zaterdag 29 april 2023

Kosmisch Frequentie Nieuws ~ Dr. Schavi M. Ali



Kosmische Frequentie Nieuws 28 april 2023 – Het belang van 1 mei 2023 – Door Dr. Schavi M. Ali

Op 1 mei 2023 begint Pluto aan zijn retrograde beweging.
Het zal nog steeds in zijn inleidende energie van het teken Tropische Waterman zijn, maar het zal geleidelijk terug "dansen" in dit teken, en tegen 11 juni zal het voor de rest van 2023 weer terug zijn in Tropische Steenbok - teruggaand naar de laatste graden van dit teken tot het bereiken van de anaretische kritische 29e graad in de herfst (noordelijk halfrond) en lente (zuidelijk halfrond).
Ook is 1 mei belangrijk omdat we het midden zullen bereiken van de huidige Mercurius Retrograde die begon op 21 april en zal eindigen op 15 mei.
De "post-schaduw" van Mercurius Retrograde duurt echter tot 12 juni, wanneer hij vanuit Tropical Taurus naar Tropical Gemini gaat.
Tijdens de "post-schaduw" worden meestal definitieve beslissingen genomen over waar tijdens de daadwerkelijke retrograde over werd nagedacht.
Tijdens het midden van een Mercurius Retrograde hebben zowel kleine als grote gebeurtenissen (persoonlijk, lokaal, nationaal en mondiaal) de neiging om verder te vertragen dan tijdens het begin van de retrograde.
Ze komen niet volledig tot stilstand, maar situaties hebben de neiging om wat achteruit te gaan en achteruit te gaan. Gedachten en gevoelens kunnen op dit moment echter meer verwarrend zijn, omdat er veel te overwegen is over belangrijke situaties. Mensen die denken dat ze op dit moment een definitieve beslissing over iets nemen, zullen van gedachten veranderen zodra Mercurius direct gaat.
Mercurius in Tropische Stier en Pluto in Tropische Waterman kunnen samen in retrograde economische volatiliteit creëren omdat een van de vele kenmerken van Stier geld- en materiële oriëntatie is, terwijl een van de vele kenmerken van Waterman rebelse groepsfocus is.
Dus naarmate de wereldeconomie steeds chaotischer wordt, zal de mensheid vaker de straat op gaan om te protesteren en betere salarissen en lagere prijzen voor producten te eisen. Bedrijven gaan sluiten. Sommigen zullen failliet gaan.
Vooral de VS zal een chaos zijn omdat het op 27 december 2022 zijn "Pluto Return" in tropische Steenbok bereikte.
Dit is wanneer Pluto hetzelfde teken van zijn geboortehoroscoop bereikte toen de natie zijn ontwikkeling begon op 4 juli 1776 met de ondertekening van de "Onafhankelijkheidsverklaring".
Steenbok regeert grote bedrijven, kleinere bedrijven, organisaties, regeringen, de politie, het leger en onderwijsinstellingen - bijna alles wat de samenleving omvat.
Van bovenaf zullen al deze aspecten worden platgewalst.
Het kan enige tijd duren omdat Pluto heel lang in een teken blijft - niet slechts maanden of jaren - maar tientallen jaren.
Net voordat een planeet retrograde beweegt en net voordat hij direct beweegt, wordt zijn energie vergroot.
Met andere woorden, bepaalde omstandigheden die de planeet regeert, worden volledig in beeld gebracht via een soort zeer chaotische gebeurtenis waardoor krachten veranderen.
Pluto's acties zijn vaak traumatisch veeleisend transformationeel.
Hier is een overzicht van specifieke data met betrekking tot Pluto in de afgelopen decennia:
November 2008: verplaatst naar Tropische Steenbok 23
maart tot 11 juni 2023: zal zijn "introductie"-periode in Tropische Waterman zijn 1
mei 2023: begint zijn retrograde maar is nog steeds in Waterman terwijl hij dit doet 11
juni 2023: beweegt volledig het hele jaar terug naar Steenbok 21
januari 2024: gaat weer omhoog naar Waterman tot 2044
Het beste advies in dit "Nu" van diepgaande planetaire ontreddering is om afgestemd te blijven op het voortdurende spirituele kanaal van BRONFREQUENTIE. Dat is waar echte leiding en zegeningen te vinden zijn.


=====================

Zonnewinden reizen met een "maar liefst" 659 km / s in de vroege ochtend (EDT) van vrijdag 28-04-2023, en het drukkende plasma van protondeeltjes komt opnieuw de magnetosfeer van onze planeet binnen van buiten ons zonnestelsel.
Er is ook een CME gearriveerd. De "KP Index" beoordeelt momenteel activeringen naar onze planeet als "onrustig".
Kosmische gebeurtenissen (fakkels, CME's, winden, enz.) zullen toenemen naarmate we de Maansverduistering in Tropical Scorpio op 5 mei naderen en bereiken. Schorpioen wordt geregeerd door Pluto.
De kenmerken van Schorpioen in zijn lagere frequenties zijn lang gekoesterde geheimen die aan het licht komen, milieutoxiciteit, wraak, kwesties van vertrouwen en verraad, en verandering als gevolg van trauma.
In zijn hoge frequentie regelt het echter krachtige goede transformaties voor planetaire vrede, gezondheid en spiritueel bewustzijn, en het is een zeer intuïtief teken.
Maansverduisteringen verhogen de emoties en mensen zijn vaak erg gevoelig.
Sommige mensen zullen willen debatteren en argumenteren. Sommigen zullen fysiek gewelddadig worden.
Blijf uit de buurt van buurten en plaatsen waarvan u weet dat de omstandigheden onveilig zijn. Wees echter overal op de hoogte.
Wees kalm en vertrouw op je HOGERE ZELF, want dat is je verbinding met de BRON.
Opmerking toegevoegd: net toen ik dit artikel voltooide, zijn de zonnewinden gestegen tot "688,1" km / s vanaf 9:42 AM (EDT). Kosmische gebeurtenissen zullen waarschijnlijk overdag en in het weekend plaatsvinden. Ontspan zoveel mogelijk en drink veel water. Deze binnenkomende energieën kunnen uitdrogen, en ook water zorgt voor zuurstof. Het helpt ook om cellulaire toxiciteit te verwijderen.