zondag 30 april 2023

Krijg Alles Wat Je Wilt & Alles Waarvan Je Niet Wist Dat Je Het Wilde Gechanneld door: Daniel Scranton – 28 April 2023

Krijg Alles Wat Je Wilt & Alles Waarvan Je Niet Wist Dat Je Het Wilde

Gechanneld door: Daniel Scranton – 28 April 2023

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om met jullie allemaal in contact te komen.

We zijn hoogontwikkelde wezens, en toch begrijpen we nog niet alles.

We hebben nog steeds een soort geest, en onze geest is niet in staat om alles te begrijpen over dit universum en over de Bron, en dat komt omdat we negende-dimensionaal zijn, en er zijn twaalf dimensies.

Er zijn drie dimensies die hoger zijn dan deze waarin we nu verblijven. Wat wij door onze ervaring hebben geleerd is dat wij niet alles hoeven te weten, en dit is zo waar als het om de mensheid gaat.

Jullie denken dat je alles moet weten, en daar zijn jullie wetenschappen grotendeels op gebaseerd.

Je wilt iets begrijpen, dus ontleed je het. Je wilt iets bewijzen, dus doe je experimenten tot je het bewijs krijgt dat je zoekt. Er zijn dingen op Aarde die onvoorspelbaar moeten zijn.

Je wordt verondersteld verrast te worden. Daarom kunnen jullie meteorologen het weer niet met honderd procent nauwkeurigheid voorspellen, en jullie kunnen ook niet alles voorspellen wat er gaat gebeuren. Als je dat wel kon, zou je de emotionele component uit het leven daar op Aarde halen, en dat wil je echt niet.

Daarom zouden we, als we nu mensen waren, het niet-weten omarmen.

We zouden plannen maken om verrast te worden, omdat we weten dat de verrassing altijd beter is dan wat we ons met ons verstand kunnen voorstellen.

Dit overkomt ons in de negende dimensie voortdurend. Wij houden van verrassingen, en wij krijgen vaak verrassingen, maar het verschil tussen ons en de meeste mensen is dat wij het niet-weten wat er gaat gebeuren volledig hebben omarmd, terwijl de meeste mensen nog steeds houden van het comfort van het kunnen voorspellen.

Nu, degenen onder jullie die echt slim zijn, begrijpen dat jullie ook jullie werkelijkheid creëren. Die creatie van je werkelijkheid moet echter ook open blijven staan voor de mogelijkheid dat er iets beters voor je is dan wat je je had voorgesteld.

Daarom zijn je gevoelens het belangrijkst, want je kunt een toekomstige ervaring aanvoelen en weten dat je die leuk gaat vinden zonder te weten wat die is.

Sommigen van jullie hebben dat gevoel eerder gehad, en je zag in dat je gevoel juist was. Besteed meer aandacht aan je gevoelens, en gebruik je gedachten doelgericht, maar beperk je niet tot denken.

Wees je ervan bewust dat er ook altijd energieën binnenkomen die de creatie van het onbekende, het onvoorspelbare ondersteunen, en die energieën zijn het leukst om mee te spelen als je erkent dat je daartoe de mogelijkheid hebt.

En de meeste mensen die zich bewust zijn van de huidige energieën zijn zich ook bewust van hoe zij zich meestal voelen. Daarom nodigen wij jullie uit om uit je gedachten te komen, om los te laten, om je over te geven aan de stroom van de energieën, en om ze bij te houden door te vertragen, door je goed te voelen, en door bewust te ademen.

En als je die dingen kunt doen, kun je alles krijgen wat je ooit hebt gewild en sommige dingen waarvan je niet eens wist dat je ze wilde totdat ze voor je deur stonden.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we vonden het leuk om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: wakkeremensen.org