vrijdag 28 april 2023

Ons Bewustzijn Verruimen Voorbij Het Ego ~ 28 april 2023 ~ Kenneth Schmitt


Ons Bewustzijn Verruimen Voorbij Het Ego

Door: Kenneth Schmitt – 24 April 2023

De grootste prestatie die we in dit leven kunnen leveren is leven in overeenstemming met ons hart-bewustzijn, waarbij we het ego-bewustzijn en beperkende overtuigingen over onszelf overstijgen. We kunnen dit doen door een acute gevoeligheid te ontwikkelen voor wat we innerlijk werkelijk weten. Wanneer we ons bewustzijn vullen met vreugde en vertrouwen, kunnen we altijd weten hoe we in elke situatie moeten zijn. We kunnen de energieën van elk moment lezen en weten hoe we ons daarop kunnen afstemmen of ze kunnen transformeren. We kunnen ons in elk aspect van het leven laten leiden door ons bewustzijn van het Schepperbewustzijn dat ons voortdurend verlevendigt en inspireert.

Alleen door onze gehechtheid aan overtuigingen die gebaseerd zijn op angst los te laten, kunnen we ons bewust worden van de onvoorwaardelijke liefde in ons hartbewustzijn. Onze beperkende overtuigingen staan ons niet toe ons voor te stellen dat de essentie van ons bewustzijn oneindig is en alle bewuste wezens omvat. Zolang we bang zijn op een of andere manier bedreigd te worden, kunnen we ons niet bewust zijn van en afstemmen op ons hartbewustzijn. De stralende leiding ervan is altijd van binnen aanwezig, maar het ego heeft er geen besef van, vanwege het geloof in een beperkt persoonlijk bewustzijn.

Om ons bewust te zijn van en af te stemmen op het universele bewustzijn, moeten we leren helder en vrij te zijn van beperkende gehechtheden en gewoon aanwezig te zijn in bewustzijn. We kunnen voorbij angst en stress leven door onze beperkende overtuigingen te vervangen door alles wat gebaseerd is op liefde, vreugde en mededogen. Dit wordt gemakkelijk als we een uittredingservaring hebben, omdat we ons oneindig bewustzijn realiseren. Zonder de uittredingservaring hebben we opzettelijke training nodig om ons voor te stellen te leven in grote liefde, vreugde en beheersing van het leven. We kunnen de twijfel aan ons kunnen wegnemen en vervangen door vertrouwen in wat we ten diepste weten dat waar is.

Door ons bewustzijn te openen voor hartbewustzijn kunnen we onze hogere energiecentra activeren en onze psychische en spirituele vermogens vergroten. Er is niets bedreigends of onbekends aan hartbewustzijn. Het is volledig levensbevorderend. Als we ons bewustzijn ervoor openstellen, kunnen we de kwaliteiten van zijn trillingen voelen en zijn inspiratie kennen. Ons bewustzijn omvat het bewustzijn van alle bewuste wezens. We kunnen hen voelen via onze essentie.

Naarmate we ons meer en meer openstellen voor de levensbevorderende trillingen van ons hartbewustzijn, zijn we niet langer het slachtoffer van de omstandigheden. We kunnen onze ervaring van de polariteit en de trillingsfrequentie van elke situatie waaraan we deelnemen controleren. We leven in een elektromagnetisch plasma van kwantumpotentialen waarin alles bestaat, en we kunnen alle kwaliteiten van energetische patronen herkennen die we kiezen. Zodra we het ego-bewustzijn kunnen overstijgen, is ons scheppend vermogen oneindig.

Kenneth Schmitt

Vertaling: wakkeremensen.org