donderdag 6 oktober 2022

Over de energieën…Sparks of Divine Lighthealing


Over de energieën…Sparks of Divine Lighthealing

We hebben vandaag kans op uitbarstingen, omdat we een zonnevlek hebben die klaar staat om te ontploffen. Er is ook al een CME op ons afgekomen van gisteravond. Ik voel dat de zon ook reageert op de Galactische Energieën die er doorheen worden gestroomd.
Iets wat we allemaal in deze tijd op aarde voelen leven.

Dit Weegschaalseizoen draait helemaal om het vinden van balans in je leven. Je wordt geleid om naar de spirituele dimensies te verschuiven. Voor velen gebeurt dit terwijl je ontwaakt en aan je energie werkt. Je was bedoeld om je frequentie te verhogen naar de Ascentie die plaatsvindt. Er gebeuren verbazingwekkende dingen terwijl je verbinding maakt op hogere niveaus. Je komt in harmonie met een hele ascentiegroep, stemt je meer af op de Planeet op een groter niveau, en wordt extreem empathisch en telepathisch.

Hoe hoger je frequentie, hoe meer je het spirituele kunt aanboren. Iedereen zou meer energiewerk moeten doen. We zijn allemaal aan het verwerken en moeten meer energieën opruimen. Dit Weegschaalseizoen helpt je om een ​​licht te laten schijnen op financiële of relatieblokkades. Vaak komen deze voort uit gevoelens en niet-genezen problemen, of triggers die nog steeds van binnen gaande zijn. Dingen zoals onze gedachten en emoties vormen onze energie. Het grootste deel van de diepere genezing die nodig is, is onbewust. Dit is de reden waarom energetische genezing zo geweldig is in het opruimen en genezen van veel dingen. De blokken zijn de reden waarom dingen niet lukken.

Steeds komen dezelfde dingen naar voren. Omdat je gedachten je fysieke realiteit creëren, manifesteren deze zich als mensen en dezelfde situaties of problemen. Het kan het herscheppen van bekende dynamieken uit het verleden zijn, of leven in een staat van constante zorg of gebrek. Elke ziel moet ook door zijn eigen problemen werken.

Je kunt je woonsituatie, partners en banen veranderen, maar als je genezing nodig hebt op een van deze gebieden, blijft hetzelfde gebeuren keer op keer. Je wordt geleid om nu balans te vinden. Om te verschuiven naar het spirituele en je te richten op je eigen genezing. Velen van jullie hebben te veel voor iedereen gedaan en hebben jezelf kruimels van je eigen tijd gegeven. De komende twee weken zullen ons helpen om balans te vinden in alle aspecten van ons leven. Deze energieën zullen alleen maar krachtiger worden.

Ze versterken hoe je je voelt, en je eigen energieën. Daarom moeten we volledig genezen om er ons best voor te doen.