zaterdag 29 april 2023

Acceptatie Van En Aanpassing Aan Onze Ascensie ~ 29 april 2023 ~ Kenneth Schmitt


 

Acceptatie Van En Aanpassing Aan Onze Ascensie

Door: Kenneth Schmitt – 25 April 2023

Voorbij het ego-bewustzijn is onze Zelf-identiteit onze eeuwige aanwezigheid van bewustzijn. Degenen onder ons die uittredingservaringen hebben gehad, weten dat ons bewustzijn niet gelokaliseerd is. Het is bolvormig in deze dimensie en oneindig voorbij tijd/ruimte. In de empirische wereld van de dualiteit drukken we ons uit als onze menselijke personen. Het is een spel dat we met elkaar spelen, terwijl we onze hedendaagse rollen spelen. We hebben onszelf getraind om te geloven dat dit onze volledige werkelijkheid is. Wat hier van belang is, zijn de ervaringen die wij voor onszelf en voor onze interacties met anderen creëren.

Als kinderen proberen we ons te oriënteren in deze dimensie. Het is een beetje alsof we voortdurend in desoriënterende attracties in een pretpark zitten, omdat we geïncarneerd zijn zonder enig idee van wie we zijn. We moeten de aard van deze dimensie leren kennen en leren navigeren, terwijl we ermee in resonantie blijven. We hebben ons aangepast aan een leven in een hypnotische trance, waarin we onszelf niet toestaan iets te beseffen buiten het toeval en de worsteling om te genieten van het in het lichaam zijn. Onder druk van onze omstandigheden ontwikkelen we egobewustzijn om het rijk van de dualiteit aan te kunnen, waar we onder voortdurende dreiging van intimidatie en beëindiging hebben geleefd. We willen niet uitgeschakeld worden in dit spel, dus hebben we veel lijden doorstaan.

Omdat we ons eigen creatieve potentieel niet kennen, hebben we geleerd hoe we levenskracht van anderen kunnen stelen om die van onszelf te versterken. Dan moeten we de kwaliteiten ervaren van alles wat we anderen hebben aangedaan en waar we bang voor zijn, want het is het energetische patroon dat we in onze verbeelding en gevoelens hebben gecreëerd. Omdat we onszelf niet kunnen vertrouwen, vinden we het eng om te weten hoe krachtig we zijn. We twijfelen aan ons vermogen tot het punt dat we niet geloven wie we zijn, en het idee alles te weten is voor ons onaanvaardbaar. Hetzelfde geldt voor iedereen liefhebben en in dankbaarheid en vreugde zijn.

Toch weten we van nature dat we meer omvatten dan de wereld die we hebben ervaren. Wanneer we naar binnen kijken naar ons diepste weten en voelen, kan bewustzijn van onze essentie voorbij tijd/ruimte onze werkelijkheid worden. We hebben het vermogen om bewust onze beperkende overtuigingen over onszelf te overstijgen. We kunnen ons de aard van het spel dat we spelen realiseren, en we hebben onze rollen aangenomen, waardoor we ons op elk moment kunnen voelen hoe we willen. We hoeven op niets of niemand anders te reageren dan wat voor ons het beste voelt in het intuïtieve weten van ons hart.

We kunnen er altijd voor kiezen om in dankbaarheid en vreugde te zijn, en ervaringen te creëren die in harmonie zijn met onze energieën. In het kwantumveld van alle potentialiteiten kunnen we onze energiesignatuur toestaan voor ons te zorgen via onze uitstraling, waar ons bewustzijn en de kwaliteiten van onze gedachten, emoties en perspectief bekend zijn, en waar het universele bewustzijn ervaringen verschaft die die kwaliteiten in ons stimuleren.

Kenneth Schmitt

Vertaling: wakkeremensen.org