woensdag 30 maart 2022

Kosmos & Ascensie Journaal Woensdag 30 maart 2022 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Kosmos & Ascensie Journaal
Woensdag 30 maart 2022

***KOSMISCH WEERALARM***GEOMAGNETISCHE ONRUST ***KP 5-7 KOMENDE 72 UUR***
RIEMEN VAST: DE ZONDVLOED GAAT HEVIG TEKEER!

---SUPER LIGHT WAVES OVERSPOELEN GAIA
HET KNETTERT EN KNALT WEER FLINK MET DE GELADEN EN ONRUSTIGE ENERGIEEN IN DE ATMOSFEER VOL BLIKSEM -DE BRANDENDE FAKKELS WORDEN FLINK AFGESCHOTEN IN DE ASTRALE EMOTIONELE LAGEN EN KUNNEN FLINK TRIGGEREN TER OPSCHONING-LAGERE ENTITEITEN LIGGEN OPGESLAGEN IN DE CHAKRA'S EN KOMEN VRIJ OIV DE INSTROOM AAN LICHT ALS ZWARE METALEN DEELTJES EN GOLVEN= FYSIEK STERK VOELBAAR VOELBAAR MET CHAOS IN BREIN EN LICHAAM----
""PITTIGE KERNENERGIE EN EXTREME VERMOEIDHEID-STRAM EN STIJF tgv DE INSTROOM VAN ZEER HOOGVIBRERENDE ENERGIE!!!
PITTIGE TURBULENTIE IN DE AARDSE ATMOSFERISCHE LAGEN EN DUS IN ONZE AARDSE AURALAGEN""

***ONRUSTIG INSTABIEL AARDMAGNETISCH VELD VEROORZAKEN WANKELIGHEID-MOEITE MET AARDING-DIZZY-MISSELIJK***ZONNEWINDEN KP 1-5 BLAZEN COLLECTIEF DE DUISTERE ENERGIE OMHOOG UIT DE LAGERE AARDSE AURALAGEN MET TRIGGERS EN IJZIGE KOU TOT GEVOLG ***GEEFT ONRUST IN BREIN-DAAS VOL HOOFD-OVERPRIKKELD EN OVERBELAST ZENUWSTELSEL-TRAGE SPIJSVERTERING-HET GEVOEL STEEDS VERDER ACHTERUIT TE GAAN TGV TRAGE VERWERKING VAN DE HOOGELADEN ENERGIE DOOR ONS LICHAAM DIE OVERBELAST HIERDOOR RAAKT***VEEL PIJN EN SPERSPANNING VAN DE SCHOUDERBLADEN-NEK-KRUIN-SCHEDEL-LINKERFLANK-STROOM DOOR LINKERARM-SPANNINGSBOOG TUSSEN LINKERSCHOUDER EN LINKER RIBBENBOOG TGV ZIEL OPSTIJGING VANUIT DE MILT NAAR CHAKRA 5 MET UITSTOTING VAN VEEL OUDE ZELVEN RONDOM KEELCHAKRA=HARTRITMESTOORNISSEN-BENAUWD-PANIEK-STRESS-ONRUST-DRUK OP HET BORSTBEEN

Vandaag opnieuw een mega record golf die alle schaduw facetten van ons ego eruit trilt en aan de huidoppervlakte brengt voor cel transformatie, net zolang totdat wij volledig 1 zijn geworden met de lichtstroom. Geeft sterke slingerbewegingen in je lichaam met misselijkheid, duizeligheid, rillen, trillen, diepvrieskou en koude windvlagen voelen langs je lichaam.

Chakra 5 en 6; ze voeren ons terug naar de kern= het pure kindje van licht en liefde! Geeft immense zuivering van de darmen, wervelkolom, benen, voeten, longen en huid!

Snel getriggerd/geraakt worden waarbij grote hoeveelheden oude energie worden losgeweekt en losgetrild uit diepere weefslagen. Vooral de benen hebben het zwaar te verduren en hebben te maken met macht en onmacht uit de 3D vol regeltjes. We bevatten en begrijpen deze taal niet langer meer, het vreet energie om het te proberen te bevatten. Het resoneert niet langer met wie we nu zijn.

