donderdag 29 april 2021

Ze hebben het gemunt op je pijnappelklier woensdag, 28 april 2021

Ze hebben het gemunt op je pijnappelklier

    coronavaccin, ze willen je pijnappleklier vernietigenIedere keer als je denkt dat er niet nog meer ellende boven water kan komen voor wat betreft coronavaccinaties, blijkt dit toch te kunnen. 

    Nu is er een laboratoriumonderzoek opgedoken dat laat zien dat via de PCR test en de vaccinaties niet alleen je pijnappelklier wordt uitgeschakeld maar dat er een nieuwe verbinding tot stand wordt gebracht. 

     


    Wij mensen zijn bovenal spirituele wezens die een menselijke ervaring hier op aarde meemaken. We denken vaak dat we dat helemaal alleen moeten doen, maar dat is niet helemaal waar, want wij onderhouden als het ware een verbinding met de spirituele wereld via wat je een modem zou kunnen noemen.

    Dat modem luistert naar de naam pijnappelklier (ook wel derde oog genoemd) en wanneer daar om wat voor reden dan ook een bepaalde storing ontstaat, wordt de verbinding met die andere wereld verstoord/verbroken want het modem werkt niet goed meer.

    Iemand die daar meer dan honderd jaar geleden al voor waarschuwde was Rudolf Steiner waarover wij eerder het volgende schreven:

    Steiner voorspelde dat er eind 20e en begin 21e eeuw een beweging zou zijn van grote machtige bedrijven die tot doel hadden om de verbinding tussen de mens en de hogere werelden te verbreken en als het ware de menselijke ziel weg te halen.

    De verbinding met de andere wereld en daardoor ook uiteraard met God, kan ook worden verbroken door het uitschakelen van bepaalde genen, iets waar het Pentagon zich al jaren geleden mee bezighield en dit bij de moslims wilden veroorzaken door middel van vaccinatie.

    Hoe dan ook, in de achtergrond wordt hard gewerkt om ervoor te zorgen dat wij iedere verbinding met de andere, sprituele en goddelijke wereld verliezen. Wij schreven hierover ook afgelopen januari onder andere het volgende:

    Maar, dat is nog allemaal niets vergeleken met wat men nog verder voor ons in petto heeft. Als je bedenkt dat het Amerikaanse DARPA, de wetenschappelijk tak van het leger, al in 2010 bezig was met het ontwikkelen van Mrna vaccins, dan kan je je voorstellen dat ze nu al veel verder zijn met hun technologie.

    Vanaf die tijd is ook Antichrist Bill Gates begonnen met imposante investeringen in alle bedrijven die zich bezighouden met de ontwikkeling van Mrna vaccins.

    Zo hebben ze ook al bekendgemaakt te werken aan interfaces tussen het menselijk brein en computersystemen, waarbij zelfs gedachten kunnen worden gelezen. En dat klinkt dan leuk als jij in je smarthome bedenkt dat je het koud hebt en via jouw gedachten wordt de thermostaat een paar standjes hoger gezet.

    Maar, als dit soort communicatie de ene kant op werkt, dan werkt het ook de andere kant op. DARPA heeft al laten weten te beschikken over technologie waarbij het rechtstreeks instructies “kan schrijven” in het menselijk brein.

    Waar het uiteindelijk dan straks op neer komt is dat jij niets anders bent dan een op afstand bestuurde avatar in een computerspel (waarvan de besturing door een ander is overgenomen want op dit moment zit jij, jouw ziel, de bron aan de knoppen van je lichamelijke avatar). Jij hebt dan geen enkele controle meer, zij wel en ze hebben dan gelijk de lijn naar jouw ziel, de bron, gehackt en losgekoppeld van je avatar.

    En hoe die koppelingen straks allemaal precies technisch in zijn werk gaan is helemaal niet zo belangrijk. Wat wel belangrijk is, is dat ze de vaccinaties nodig hebben om ergens die koppeling met het 5G netwerk te kunnen maken, zodat ze de technieken zoals die bij DARPA zijn ontwikkeld in de praktijk kunnen brengen.

    Dat alles is weer heel relevant naar aanleiding van een onderzoek dat nu is opgedoken en uitgevoerd door een laboratorium in Slovakije. Een onderzoek waar je ook de naam DARPA tegenkomt. DARPA is de wetenschappelijk tak van het Pentagon, oftewel daar wordt gewerkt aan allerlei duistere technieken die (de Amerikanen) mogelijk militair voordeel zouden kunnen bieden.

    Voordat we naar dat genoemde onderzoek gaan, eerst nog even terug naar eerdere artikelen waar we hebben laten zien dat bijvoorbeeld de wattenstaafjes zoals die worden gebruikt bij PCR allesbehalve normale wattenstaafjes zijn en dat deze zelfs gebruikt kunnen worden voor vaccineren.

    In dat artikel schreven wij onder andere het volgende:

    Via de test in de neus is van alles direct in de bloedbaan te brengen. Het wordt om die reden al langere tijd als manier gebruikt om vee/huisdieren mee te vaccineren.

