zondag 30 april 2023

Moeder Maria: Eb en vloed ~ Kerstin Eriksson

Moeder Maria: Eb en vloed

Stel je voor dat er drie wielen zijn!
Het eerste wiel is een hele grote, de tweede is een kleinere en de derde is een kleine.
Het grote wiel is zo groot dat je het niet kunt vastpakken. Omdat het tegelijkertijd in verschillende dimensies is opgenomen.
Het kleinere wiel is tijd, tik tok, het is een speciaal soort tijd, het is een leegte, meer dan materie. Het is aan jou om het met betekenis te vullen.
Het kleine wiel ben jij, en jouw geboorte op deze planeet, en jij alleen bent een magnifiek wezen gecreëerd door een meester, in feite verschillende meesters van verschillende essenties.
Waar heb ik het over? Ik ben Moeder Maria en wie ben ik werkelijk?
Ik ben een echte sterrenkijker! En ik ben ook goed opgevoed. Ik ben eigenlijk een deel van de oorsprong van dit sterrenstelsel, maar dat is slechts peanuts in vergelijking met wat jij bent.
Ik ben een overviewer van je prachtige planeet en van jou.
En ik zie jou wie je werkelijk bent!

Misschien vind je belemmeringen, in jezelf? Obstakels? Misschien merk je dat je onoverkomelijke problemen hebt waar je geen uitweg uit kunt vinden?
Het maakt niet uit hoeveel wielen er zijn, het maakt niet uit hoe laat het is, of het dag of nacht is, het maakt ook niet uit of je geboren bent als Boogschutter, Maagd of Tweeling.
Ik geef alleen om jou. Jij bent waar het om gaat.

Niemand anders kan precies doen wat jij kunt. Niemand anders heeft jouw unieke vingerafdrukken, noch heeft iemand jouw hart of geest.
Je leeft op een planeet die je verschillende bewegingen geeft, zoals eb en vloed.
Gun jij jezelf verschillende moves? Sta jij jezelf toe om eb en vloed te volgen?

Voel je het ritme? Ja, het is een ritme! Als je werkt, heb je rust nodig. Als je merkt dat je de dingen in je leven te serieus neemt, heb je tijd nodig om te ontspannen en plezier te hebben, de vreugde van je hart te voelen.
Het leven op de planeet is dualistisch. Er is nacht en er is dag.

En er is yin en yang. Er is regen en er is zonlicht.
En je hebt ze allemaal nodig, je moet een balans vinden waardoor je vreugde naar de oppervlakte in je hart komt.
De vreugde is er altijd, maar je moet het naar buiten laten komen.
Ik vind het geweldig als je bidt voor wereldvrede, stop er alsjeblieft niet mee, maar vergeet niet dat je jezelf in zijn geheel moet omarmen.

Je bestaat uit veel verschillende energieën zoals: liefde, hoop, geloof, vreugde, vrede, grootsheid, harmonie, ritme, muziek, heilige geometrie, geduld en meer goede vibraties.
Je moet je vrienden vinden, want je bent niet alleen. Probeer niet een te grote last op uw eigen schouders te dragen, het zal zowel u als uw hartenvreugde belasten.
Samen met je vrienden vind je de kracht om goede dingen te doen.

Neem de tijd om echt jezelf te zijn, en denk niet dat het egocentrisch is om de vreugde van je eigen hart te voelen, het is je goddelijke geboorterecht!

Ik houd van jou
Moeder Maria