woensdag 26 april 2023

Hoe Kun Je Je Verbinden Met Jezus Christus/Jeshua Gechanneld door: Daniel Scranton – 24 April 2023

Hoe Kun Je Je Verbinden Met Jezus Christus/Jeshua

Gechanneld door: Daniel Scranton – 24 April 2023

Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allen te verbinden.

Wij richten ons op wat het meest geschikt is voor de mensheid om over te weten, zodat wij jullie in de juiste richting kunnen leiden, een richting die niet vooraf is bepaald, niet in steen gebeiteld. Daarom is er altijd hoop voor de mensheid, ongeacht hoe de dingen er in de wereld uitzien, een wereld die een projectie is van jullie bewustzijn, zoals alles dat is. Denk daar aan als je denkt aan het veranderen van de wereld en hoe moeilijk dat zal zijn. Onthoud dat het gemakkelijk is je perspectief, je gezichtspunt te veranderen. Het is gemakkelijk om je aandacht te verleggen, en dat is waar je op dit moment het beste aan kunt werken.

Er is altijd iets goeds waarop je je kunt richten, en er is altijd licht en liefde in elke persoon en elke situatie. Als je de hoop opgeeft, zie je alleen de duisternis rond het licht. Je zicht wordt mistig en je geest raakt vervuild met feiten en historische gebeurtenissen. Het is tijd om dat allemaal aan de kant te schuiven, zodat je heel aanwezig kunt zijn en de zwaarte kunt loslaten, waarop je je niet hoeft te concentreren. Blijf licht en blijf in het licht, en maak dan gebruik van de kracht van het licht. De kracht van het licht ligt niet in zijn vermogen om het donker te verslaan; de kracht van het licht ligt in zijn vermogen om te verlichten wat iedereen moet zien zodat het geheeld kan worden.

Jullie zijn er om te helen, te verschuiven en als het licht te opereren in een wereld die jullie nodig heeft, een wereld die jullie wenkte uit het zeer comfortabele niet-fysieke rijk waarin jullie voorheen verbleven. Je kwam naar voren om het licht te zijn, net als degene die Jezus Christus wordt genoemd. Het licht dat in hem scheen is ook in jou en alle anderen, en dat was een ander deel van de leer van Jezus, en het is het licht waarop iedereen zich moet richten om te genezen, om de visie te worden die hij voor jullie allen had.

Je hebt zoveel kracht en macht in je wanneer je dat licht laat schijnen, en je jezelf verbindt met Jezus, of zoals velen van jullie hem noemen, Yeshua. En dat licht zal je naar de vijfde dimensie dragen, want het zal je van binnenuit veranderen, alles wegsmelten wat het verduistert en een licht schijnen op wat je medemensen moeten zien of herkennen. Dit is de weg, en het is de weg die Jesjoea jullie allen heeft geleerd. De tijd is nu gekomen om die leringen uit te voeren en de grote veranderingen te bewerkstelligen die zullen resulteren in de bewustzijnsverandering daar op de planeet Aarde.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van de verbinding met jullie.

Kanaal: Daniel Scranton

Vertaling: wakkeremensen.org