donderdag 27 april 2023

Kosmisch Energie Nieuws ~ Dr Schavi M Ali



Tijdens een Eclipse Portal - dat is wanneer er een zonsverduistering is, ongeveer twee weken later gevolgd door een maansverduistering - zijn kosmische krachten behoorlijk sterk.

Zonnevlammen en -winden, CME's, dichtheid van de magnetosfeer, aurora's, enz. - allemaal wakkeren planetaire elektromagnetische factoren aan voor aardbevingen, stormen, overstromingen en over het algemeen ongewoon weer.

Er is een zonsverduistering geweest op 20 april op de kritieke 29 graden van vurige Ram, en op 5 mei zal er een maansverduistering zijn in transformerende, geheimzinnige, soms wraakzuchtige Schorpioen die een grote transformatie zal vormen en Pluto zal veranderen in rebelse, revolutionaire, groep- georiënteerde Waterman en verzetten zich tegen plotseling opkomende, opwindende, Uranus in aardse Stier.

Deze zonsverduistering zou kunnen leiden tot extreem verhoogde emoties met betrekking tot wereldleiders, schandalen, economische chaos en mensen die zich wereldwijd in grote groepen verzamelen in verschillende soorten protesten die veel intenser zijn dan wat er al is gebeurd.

Nu Mercurius tot 15 mei nog steeds in retrograde is, zullen mensen terugdenken aan problemen die nog moeten worden gestabiliseerd en gerechtigheid eisen, en deze problemen kunnen zelfs nog intenser worden nadat Mercurius direct gaat.

Er zijn heel veel suggesties gegeven om kalm te blijven tijdens de chaos van "3d" dissonantie, en hier is er nog een die eigenlijk een herinnering is (we gaan tenslotte terug op dingen tijdens een Mercurius Retrograde).