maandag 3 oktober 2022

Je Goddelijke Vonk...Yvonne Bakker


Je Goddelijke Vonk...

De Goddelijk Bron legt binnen de creatie van elke ziel een uniek zielendoel, een unieke zielenroeping met alle daartoe geëigende zielenattributen en talenten.

Wanneer je in de hoogste afstemming met je ziel bent en leeft, zal je jouw zielendoel en roeping met liefde leven. Je zult houden van wat je doet en je zult doen waar je van houdt. Je zult alles met liefde de wereld in brengen en je zult een enorme vreugde ervaren in alles wat je doet. Het zal letterlijk met zoveel liefde uit je stromen dat het een vreugdevol rimpeleffect heeft op allen die je tegenkomt. Je straalt het voelbaar uit, immers de frequentie van Liefde zal in alles zijn wat je aan het creëren bent. Het zal gelijkgestemde zielen naar je toe trekken die blij zullen zijn om in energetische uitwisseling met je te zijn.

Als je echter iets of iemand anders probeert te zijn en te worden dan je in werkelijkheid bent, zal je altijd een diepe leegte of verlangen in je voelen, een diepe rusteloosheid. Dus geef je zelf de vrijheid om te zijn, om te doen wat je echt graag doet en daar plezier in te vinden.

Geef jezelf de vrijheid om te worden teruggebracht naar de hoogste waarheid van je ziel en de zielenattributen die in jou zijn geschapen. Geef jezelf de vrijheid om de tijd helemaal uit het oog te verliezen en zelfs vergeet om te eten. Geef jezelf de vrijheid om in totaal andere wereld te geraken, te genieten en in hoogste afstemming met je ziel te zijn en te leven. Oneindig, vrij en aan niets of niemand gebonden.

Dus droom om te doen en te zijn, waar je nooit eerder aan bent toe gekomen…

In liefdevolle verbondenheid - Yvonne