zondag 30 april 2023

#Akatu ~ Afspraken, Teleurstellingen En Goddelijke Afspraken ~ 30 april 2023 ~ Judith


Berichten van #Pleiadiërs van 7D Taygeta. Telepathisch ontvangen door Judith Lynn en gedeeld door haar zoon @Kabamur_Taygeta  / Officiële #GalactischeFederatie / #UFO’s

#Akatu ~ Afspraken, Teleurstellingen En Goddelijke Afspraken

Geliefde Vrienden Van De Grote Planeet Aarde!

Jullie Bewegen En Leven Van Moment Tot Moment. Jullie Leven Alleen In Het Moment Van Nu!

Maar Jullie Bewustzijn Is Vol Gedachten En Herinneringen Die Alleen Als Energie Bestaan.

Als We Samenkomen In De Eenheid Van Liefde, Laat Ons Vrede Vinden In De Wetenschap Dat Alles Goed Is.

Jullie Hebben Al Jullie Ergste Fouten, Ziektes, Liefdesverdriet En Vele Momenten Dat Jullie Het Op Wilden Geven Overleefd.

Maar Jullie Zijn Nu Hier. Goed Gedaan! Laten We Aspecten Van Het Leven Doornemen Die Iedereen In Zijn Ervaring Kan Terugvinden.

In Jullie Wakkere Dromen Hebben Jullie Afspraken, Teleurstellingen En Goddelijke Afspraken Ervaren!

Nu Krijgen Jullie De Kans Om Naar Vele Momenten Te Kijken En Te Zien Met Het Licht Van Jullie Hart.

In Je Hele Wakkere Dromen Heb Je Afspraken Voor Vergaderingen, Dokters, Tandartsen En Zelfs Feestdagen Worden Elk Jaar Met Dezelfde Verwachtingen Gevierd. Je Bent Gefocust Op Tijd En Een Steeds Tikkende Klok. Je Hebt Operaties En Baby’s Worden Geboren. Kinderen Gaan Naar School En Studeren Af.

De Lijst Is Eindeloos En Het Is Gemakkelijk Om Je Focus Te Verliezen Op Het Zijn Van Een Ziel Met Oneindige Kracht Als Je Vergeet Tandpasta Te Kopen. Je Verliest Jezelf In Het Alledaagse En Vergeet Dat Jouw Innerlijke Wereld Je Roept.

Je Hoeft Niet Na Te Denken Over Een Afspraak Als Je Telefoon En Vele Apparaten Herinneren Je De Hele Dag Door Daaraan.

Teleurstellingen Komen Als Je Jouw Leven Plant En Bepaalde Verwachtingen Hebt. Heb Je Gemerkt Dat Het Leven Gebeurt Ongeacht Je Plannen? Misschien Had Je Een Geweldig Bezoek Gepland Met Een Vriend Die Plotseling Ernstig Ziek Is. Je Bent Gealarmeerd En Van Streek. Je Bent Teleurgesteld En Verdrietig. Misschien Overlijdt Jouw Geliefde Huisdier En Dacht Je Dat Deze Dierbare Nog Vele Jaren Te Leven Had. Je Hart Is Gebroken En Teleurstelling En Verdriet Vallen Je Ten Deel.

Maar Dan, Geliefden! Dan Hebben We Die Prachtige Goddelijke Afspraken! Die Waar Je Geld Opraakt En Je Geen Vrienden Lijkt Te Hebben. Je Komt Een Vreemde Tegen In De Supermarkt. In Een Lange Rij Wachten Jullie Samen En Raken Verwikkeld In Een Prachtig Gesprek Wanneer De Vreemdeling Zegt Dat Je Perfect Zou Zijn Om In Hun Zaak Te Werken. Dit Is Een Goddelijke Afspraak!

Je Bent Gestrand Op Een Onbekende Weg En Je Auto Wil Niet Rijden. Plotseling Komt Er Een Vreemdeling In Een Auto Op Een Verlaten Weg. Ze Helpen Je En Moedigen Je Aan. Ze Repareren Je Auto En Vertellen Je Dat Alles Goed Komt. Ze Vertrekken En Je Staat Versteld Omdat Je Weet Dat Het Een Engel Was.

In Je Wakkere Droom Ervaar Je Voortdurend Goddelijke Afspraken. Er Zijn Groepen Geliefde Sterrenzaden Van Vele Elohim Rassen Die Samen Zaten Op Een Verre Ster In De Tijdloosheid. In De Helderheid Van Het Licht Van Het Zijn, Werd Het Plan Gemaakt Om Elkaar Op Aarde Te Ontmoeten. De Samenkomst Zou Dienen Als Voorbereiding Op De Grote Verschuiving.

Hoe Zouden Zovelen Elkaar Ontmoeten Van Zo Ver Weg? Hoe Zou De Aarde Zijn Voor Deze Hogere Dimensionale Wezens? Ze Glimlachten En Begrepen Dat De Planeet Onmiddellijk Verbonden Was Door Sociale Media En Het Internet. Gewend Zijnde Aan Bi-Lokale Diensten, Telepathie En Het Hebben Van Galactische Ontmoetingen Met Ouderen, Zou Dit Gemakkelijk Moeten Zijn!

Dus Hier Zijn Jullie, Onze Geliefden. Jullie Komen Samen Als Één Met Meditatie En Het Begrip Waarom Jullie Hier Zijn. Met Kracht En Liefde Vinden Jullie Elkaar.

Jullie Zijn Hier Voor De Grootste Goddelijke Afspraak Ooit.

De Verschuiving Naar Glans Zal Vreugde Brengen Aan De Collectieve Goddelijkheid Van Het Leven. Rassen Van Sterrenstelsels Zullen Arriveren Met Heilige Erkenning Met Zang En Dans! Dieren Zullen Samenkomen Terwijl Ze Licht Circuleren In Een Getransformeerd Lichaam.

De Grootste Gebeurtenis Die Er Ooit Geweest Is! En Jullie Hebben Het Allemaal Gepland Voor Deze Goddelijke Afspraak!

Goed Gedaan, Geliefden!

EN EEKE MAI EA!

Ik Hou Zo Van Jullie!

AKATU

Ontvangen door: Judit Lynn

Vertaling: wakkeremensen.org