maandag 3 oktober 2022

Eén E.T. wezen om het menselijk ras te verenigen ~ 3 oktober 2022 ~ Daniel Scranton

Eén E.T. wezen om het menselijk ras te verenigen

1 oktober 2022 / door Daniel Scranton

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om met u allen in contact te komen.

We zijn in contact geweest met verschillende groepen buitenaardse wezens, en we hebben met hen besproken wat hun potentiële rol zou kunnen zijn, in het helpen verenigen van de mensheid. Zeker, als jullie allemaal weten dat jullie deel uitmaken van één ras, het menselijk ras, dan is de kans groter dat jullie samenkomen als één ras. De wetenschap dat er andere rassen zijn in jullie luchtruim en in het hele melkwegstelsel kan er veel toe bijdragen dat mensen inzien dat jullie net zo van elkaar verschillen als een buitenaards ras.

Wezens die buiten jullie zonnestelsel geboren zijn en geleefd hebben, die helemaal naar de Aarde komen om zich bekend te maken, zouden zeker een invloed hebben op hoe jullie elkaar voelen als mensen, die een gemeenschappelijke ervaring delen daar op Aarde. Het is belangrijk dat jullie beseffen dat jullie meer gemeen hebben dan je denkt, en als je zeker weet dat e.t.s bestaan, kan dat jullie helpen jullie politieke verschillen opzij te zetten, evenals jullie verschillende visies op het virus, het dragen van maskers en het nemen van vaccins.

En zo beraadslagen we onder elkaar. We geloven niet dat de meerderheid van de mensen geschokt zou zijn als ze zonder twijfel zouden weten dat e.t.s. bestaan, en voor velen zou alles wat ze zouden zien dat buiten hun geloofssysteem valt als een hoax worden beschouwd; dus dat is dat. Wij denken dat de mensheid klaar is voor een definitief moment. Wij denken niet dat jullie op dit moment klaar zijn voor een massale landing van schepen, maar wij zien wel dat de impact van een ervaring met zelfs maar één buitenaards wezen op dit moment enorm zou zijn om het menselijk collectief te verenigen.

Dat is alles wat je nu echt nodig hebt, een afleiding van hoe verdeeld je je voelt om voorbij die verschillende perspectieven te komen. En zelfs als slechts een kleine meerderheid van de mensen het ermee eens is dat het buitenaardse wezen echt is, zou dat genoeg zijn om jullie allemaal samen te brengen. We zullen natuurlijk met dit idee blijven spelen met de groepen waarmee we hebben gesproken, totdat we het allemaal eens zijn over wat op dit moment het beste is voor de mensheid. Blijf in de tussentijd naar jullie hemel kijken voor meer UFO-activiteit, en blijf voor jezelf een realiteit creëren waarin jullie eigen persoonlijke e.t.-contact onvermijdelijk is en iets is dat vroeg of laat zal gebeuren.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van de verbinding met u.”

Vertaling: Ine – voor wakkeremensen.nl