vrijdag 28 april 2023

Astrale Reizen met Sirians, Pleiadians & Arcturians Gechanneld door: Daniel Scranton – 26 April 2023

Astrale Reizen met Sirians, Pleiadians & Arcturians

Gechanneld door: Daniel Scranton – 26 April 2023

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met u allen te verbinden.

Wij hebben vele prachtige werkrelaties opgebouwd met degenen van jullie in menselijke vorm daar op Aarde. Wij weten dat sommigen van jullie ons herkennen aan onze trillingshandtekening, en sommigen van jullie herinneren ons zelfs uit jullie Arcturiaanse levens.

Wij weten dat anderen ons enigszins bekend voorkomen, maar dat jullie niet kunnen plaatsen waar jullie ons van kennen, maar het volstaat te zeggen dat wij een band hebben met elk wezen daar op de planeet Aarde. En als je in slaap valt en door het astrale vlak reist, wordt het inderdaad heel interessant.

Dat is wanneer we ons kunnen verbinden met iedereen die zijn ervaringen met ons wil delen en nog meer van onze wijsheid wil opdoen door middel van gesprekken. We weten dat je, of je je die interacties nu herinnert of niet, meer Arcturiaanse energie met je meedraagt gedurende je dag, en dat je in staat bent te leven volgens de wijsheid die we met je delen in die momenten die we samen hebben terwijl je slaapt.

Nu, jullie komen ons niet alleen bezoeken in het astrale vlak, en we worden niet jaloers als jullie de Pleiadiërs of Siriërs bezoeken. Er zijn vele, vele wezens en collectieven voor jullie allen om te bezoeken in de hogere rijken, en al die perspectieven die jullie ontvangen terwijl jullie met ons spreken zijn een deel van jullie gedachten in de wakkere uren van jullie leven.

Wij bieden jullie downloads, activeringen en upgrades, evenals afstemmingen, en sommigen van jullie herinneren zich zelfs je Arcturische levens in dromen die je downloadt als je ontwaakt.

Daarom maken jullie nu al de hele tijd contact met e.t.s, maar het zal binnenkort veel bewuster en veel doelbewuster zijn en terwijl jullie wakker zijn. Maar deze ontmoetingen in het astrale vlak bereiden jullie voor op wat komen gaat, en wij helpen jullie met de dagelijkse beslommeringen die jullie daar op de planeet Aarde hebben.

We helpen ook andere wezens van andere sterrenstelsels, en we leren door jullie ervaringen meer over onszelf dan we ooit zouden kunnen als we een beleid van isolatie zouden voeren.

Daarom moedigen wij jullie aan nooit afbreuk te doen aan wat jullie daar op Aarde doen of wat jullie ervaren. Zie het niet als minder dan wat iemand anders doet of ervaart in de hele Melkweg.

Jullie zijn degenen die ermee instemden dat niveau van dichtheid, dat niveau van polariteit te ervaren, en iedereen profiteert van wat jullie in de hele Bronenergie beleven.

Daarom is het helemaal geen last voor ons om jullie te helpen, om jullie energieën te sturen, en om onvoorwaardelijk van jullie te blijven houden, wat de enige manier is om bemind te worden.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben ervan genoten om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: wakkeremensen.org