zondag 30 april 2023

Voel jij je op dit moment ook bedrukt of gespannen? ~ Leni ~ Kracht van licht

Voel jij je op dit moment ook bedrukt of gespannen? Misschien zelfs triest? Af en toe geïrriteerd, met een opkomende woede/energie die naar buiten wil?

Dan ben je heel wat karmische troep aan het loslaten. De energie toont nog enkele dagen moeilijk, maar dit geeft ons wel de kans om oude angsten en andere zaken los te laten. Dus als je je down voelt, heel weinig fut hebt en voelt alsof alles in rondjes blijft draaien, dan ben je eigenlijk stevig aan het ontwaken. Goed voor jou! Je laat zo alles los wat van buitenaf aan je vast wil blijven plakken, en bent dus zo veel minder beïnvloedbaar. Je komt dus dichter bij je gevoel en bij jezelf, je bent op weg naar evenwicht.

Yin en yang vinden mekaar, de mannelijke en vrouwelijke energie in onszelf komen in balans, we kunnen ons op een spirituele manier ontplooien en tegelijk stevig aarden, zoals ik in de video van de volle maan reeds besprak, begin april. Dit is nodig omdat we duidelijk richting zouden kunnen geven aan ons leven, zonder dat we door anderen gestuurd worden.

Weet ook dat dit hele proces nodig is om onze relaties gelijk en uniek te houden. Het drukkende gevoel is een gevolg van alles wat we hebben losgelaten, en maakt ons uiteindelijk meer helder en zuiver. Dit maakt dat we verbindingen kunnen gaan leggen op een gelijke en ontspannen manier.

Alles wat we doen kan nu volledig vanuit onszelf komen, en de maand mei zal ons daar de kans toe geven, mits we voldoende bij onszelf blijven.

Want uiteindelijk hebben we nog wat banden te verbreken, of is het op z'n minst belangrijk dat we ervoor zorgen dat het oude ons niet meer uit evenwicht kan brengen. Wees dus voorzichtig met wie je contacten onderhoudt en wees eerlijk naar jezelf toe. Sommige relaties helpen je echt niet verder, integendeel, durf hier definitief afstand van te nemen. Ook ons sociaal leven heeft een structuur met 'uitlopers', waardoor we door anderen vaak nog worden verbonden met minder fijne, lagere energieën. Die kunnen we nu stevig voelen, omdat deze totaal niet (meer) resoneren met onze eigen energie en ons kunnen vertragen of tegenhouden. Houd jezelf dus zo vrij mogelijk, alleen dan zal het je helemaal duidelijk worden. Ga in gesprek met jezelf, geef jezelf aandacht en liefde, geef jezelf rust. Hoe ga jij met jezelf om? Kan je vertrouwen op jezelf en je eigen energie en hoef je nog de bevestiging of aandacht van anderen om je beter te voelen?

Waar gaat jouw energie naartoe? Kan je jezelf voldoende energie geven, onafhankelijk zijn en er zo voor zorgen dat je zelf volledig kan openbloeien? Of geef je nog steeds veel aan anderen, en zorg je er op die manier voor dat er nog steeds een vorm van controle en manipulatie in je leven aanwezig is?

Ons hoofd kan gaan tollen omdat ook onze aarde stevig doordraait. Veranderingen zijn op komst. Dit gebeurt eerst binnenin onszelf, nadien is het aan ons om onze kracht te gebruiken om ook op werelds vlak voor transformatie te gaan. We kunnen de ander nu niet meer de schuld geven van alles wat verkeerd loopt. Het is aan ons om naar voor te treden, vanuit onze eigen kracht en eigen-liefde. Wanneer we volledig gegrond zijn, dit zullen we zeker kunnen voelen de komende dagen, kunnen we ons verenigen en eindelijk voor onszelf gaan staan. Liefs, Leni