zondag 2 oktober 2022

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE ZATERDAGAVOND 1-10 & VOORUITZICHTEN VOOR DE WEEK ~ Manuela v/d Knaap


ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE ZATERDAGAVOND 1-10 & VOORUITZICHTEN VOOR DE WEEK: Elektronencrash, verhoogde zonnewind (geen zonnestorm), kosmische stralingsalert, gaten corona Zon aarde gericht, andere magnetische verbinding aarde met de Zon (HCC), C-Klasse zonnevlammen en een grote zonnevlammen alert. Het beloofd een heftige week te worden, maar vooral voor dit weekend zijn de vooruitzichten pittig. We gaan zien wat er daadwerkelijk zal gebeuren. Lees meer op de website.

Heb het goed...
©Manuela van inzichten.com


ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE:
**Het volgende speciale webinar is ingepland op donderdag 6 oktober 2022 19:45 uur VOOR EENHEIDSBEWUSTZIJN met de Wortel Amethist. JE KAN MEEDOEN ZONDER WORTEL AMETHIST. We hebben hele bijzondere ervaringen gehad met deze webinars. De ervaringen waren diepe heling, ervaren van heelheid, thuiskomen en omhulling, ervaren en integreren van de Bronenergie. Angsten en stress verdwenen bij veel mensen en voor sommige deelnemers is dit zelfs blijvend veranderd.

Dit proces met de Wortel Amethist is ondersteunend in het openen en integreren van het vernieuwde AL-bewustzijn dat de dualiteit van de Matrix opheft. Dit is een geweldige ervaring voor jezelf, maar we leveren ook een grote bijdrage aan het collectief met het in evenwicht brengen van de polariteiten en het herstellen van verbindingen tussen de polariteiten, die nu zo ongelofelijk groot zijn. TIJDENS DIT WEBINAR WORDEN NIEUWE LAGEN VOOR HET EENHEIDSBEWUSTZIJN IN JEZELF HERINNERD EN GEÏNTEGREERD (ieder op het eigen niveau). Voor meer informatie kijk op de website: https://inzichten.com/.../special-wortel-amethist-voor.../

**Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en is de volle Maan van maandag 10 oktober 2022 . In het begin van het webinar geef ik weer live uitleg over de innerlijke en wereldse processen van deze volle Maan. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/.../actuele-online-activatie.../ /(Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

Overweeg eens om een hartdonatie te schenken als deze artikelen over de elektromagnetische updates en mijn astrologische artikelen je ondersteunen. Zodat ik deze updates gratis en open kan blijven aanbieden en schrijven. Als het echt goed voelt voor jou, dan ontvang ik graag zo’n opsteker. Resoneert het op een goede manier, dan is dit de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/