donderdag 31 maart 2022

Aartsengel Metatron: In De Vijfde Dimensie Blijven / Gechanneld door: Joan Walker ~ 31 maart 2022

Aartsengel Metatron:  In De Vijfde Dimensie Blijven

Gechanneld door: Joan Walker – 30 Maart 2022

Metatron: Vandaag is het mijn verlangen om jullie meer verankerd te krijgen in de vijfde dimensie. Hoe meer je in staat bent te verankeren, te creëren en aanwezig te blijven in die realiteit, hoe meer het onnodig zal zijn voor je om terug te keren naar de derde dimensie. Jullie zullen beginnen te onderhandelen over jullie fysieke vorm en dat meer vertalen naar een vijf-dimensionale staat. Het zal voor de meesten niet zo merkbaar zijn. Naarmate jullie deze informatie beginnen te gebruiken, meer bewust zijn in het heden, en minder gedachten hebben die je voortdurend terugbrengen naar de derde-dimensionale werkelijkheid, des te meer zullen jullie in staat zijn om een constante energetische staat van zijn in de vijfde te handhaven.

Jullie brengen nu meer tijd door in die realiteit, maar er zijn gedachten die jullie terugbrengen naar een meer derde-dimensionale staat. Ze hebben te maken met overtuigingen. Ze hebben te maken met jullie behoefte om te onderzoeken en te ontleden, wat de beweeglijkheid verandert die nodig is om een vijfde-dimensionale realiteit te handhaven. Jullie merken dat het een beetje meer concentratie vergt om terug te keren in de vijf-dimensionale realiteit, nadat jullie onderzocht of ontleed hebben. Maar hoe meer tijd jullie in staat zijn door te brengen in die vloeibaarheid, zullen jullie merken dat het heel normaal voor je is om dat soort aandacht voor detail te hebben en om te creëren met intentie.

Dit zal gebeuren door gebruik te maken van de dynamiek die we in de vorige klas hebben besproken en door die zesde Straal van Creatie-vloeiendheid toe te voegen. Je zult nog steeds iets van de stevigheid van de vierde Straal en de energetica in de vijfde Straal moeten behouden om de realiteit in vorm te creëren. Als je gedachten creëert, is dat niet zo nodig als wanneer je iets concreters creëert. We zullen ons nu in deze overgangsperiode meer richten op het meer verankerd krijgen van jullie denksysteem in de vijfde dimensie. Dan zullen we beginnen te werken met meer concrete toepassingen van vorm in de vijf-dimensionale realiteiten.

In deze volgende klas onderzoeken we het denksysteem in deze toepassingen, samen met de emotionele respons die nodig is voor vloeiendheid. We zullen kijken naar meer complexe gedachten. En ze verbinden aan verschillende emoties die dan een meer onmiddellijke manifestatie van deze complexe gedachten mogelijk maken. Als je jouw intentie vormt, gebruik makend van de vierde Straal van Creatie, zal het aandacht voor detail vereisen en een bewustzijn van je emotionele lichaam. En wat de emotionele reacties zijn. Het is in de samenhang tussen deze complexe gedachten en de veelvouden van emoties (twee tot vier verschillende emoties). Die samenhang vindt plaats in de vijfde Straal. Dan wordt de mobiliteit van de zesde Straal toegevoegd – de vloeibaarheid treedt op. De opties zijn sneller en meer onmiddellijke reacties gebeuren dan je eerder hebt ervaren.

Dit is een uittreksel van een gesprek tussen Metatron en Jim Self terwijl ze zich voorbereiden om samen een Mastering Alchemy klas te geven.

We danken Joan Walker voor het naar voren brengen van Metatron om via haar te spreken. Met haar medewerking is de Mastering Alchemy Level 3 cursus tot stand gekomen.

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org