vrijdag 28 april 2023

Wie zijn de Geascendeerde Meesters? ~ 28 april 2023 ~ Aurora Ray


 

Wie zijn de Geascendeerde Meesters?

Door: Aurora Ray–  26 april 2023

De geascendeerde mens is iemand die op de een of andere manier hogere grond heeft bereikt, iemand die door alle illusies van deze wereld heen gekeken heeft. Hij kan voorbij de sluier van Maya kijken.

Dit stelt hem in staat om boven anderen uit te ascenderen; het is wat hem in staat stelt op een soort hogere grond te zijn zodat hij de dingen kan zien voor wat ze werkelijk zijn. Hij is zich bewust geworden van de invloedrijkste werkelijkheid; hij is zich bewust geworden van de krachtigste waarheid.

Als iemand dat punt bereikt, moet hij zijn ervaringen onder woorden gaan brengen. Hij zal moeten zeggen wat hij ziet omdat er mensen om hem heen zijn die onnodig lijden. Ze creëren hun eigen hel en ze proberen hem met zich mee te slepen.

Een verlichte of geascendeerde meester kan met je communiceren, maar niet op de manier die je gewend bent. Ze houden geen voordrachten, ze “downloaden” geen informatie in je mind en ze geven geen paranormale readings.

Die dingen zijn niet nodig omdat een geascendeerde Meester leeft in een staat die boven de mind uitgaat. Dit betekent dat wat hij je ook wil zeggen, reeds in je aanwezig is. Je moet het alleen nog herkennen; en dat is waar de dingen lastig worden.

Je mind is ontworpen om alleen datgene te herkennen wat het al eerder heeft herkend. En de meeste informatie die in je zit werd daar opgeslagen door je mind, niet door de geascendeerde meesters. Het is daarom niet verwonderlijk dat de meeste mensen moeite hebben met het herkennen van de boodschappen van de Meesters; ze zijn niet gewend om iets buiten hun eigen mind te herkennen! Maar blijf het proberen; je zult uiteindelijk de slag te pakken krijgen.

Een geascendeerde Meester zal leven in een staat die boven de mind uitgaat. Om je een idee te geven van hoe het is om in die staat te zijn, moet hij het vertalen, heel gebrekkig, in de taal van de mind.

Dit zal  niet gemakkelijk zijn. De taal van de mind is je bekend; de taal daar buiten lijkt niets op wat je ooit eerder hebt ervaren. Ik kan zeggen dat het anders is dan wat je ooit eerder hebt ervaren, maar dit betekent niet dat het totaal anders dan anders is.

Waar ik over schrijf in dit bericht is niet nieuw voor mij; ik ken dat al lange tijd. Maar ik vind nu pas de woorden om het te beschrijven. Sommigen noemen dat ontwaking, bevrijding, bevrijding van het zelf, losmaking, ontsnapping uit de illusie van het zelf. Het is een staat van gelukzaligheid en voortdurende blijheid en vervulling.

Wanneer je leeft in het daarboven, in een plaats waar de mind niet bestaat, is het moeilijk om dat wat je weet te vertalen in iets wat een geïncarneerd mens zou kunnen begrijpen. Het is zoiets als proberen uit te leggen wat kleur is aan een blinde. Of uitleggen hoe ijs voelt als je je tong er tegenaan zet op een winterdag waar alles om je heen 10 graden onder nul is. Je kunt het ze gewoon niet vertellen; ze moeten het zelf ervaren.

Je kunt de waarheid van wat ik zeg niet voelen door erover na te denken; je moet het direct ervaren.

Iemand die nooit liefde heeft gekend kan erover na blijven denken, maar hij zal nooit in staat zijn om tot een juiste conclusie te komen. Zelfs als zijn conclusies logisch zijn, zal hij de ervaring missen. Liefde is een ervaring. Ze heeft geen logica nodig; alles wat nodig is, is dat je bewustzijn er ontvankelijk voor is. Dit is hoe het zal zijn om de vijfde dimensie te ervaren.

Pas als je boven de mind bent uitgestegen, als je een hogere staat dan je mentale proces hebt bereikt; als je weet dat je niet je gedachten, niet je lichaam bent, als je weet dat je alleen maar bewustzijn bent, zal je in staat zijn om de vijfde dimensie binnen te gaan.

Ascensie betekent een staat ingaan die hoger is dan de mind. De woorden die we gebruiken om die staat te beschrijven zijn gebrekkige vertalingen omdat de mind over iets groters dan de mind moet praten.

De geascendeerde mens is niet in deze wereld om gewild te zijn; hij is hier met een zwaard om door de leugens die wij elkaar en onszelf vertellen door te snijden. De geascendeerde meester heeft niets te verkopen en niets te winnen door je van alles te vertellen. Hij heeft geen slim product- en verkoopverhaal. Hij heeft geen agenda, anders dan om ervoor te zorgen dat je vrij, bekwaam en bereid bent om jezelf te laten zien zoals je werkelijk bent.

Hij komt niet met een of andere religie. Hij komt niet met een of andere ideologie, doctrine, ceremonie, overtuiging, geloof, organisatie of instituut.

Hij heeft tot taak om het onzegbare te zeggen, het onverwoordbare tot uitdrukking te brengen en het onbeschrijfelijke te beschrijven. Hij wordt gedreven om dit absurde werk te doen, want zodra hij boven de mind uitstijgt komt er grote compassie naar boven. Hij ziet mensen ronddwalen in het donker, mensen die redeloos lijden en verdrinken in hun zelf gecreëerde hel.

Wanneer je 5D bereikt, ben je op natuurlijke wijze vol compassie. Mensen die ingewortelde capaciteiten hebben om de waarheid te kennen, die in staat zijn om een geascendeerd, verlicht of ontwaakt iemand te worden vanaf het moment dat ze geboren zijn, lijden overal om je heen. En de hele beproeving is belachelijk! Het hoeft niet op die manier te gaan!

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org