***DE FENOMIALE TSUNAMI''S AAN ENERGIE van de afgelopen dagen met TONNEN aan hoog geladen energiedeeltjes bereikten de aarde! We worden flink platgelegd, de golven drukken onze wervelkolom in de perfecte vorm [blauwdruk] en dat veroorzaakt heel veel pijn en spierspasmen met extreme vermoeidheid. Vooral onderaan ons reptielenbrein ter hoogte van de ruimte tussen de schouderbladen tot aan de schedelrand zijn de drukpijnen immens voelbaar.

***Schumann Resonantie Pieken met uitschieters tot 44 Hz openen je hart en dit geeft drukkende kernpijnen tussen je schouderbladen! Het gebied tussen je hart en keel wordt geopend en gezuiverd, dit kan immens veel verdriet geven en onmacht oiv activatie van de thymus met uitstroom van oud zeer uit de kindertijd.

***Zonnewinden zijn -nu nog-matig = 400 km/sec, maar gaan flink oplopen tot 500-600 km/sec de komende 72 uren. Ze werken flink na omdat ons lichaam al deze energie heeft te integreren.

Des te hoger we opstijgen des te meer info er vrij komt uit onze cel geheugen aan vele levens en voorouderlijke tijdslijnen om voorgoed gezuiverd te worden uit ons systeem.

Chakra 5 en 6; ze voeren ons terug naar de kern= het pure kindje van licht en liefde, de verbondenheid met het bronlicht die wij zijn kwijtgeraakt toen we gingen overleven en ons aanpasten in de 3e Dimensie, hierbij sloeg chakra 7 dicht en draaide de thymus op slot [lymfestroom stagneerde].

Deze 2 gaan nu weer open en alle gestagneerde en verstoorde energieën [lymfe en bloed detox] komen vrij van vele levens en bloedlijnen.

Dit ervaar je als een loodzware en gekneusde fase vol onmacht en frustratie omdat je PLAT gelegd wordt en schoongemaakt. Deze fase is noodzakelijk om zo ons lichaam de kans te geven op te ruimen.

Ons lichaam maakt 24/7 overuren door deze grote lymfe en bloedzuivering "'ever"!

Veel oud zeer uit onze jeugd wordt losgetrild uit ons celgeheugen.
Alle diepe duistere lagen komen nu omhoog en naar de huidoppervlakte voor de stofwisseling oiv het instromende witte licht.
We worden ahw plat gelegd en opnieuw geprint=blueprint zoals we bedoeld zijn=wedergeboorte dankzij dit wonderbaarlijk kosmisch hoogfrequente licht.

SYMPTOMEN Voor velen van ons weer sterk voelbaar! [druk op de schedel en hersenen, wervelkolom, pijnlijke drukgolven rug en skelet, tussen de schouderbladen, chaos in brein en lichaam, totaal uitgeput zijn, extreme vermoeidheid, overprikkeld zenuwstelsel, zeer pijnlijke zenuwwortels = karmaknopen, draaiingen als een overvolle wasmachine in chakra 3, grieperigheid, diepvrieskou, opgejaagdheid, stress, enorme onrust, rillen, trillen, jeuk, verstopte bijholten, druk op voor-en achterhoofd, huiduitslag, koude vingers en tenen, voedsel en media intolerantie, snel overprikkeld zijn, shaken en beven ,hartritmestoornissen, hart overslaan tgv activatie embryonaal weefsel, benauwd, darmklachten, opgeblazenheid, pijnlijke lymfklieren, slapeloosheid, stress en onrust omdat we niet meer mee kunnen komen en mee kunnen doen in de haastige wereld vol druk en sociale verplichtingen en to-do's, gevoel iets te zijn vergeten, soms heftige heup, benen en voetklachten etc.
De zeer sterke energie stijgingen zijn enorm voelbaar en legt ons overgave op om vervolgens op te stijgen naar de 5e Dimensie: de hemelse blauwe lucht vol sprankelende transparante energie die we via onze voetzolen omhoog trekken!

Deze nieuwe frisse energie "botst" met nog oude duistere stukken in onszelf waar we ons nog HARDNEKKIG aan willen blijven vastklampen= het oude vertrouwde patroon/pad dat je nu echter niet langer dient omdat het JOU naar een lagere trillingsfrequentie trekt en je negatieve emoties/zwaarte en vermoeidheid ervaart= de lege negatieve aura tussen je benen = verbonden aan het etherisch web/ miltchakra=darmvlies of moedervlies.

