woensdag 5 oktober 2022

MEESTER ST. GERMAIN: WE LEIDEN JE VAN LOOD NAAR GOUD ~ Mieke Vulink


MEESTER ST. GERMAIN: WE LEIDEN JE VAN LOOD NAAR GOUD
Hoe maken we van ons innerlijke lood goud? Als iemand daar een antwoord op heeft, is het wel Meester Saint Germain. Hij is een Opgestegen Lichtmeester die vele aardse levens heeft gekend. Op wonderbaarlijke wijze verscheen hij gedurende één incarnatie meermaals in een nieuwe, vaak jongere identiteit, ook met een andere naam. Hij verkeerde (soms onherkenbaar) in de hoogste kringen en heeft zich altijd ingezet voor bewustwording en wereldvrede. In veel opzichten was hij geniaal en dat puzzelde enorm veel mensen; hoe was dat mogelijk dat hij in zó veel talenten uitblonk?? Dit artikel gaat over het alchemistische proces dat zich in ons aan het voltrekken is, waar Saint Germain de leiding over heeft en zichzelf inzetbaar voor maakt.
Velen van ons zijn onder de directe invloed gekomen van de achtste Goddelijke Straal. De Stralen kun je als specifieke Lichtfrequenties zien die vanuit de kosmische Lichtwereld naar ons toe gezonden worden. Op iedere Straal dienen meerdere Meesters (mannelijk en vrouwelijk) met hun Tweelingstralen en -vlammen, Engelen en Elohim en vele hogere intelligente wezens. Ze ondersteunen ons bij zowel de huidige diepgaande veranderingen als bij het laten ontwaken van nieuwe kwaliteiten; iedere Straal omvat hun unieke kwaliteiten die in ons resoneren.
Meester St. Germain dient zowel op de zevende als de achtste Straal. De zevende Straal is de de Violette Straal van Transmutatie en Vrijheid. De achtste Straal is de Straal van Goddelijke Transcendentie; deze kenmerkt zich door zowel het violette als een soort zee-blauwgroen licht. Als deze achtste Straal geïntegreerd is kun je tot ver voorbij de grenzen van alle mogelijke ervaringen en kennis komen. Je voelt je verbonden met de Engelen en ervaart een Eenheidsbewustzijn met al het leven.
BOODSCHAP VAN MEESTER SAINT GERMAIN (mijn verwoording):
“Wanneer je beseft dat de achtste Straal momenteel intens in je doorwerkt, voel je misschien meer vertrouwen in dat je ‘goed bezig’ bent! Want je bent met hogere leiding op weg om de dualiteit te overstijgen. Juist door het lood in de dualiteit te leren kennen ga je inzien wat jou niet meer dient. Alleen door de processen toe te staan ontdek je nieuwe wegen die dualiteit kunnen opheffen en jou naar een hoger Zijn zullen leiden. Vanuit een volledig vertrouwen op de Lichtwereld kun je dan alle uitdagingen in je leven oplossen en jouw levenslessen gaan begrijpen.
Wij, die jou vanaf de achtste Straal dienen, leren jou via onze ogen te kijken naar wat er om je heen gebeurt en wat zich tegelijkertijd in jou opent. Als jij zelf goed blijft waarnemen hoe je daar zelf mee om gaat zullen wij de weg naar goud voor jouw voeten plaveien. Waar ga je nog liefdeloos en veroordelend met het lood om? Het lood, dat zich in jou gevormd heeft en tot een harnas geworden is voor je eigen fijngevoeligheid!
Het is in alle opzichten meer dan begrijpelijk dat je het lood beu bent. Het heeft je zwaar en moe gehouden. Op ieder moment dat het lood zich uit jou los begint te wrikken (en dat gebeurt de laatste tijd bijna dagelijks) heeft het alleen maar onze gezamenlijke liefde en begrip nodig. Verder niks. Als de lage frequenties van het lood uit jou vrij beginnen te komen word je meestal wel even beroerd. Maar dat is slechts een tijdelijk verschijnsel. Het is een natuurlijk onderdeel op de weg naar bevrijding!
Soms wil je te snel naar het hemelse goud toe! Want goud draagt alles wat vrij is van dualiteit, wat geen afscheiding, angst en lijden meer kent. Leven met de kwaliteit van goud is leven vanuit de goddelijke leiding. Daardoor zal alles wat je ervaart vredig, vreugdevol en onvoorwaardelijk liefdevol zijn. Je bent dan in een bewustzijnsstaat waar een permanente eenheid met het Al is. Dit is wel waar wij jou naar toe leiden. Maar de loden laagjes die er onderweg opgeruimd willen worden kun je alleen met liefde en bewustzijn verheffen.
Wij helpen je daar graag bij. Vraag ook bewust om onze aanwezigheid! Onze leiding heeft altijd waardevolle inzichten en bewustwording voor jou op het oog! Een liefdevol omarmen van het lood creëert ook meteen ruimte voor onze hogere leiding. Weet dat wij bij je zijn. Zie hoe de kleuren van blauw en zeegroen zich meer en meer in je leven zullen tonen, en herinner je dan deze boodschap. Ga in vrede met ons aan jouw zijde.”
Met dank aan Saint Germain,
Liefs van Mieke