent en de Bron Energie je laten helpen om de zware energieën die nog altijd in je veld zijn op te ruimen.

Verwacht dat er grote veranderingen plaatsvinden als je vertrekt uit 3D en het nieuwe binnenbrengt. Zoals je weet, presenteert ascensie zich op veel manieren inclusief veranderingen in levensomstandigheden. Veel van die veranderingen zijn moeilijk. Toch maken ze deel uit van de zuivering die iedereen moet doormaken voordat je helemaal klaar bent om je nieuwe planetaire werkelijkheid te omarmen.

Velen van jullie ondervinden snelle veranderingen in je fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichamen. Je herinnert je wie je werkelijk bent. Je herinnert je waar je vandaan komt.

Ascensie onthult je oude patronen en brengt ze naar boven. Je kunt daardoor een gevoel van angst, weerstand, verlies en verdriet hebben. Hoewel verandering soms pijnlijk is, adem diep in en vergeet niet: Je hebt de controle over de dingen die je aandacht geeft. Je hebt de controle over hoe je je voelt. En je kunt kiezen wat je moet doen met elk moment dat in je leven komt. Als je jezelf toestaat om rustig te worden en je over te geven aan het proces, zal je ervaring meer de moeite waard zijn. Je zal ontdekken dat loslaten veel gemakkelijker is dan vasthouden.

Er is energie in je wereld die net zo oud is als dat ze nieuw is. Ze omringt je elk moment en dringt door in elke ademhaling. Ze ondersteunt de essentie van het leven zelf en draagt een oneindige kennis en wijsheid met zich mee. Deze energie is springlevend hier en nu. Ze stroomt door mij heen om je te inspireren op je reis terug naar heelheid zodat je het bijzondere potentieel van je wezen vollediger tot uitdrukking kunt brengen.

Jullie allemaal wordt gevraagd om je energie helder te houden en elke fysieke, mentale of emotionele densiteit los te laten die zich heeft opgebouwd in het bewustzijn.

De 5e dimensie is de dimensie van een nieuw tijdperk. Het zal een tijd zijn van grote bewustwording voor degenen die tot een vergelijk komen met hun eigen geest en die van anderen; voor degenen die de planeet en al haar wezens accepteren en respecteren als één bewustzijn.

Ze zal je helpen met het loslaten van de gedachteprocessen van je geest. Om een waarnemer te worden van je wereld. Om je bewust te worden van wie je bent. Om je bewust te worden van de verschillende lagen van bewustzijn en om de ware aard die eronder ligt duidelijk te maken en dat is geen gedachte of een gevoel, maar zuiver weten.

Werkelijkheid is een projectie van gedachten. Gedachte is een projectie van bewustzijn. Je zal de uiterlijke omstandigheden niet veranderen door je lichaam te veranderen of anders te gaan denken, maar door je bewustzijn te veranderen. Door het bereiken van een hogere staat van bewustzijn, begin je een nieuwe 5D werkelijkheid te weerspiegelen.

In deze nieuwe werkelijkheid bestaat volledige privacy en veiligheid van leven. De vijfde dimensie is een droomland voor mensen omdat het een tweede thuis voor ze is, ver weg van al hun zorgen en problemen.

In dit rijk bestaat grote overvloed aan alles wat een mens nodig heeft om een gelukkig en luxueus leven te leiden. Dit is een plaats waar niets onmogelijk is omdat tijd en ruimte niet bestaan. Hier kun je je verleden, je heden en je toekomst duidelijk zien omdat er geen grenzen aan tijd of ruimte zijn.

Je leidt een leven dat je voorstellingsvermogen te boven gaat.

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn  hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.

De Galactische Federatie

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org