De miltchakra zuigt als een spons de energie [bloed] op uit ons onderlichaam en slingert deze in ons etherisch web=darmvlies met als gevolg; zwaar beladen gevoel, spijsverteringsklachten= puur oude vervuilde en gestagneerde energie die nu gezuiverd mag worden.

Aan de binnenkant van onze beide benen loopt de nier meridiaan [weerspiegelen de psyche van je ouders] omhoog over de voorzijde van ons lichaam en eindigt in onze binnenoren[= frequentie=Hz=bandbreedte=toonsoort].

De vervuilde afvalstoffen die nu massaal vrijkomen hebben een lagere trilling en toonsoort en deze ervaar je dan als je ego stem in je hoofd die negatief, bang en duaal wordt en je gelijk volgooit met drama verhalen.

We willen LICHTER leven= VER-LICHTER en dat betekent dus de overbodig geworden ballast aan afvalstoffen loslaten

Dat kan een heel VERDRIETIG en EENZAAM gevoel geven omdat je zoveel oude-zelven cq oude levens loslaat.
Bovendien ervaren we een onrustige gevoel of we sneller moeten, nog sneller, we willen harder, vlugger, sneller= 3Dimensie tijdspiraal.
We hebben juist nu NOOD aan vertragen om weer dicht bij onze ware kern te komen in alle stilte een eenvoud en de genezende energie kan instromen in iedere cel.
We schommelen nog heen en weer in de 4e dimensie van oude energie en nieuwe energie [2 energiestromen] en ruimen zo vele vele levens en oude zelven op uit ons systeem.
Je herkent dit nu sterk in anderen=spiegeling en denkt; zo was ik zelf ook ooit!

We zijn het oude leven van druk,druk,druk, haast en zijn vele prikkels ONTGROEID!

De Nervus Vagus [ etherisch zilveren levenskoord die lichaam en geest met elkaar verbindt] staat onder grote druk en ondergaat een diepe transformatie.
Het is de tunnel naar het licht ahw.
De belangrijkste zenuw in ons lichaam.
De river of light!

NEEM EXTRA RUST zodat je fysiek lichaam de energie kan assimileren en de oude vrijgekomen energie kan verwerken!
DRINK VEEL WATER!. Bij te weinig water drinken krijg je pijnklachten en last vd wervelkolom.

Het gaat razendsnel met onze transformatie/mutatie!

Dit geeft een enorme trekkracht en dit voel je als groeispurten met spierpijnen, gewrichtspijnen, orgaanpijnen, wervelkolom drukpijnen en bandenpijnen.

Dat voelt alsof je veel te krappe kleding draagt en amper lucht krijgt tgv de lymfestroom [galactisch systeem] die als een beschermjas heeft gediend vol duistere onderdrukte energie.
Deze onderdrukte zware energie komt nu vrij en geeft de ascensie symptomen= pure detoxing!

Overgave en aanpassing zodat het genezende licht binnen mag stromen! We worden als nieuw!
We laten collectief de oude wereld in 3D los, van denken en doen op weg naar voelen en intuïtie als onze enige navigator.
aangedreven door het kosmische hart van moeder aarde!

TIP: Een echte aanrader tijdens ascensie zijn de speciale met licht gecodeerde aardende producten van Natural Upgrade. Ze geven gelijk een goed aarding van je voeten met de Feetcare of de Bodybutter die je energetisch beschermt of de Auraspray die onmiddellijk je aura energetisch zuivert waardoor jij je gelijk weer fris voelt en daardoor als vanzelf weer dicht bij jezelf komt.
Ik ben er enorm dankbaar voor dat ik ze ben gaan gebruiken. Ze zetten gelijk je lichaam-ziel en geest weer op 1 lijn en de aarding werkt onmiddellijk! www.naturalupgrade.nl

SLOW DOWN! JE WARE ZELF ONTWAAKT!

***Een enorme stamppot uit de losse pols, de energie voelt voor mij aan alsof ik door een zee van licht loop en ik ervaar al die multidimensionale werelden tegelijkertijd, ik vindt het heerlijk al die openbaringen en geniet en heb veel plezier in de hogere frequenties, fysiek nog enorm snel moe en stram en stijf, maar geestelijk fris en vrolijk ***
Marjolein Ingrid Soulpursang