donderdag 27 april 2023

Manifestatie, Regel 1 ~ 27 april 2023 ~ Aurora Ray


Manifestatie, Regel 1

Door: Aurora Ray, 25 april 2023

Lieve mensen,

Denk je werkelijk dat je machteloos bent? Of dat je leven bestuurd wordt door het lot of de beschikking?

Wanneer we onze open doen kunnen we kijken naar de miljarden sterren en planeten en denken dat we leven in een enorm onbekend universum, maar als we ons dan omkeren en als waarnemer heel goed kijken naar de plaats waar we wonen, zouden we het gevoel kunnen hebben dat we leven in een zelfgemaakt universum dat gevormd is door onze gedachten en gevoelens.

Je bent in deze wereld met default (oorspronkelijk) DNA karma. Je verleden is je biologie. Maar die kun je veranderen. Dat is niet moeilijk. Eenieder van ons heeft de macht om het te veranderen.

Iedereen die leeft heeft de vrijheid om te creëren, de vrijheid van keuze. Een doel is iets dat ons inspireert om ons best te doen, een ideaal. Kiezen om voortdurend je eigen kansen te creëren om het leven te leiden dat jij wilt, is een prachtige houding. Met deze houding is succes op alle niveaus van het leven absoluut mogelijk.

Jij bent de schepper van je eigen leven. Je hoeft niet te leven met spijt, fouten of tegengehouden worden. Dit is jouw tijd! Krijg vat op wat je wilt en ga ervoor, beginnend nu!

Wanneer je besluit verandering in iets te brengen, kun je ervoor zorgen dat het gebeurt. Jij kunt de kapitein zijn op je eigen schip – niet een slaaf van de mening van anderen.

Hoe je denkt en wat je voelt op een bepaald moment zijn cruciale factoren in het bepalen van je toekomst. Het is deze sterke combinatie die de gebeurtenissen, condities, omstandigheden, uitdagingen, kansen, successen, mislukkingen, relaties en zo ongeveer alles in je leven creëert.

Een populaire uitspraak van Boeddha is: “Wij zijn wat we denken. Alles wat we zijn komt voort uit onze gedachten. Met onze gedachten, maken we onze wereld.” En er wordt zelfs over gesproken in de Bijbel, in Spreuken 23:7, “Zoals hij denkt in zijn hart, zo is hij.” [Dit staat niet letterlijk in de Nederlandse Bijbels, maar komt in de tekst wel tot uitdrukking.]

Je hebt een droom en een doel. Je wilt een bepaalde plaats bereiken door hard te werken en toewijding. Je moet begrijpen dat je om het doel te bereiken, je eerst moet oprijzen uit de as van je verleden. Totdat en tenzij je deze wereld waarin je geboren bent achter je laat, zal niets voor je veranderen. Problemen zullen blijven bestaan tot aan het eind der tijden. Hoe zou je dan die speciale plaats willen bereiken? Omdat het universum je heden steunt, niet je voorgaande leven.

Het leven herhaalt zich steeds opnieuw. Hoe meer je dezelfde vibratie hebt, hoe meer je hetzelfde leven, hetzelfde karakter, dezelfde drama’s en dialogen krijgt in de film van je leven. Jij bent de regisseur van deze film over je leven.

Is het mogelijk om echt een leven van magie en wonderen te creëren? Veel mensen zullen zeggen dat de Nieuwe Denk beweging een Pollyanna [zie Wikipedia] filosofie is. Maar in werkelijkheid werden deze principes met ons gedeeld omdat ze werken. De Wet van Aantrekking stelt je in staat om je energieveld in harmonie te brengen met wat je wilt creëren.

In theorie, wanneer je dit doet, creëert het een pad dat je zal helpen je verlangens te manifesteren. Het is één ding om een fantastisch idee te hebben maar het is iets anders om de vaardigheden en vermogens te hebben om ze te manifesteren. Door technieken van de Wet van Aantrekking te gebruiken, geef je je gedachten vorm, sneller dan je normaal zou kunnen. Je bent ook in staat om de kansen voor wat het ook is dat je probeert, sneller te vergroten.

Het leven is een reeks vibraties die gegenereerd worden door de creatie van gedachten. Het wordt gegenereerd door het steeds maar weer herhalen van dezelfde gedachtepatronen. Het moment waarop ons gedachtepatroon verandert, vindt automatische een levensverandering plaats. Dus kan het leven gemakkelijk veranderd worden als we bereid zijn om onze denkprocessen te veranderen.

Je leven zal niet meer hetzelfde zijn als het was. Je zal je vrije wil moeten gebruiken om je leven te veranderen. Dit is een geschenk van God aan menselijke wezens.

Alleen een mens kan zijn leven veranderen door zijn vrije wil te gebruiken. Hij kan elk pad volgen dat hij wil en elke richting op gaan die hij kiest. Elk moment van ons leven zijn we vrij om onze mind te veranderen en onze richting te veranderen. We kunnen óf vooruit gaan of terug, stilstaan, stoppen, naar links of naar rechts gaan, wat we maar willen. We hebben het vermogen om ons bewustzijnsniveau te veranderen en naar hogere niveaus te gaan.

Je hebt het prachtige geschenk van de vrije wil gekregen. Het hebben van vrije-wil-keuze is de galactische codex van ons universum. Wij zijn gezegend met deze wonderbaarlijke kracht om te wensen en dat het universum onze wensen inwilligt.

Maak er gebruik van. Gebruik je vrije wil, vraag de universele macht wat je ook maar wilt. En leid je leven zoals jij goeddunkt.

Allereerst moet je vragen. En dankzij de Wet van Aantrekking zal je het krijgen. Vorm met het gebruik van je vrije wil een duidelijk beeld van wat je wenst en stuur dat het universum in. Het universum werkt met onze mind en onze energie, dus als we ons concentreren op wat we willen, zullen we het krijgen.

Je zult merken dat je hele leven zal veranderen op het moment dat je je vrije wil gebruikt om te vragen wat je wilt. En je zult merken dat wonderen overal om je heen gebeuren. Alles in het universum, zowel bezield als onbezield, zal samenspannen ten gunste van jou om je wens te vervullen.

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella – voor wakkeremensen.org