donderdag 27 april 2023

Aurora's planetaire vooruitgang ~ Natalia Alba


Aurora's planetaire vooruitgang

Geliefden,
We blijven fysiek bewijs zien van de immense steun die onze planeet op dit moment ontvangt via de Aurora Borealisdat gebeurt nu over de hele wereld. We kunnen weer Aurora's zien in het VK, Duitsland en vele andere ruimtes waar ze zeer zeldzaam of ongekend waren. Hoewel er een wetenschappelijke verklaring achter zit, weten we dat achter al deze menselijke interpretaties onze Aurora-familie doorgaat met het herstellen en openen van nieuwe doorgangen over de hele wereld.

Energetische portalen die zijn gemaakt voor degenen die ervoor kiezen om, wanneer hun tijd daar is, veilig te leven op aarde, en het opgelegde karmische wiel van de aarde te verlaten. We beginnen het belang in te zien van het werk dat onze familie uit Andromeda verricht, samen met de vele aardse rasterwerkers die helpen bij het herstel van veel van de aardse weefsels.

De weefsels van tijd en ruimte worden sinds 4/4 maart gerehabiliteerd, hoewel er nog veel werk aan de winkel is. Er zijn ook belangrijke successen geboekt op veel gebieden, zoals Iran, waarvan de belangrijkste roosters sinds de Soemerisch-Egyptische tijd zijn gemanipuleerd, zoals u al weet. Er zijn ook veel andere landen die een hoger licht beginnen te verankeren, door de Smaragden activering die gedurende deze maand plaatsvindt.

Wanneer we ons verbinden met de Aurora's, kunnen we ze misschien zien in de vorm van gekleurde bollen, terwijl ze reizen in hun lichtlichamen, en we hebben er ook allemaal een die gezien wordt, vanuit ons menselijk perspectief, zoals in de vorm van wat we bol noemen. Om ons te kunnen verbinden met de Aurora's, moeten we de vereiste mentale rust behouden en zo leeg mogelijk zijn van onze menselijke illusies, verwachtingen en andere percepties. Anders belemmeren we de communicatie.

Onze belangrijkste missie is om de Aurora's te helpen bij het zaaien van meer liefde en herstel, is om door te gaan met het zijn van de verandering die we willen zien, het omarmen van hogere niveaus van liefde, en dus bewustzijn, want door dit te doen, zullen we Allen helpen genezen, onafhankelijk van onze wereldwijde missie. Een groter bewustzijn stelt ons in staat om te herkennen wat waar is en wat niet, want elke keer dat we wakker worden voor een hogere waarheid en dienovereenkomstig handelen, verschuift ook al het andere.

We beginnen nog maar net de planetaire transformatie te zien die plaatsvindt, en die zal zich de komende maanden voortzetten. Een verandering die net verankerd is, die samenvalt met het 5/5 portaal en de zonsverduistering in Schorpioen volgende maand, beide voorspelt de verandering die de komende maanden zal voortduren.

Focussen op geaard zijn, zoals Stier ons eraan herinnert, is op dit moment van cruciaal belang om de verlichte energieën waarop we afstemmen goed te kunnen afdalen, en om ze op ons aardse vlak te verankeren, want we kwamen allemaal met een zielsovereenkomst om de planeet te helpen die ons omarmt in onvoorwaardelijke liefde en ons onderdak geeft tijdens onze menselijke ervaring.

Het eren van de Aarde is net zo belangrijk als het eren van ons lichaam en onze levenservaring, want het is degene die onze menselijke ervaring mogelijk maakt, en dat blijft doen, ondanks alle menselijke schade die we Haar hebben aangericht.

Het is de tijd voor ons om onszelf te gaan erkennen als de soevereine vrije wezens die we zijn, voor onszelf te onderscheiden en de leiding te nemen over onze gedachten, gevoelens en levens, of anderen zullen ons blijven regeren, zoals het tot voor kort is geweest.

Het begint allemaal met de wil om te omarmen wie we werkelijk zijn, ook al zal alles ons uitdagen om op de oude manier door te gaan. Wanneer we ons echter beginnen te herinneren wie we zijn en ons authentieke zielspad en zijn vele zegeningen omarmen, wordt het gemakkelijker om van angst en verlatenheid naar vreugde en onvoorwaardelijke liefde te gaan, want zelfbeheersing komt met zielsherinnering, waardoor we in een hogere staat van zijn, en dus een harmonische tijdlijn.

Binnen oneindige liefde,