zaterdag 29 april 2023

Aartsengel Metatron: Luisteren om Kennis Te Verkrijgen ~ 29 april 2023 ~ Natalie Glasson


 

Aartsengel Metatron: Luisteren om Kennis Te Verkrijgen

Gechanneld door: Natalie Glasson – 28 April 2023

Gegroet, dierbare bakens, van licht, ik ben Aartsengel Metatron. Ik kom met de liefde van het Engelenrijk, om jullie te omringen en te omarmen. Weet dat wij aanwezig zijn om jullie te steunen en bij te staan op elk gebied van jullie spirituele evolutie en fysieke realiteit.

Vandaag wil ik, Aartsengel Metatron, spreken over luisteren. Het is belangrijk dat jullie je vermogen om te luisteren verfijnen. We spreken niet over het luisteren naar fysiek geluid zoals de vogels, mensen die spreken, auto’s of de wind. Ik, Aartsengel Metatron, spreek over luisteren…

naar de energetische niveaus.  Ieder van jullie heeft het vermogen om te luisteren naar verschillende aspecten van jullie lichaam en wezen, om begrip, kennis en wijsheid te verwerven ter ondersteuning van een blijvende stralende gezondheid, en om blokkades, grenzen of beperkingen op te lossen. Luisteren op energetisch niveau vereist dat jullie je verbinden met jullie ziel en zittend in de ruimte van je ziel kies je een aspect van je wezen om je mee te verbinden, bijvoorbeeld je fysieke lichaam. Terwijl je in de ruimte van je ziel zit, vraag je, concentreer je je of houd je een intentie vast om je met je fysieke lichaam te verbinden en met heel je wezen naar je fysieke lichaam te luisteren. Door dit te doen, en met oefening, zullen je lichaam en elk ander deel van je wezen de verbinding van communicatie beginnen op te bouwen.

Het is gemakkelijk in de war te raken, misschien denk je dat je luistert naar je fysieke lichaam, terwijl je eigenlijk luistert naar je emoties of je gedachtenpatronen. Je moet de tijd nemen om te oefenen, om in de ruimte van je ziel te gaan zitten en dan te oefenen in het eenvoudig verbinden met aspecten van je wezen en lichaam, met de intentie te luisteren om een gewoonte te worden en je bewust te worden van de verschillende delen van je wezen en lichaam.

Tijdens de meditatie kun je in de ruimte van je ziel gaan zitten om je te verbinden met je fysieke lichaam.

Houd de intentie vast om naar je fysieke lichaam te luisteren, wees in de ruimte van het aanwezig zijn met je fysieke lichaam.

Na enkele ogenblikken of minuten, of hoe lang dan ook, sta je jezelf toe je te herinneren dat je in de ruimte van je ziel bent. Vraag dan om je te verbinden met een ander aspect van je wezen, zoals je emotionele lichaam, je mentale lichaam, je astrale lichaam of je spirituele lichaam. Kies een aspect waarmee je je wilt verbinden en houd dan de intentie vast dat je alleen naar dit aspect luistert.

Naarmate je de verschillende aspecten met elkaar verbindt en de intentie om te luisteren vasthoudt, kun je subtiele verschillen gaan opmerken. Hoe meer je dit in de verschillende aspecten van je wezen oefent, hoe meer je in staat zult zijn te herkennen naar welk aspect van je wezen je luistert. Je zult er zeker van zijn dat wanneer je naar je fysieke lichaam luistert, het je fysieke lichaam is, en je fysieke lichaam alleen, of je emotionele, mentale, spirituele of astrale lichamen. Je kunt luisteren naar een deel van je lichaam, zoals je teen of je hoofd. Als je je vermoeid voelt, een ziekte hebt, of een probleem in je fysieke wezen, of misschien voel je je gestrest, gespannen of verward, oefen dan in het luisteren naar verschillende aspecten van je wezen. Je bent aanwezig bij deze aspecten. Je bouwt ook je vermogen op om aanwezig te zijn bij jezelf. Zo beginnen deze aspecten tot je te spreken, misschien door visioenen, gewaarwordingen, woorden of inzichten te delen over wat ze nodig hebben om in stralende gezondheid te kunnen bestaan. Je kunt gewaarschuwd worden voor bepaalde blokkades die geheeld moeten worden.

Er huist een immense wijsheid in je wezen, je lichaam. Al je energielichamen weten precies wat ze moeten doen om te genezen, te verjongen, te regenereren, energie te geven, in evenwicht te brengen, te kalmeren, in vrede te brengen of je te ondersteunen in je bestaan op aarde. Het is tijd om te oefenen met luisteren, en hoe meer je oefent met luisteren naar je wezen, hoe meer je zult merken dat een energieveld van een boom, vogel of plant ook tot je begint te spreken. Het is alsof je begint te luisteren naar de energetische niveaus, vlakken en dimensies, omdat je bereid bent aanwezig te zijn, creëer je de ruimte voor nieuwe communicatie om je wezen, je bewustzijn en je werkelijkheid binnen te komen,

Dit is een prachtig vermogen om toegang te krijgen tot de waarheid.

Mijn liefde is altijd bij jullie,

Ik ben Aartsengel Metatron

Vertaling: wakkeremensen.org