    Achterin de neusholte zit een heel dun vlies wat de scheiding vormt tussen de hersenen en de neus/keelholte en ook mede de bloed hersenbarrière vormt. Dit wordt regelmatig beschadigd en verklaart het corona "symptoom" van verlies aan reuk en smaak.

    Er is veel bewijs van gerommel met die wattenstaafjes. Een belangrijke reden waarom wij mensen waarschuwen zich absoluut niet te laten testen. Gelijk ook een verklaring voor het gedram van de overheid op die testen (los nog van het DNA wat ze van iedereen verzamelen).

    Via een Nederlandse website kregen wij een artikel onder ogen dat de resultaten beschrijft van een onderzoek dat is uitgevoerd in een laboratorium van een ziekenhuis in Bratislava.

    En de conclusies van dat onderzoek zijn ronduit schokkend. Alhoewel het onderzoek online is gepubliceerd worden er verder geen gegevens vermeld over onderzoekers en/of ziekenhuis, wordt een en ander wel ondersteund met bronverwijzingen maar kunnen wij dus niet alles in detail nagaan. Maar omdat het ook zo goed als naadloos aansluit op onze eerdere artikelen en goed is onderbouwd met de nodige verwijzingen naar andere wetenschappelijke onderzoeken, gaan wij ervan uit dat we hier wel te maken hebben met een echt onderzoek.

    Ze gebruikten voor het onderzoek een drietal verschillende soorten PCR testkits en vergeleken de uiteinden van de wattenstaafjes die daarbij worden gebruikt. Toen ze deze onder de microscoop hielden, bleek dat de staafjes die voor PCR tests worden gebruikt holle nylon uiteinden hadden. Niet alleen dat, ze waren gevuld met wat men noemt DARPA hydrogel en lithium.

    darpa hydrogel, lithium, pcr test

    Zoals wij beschreven in het eerdere artikel betekent dit dat die stoffen via de neus direct in de bloedbaan kunnen worden gebracht.

    Wat men ontdekte met het onderzoek was dat zodra de hydrogel en lithium in aanraking kwam met menselijk slijm er binnen enkele minuten bepaalde rechthoekige kristalstructuren begonnen te ontstaan. Dat niet alleen, deze structuren groeiden en vermenigvuldigden zich.

    Verder zorgde de hydrogel ervoor dat er bloedklontering ontstond en wat men noemt “een slachting” onder de rode bloedlichamen.

    Echter, op het moment dat men ivermectine ging toevoegen, losten de structuren als het ware vanzelf op en verdwenen. Ivermectine is een anti-parasitair geneesmiddel, dat werkzaam is tegen de meeste darmwormen, parasitaire mijten en luizen.

    Dat verklaart gelijk waarom ook Ivermectine door de  mondiale gezondheidsinstanties (werktuigen van de illuminati) worden geblokkeerd en verboden als middel tegen corona.

    Naast het effect van bloedklontering zorgt deze DARPA hydrogel in combinatie met lithium ook nog voor iets heel anders en zijn we weer terug bij wat Rudolf Steiner honderd jaar geleden voorspelde.

    Deze DARPA Hydrogel ‘kristallen’ creëren een ruimtelijke 3D structuur, en groeien dwars door uw lichaamsweefsel heen. DARPA Hydrogel kristallen groeiden onder de microscoop in de richting van het magnetische veld… Dit betekent, dat het in de neusholte richting de pijnappelklier groeit. De pijnappelklier creëert namelijk een plaatselijk sterker magnetisch veld dan het externe magnetische veld van de aarde.

    Na het opzettelijk uitzetten van een mengsel van nylonvezelfragmenten in uw neus, blijft DARPA Hydrogel samen met Lithium op het neusslijmvlies achter, onder de hypofyse en pijnappelklier. Dit mengsel reageert onmiddellijk met levende structuren, om vervolgens kristallen te vormen, die gericht zijn op de pijnappelklier, die haar eigen elektromagnetische veld heeft. De mens is immers een bio-elektrisch wezen. De vorm van de kristallen zegt iets over het type hydrogel, dat werd gebruikt. De kristallen zijn geleidend, vanwege het Lithium dat erin zit! De kristallen kunnen het signaal van de zender naar de cel ontvangen, en omgekeerd, signalen van de cel naar de zender verzenden.

    Het zijn dus eigenlijk nano-antennes!

    Lithium is een element (verwijzing naar Li), dat van nature niet bij mensen voorkomt. Het is zeer giftig voor de invloed van onze pijnappelklier! In lage doses blokkeert het de pijnappelklier, en in hogere doses kan het deze volledig vernietigen.

    Waar we dan in feite over praten is het kapotmaken van het modem (de pijnappelklier), waarmee wij normaal gesproken kunnen communiceren met de andere wereld. Dat niet alleen, ons modem wordt vervangen door een ontvangst en zendinstallatie, waar niet de andere wereld, maar de duistere krachten achter de schermen ons als het ware kunnen besturen. Het is een portaal voor ons mensen dat ons in verbinding houdt met de niet fysieke werelden, spiritueel dus. Het wordt ook wel de zetel van de ziel genoemd en het is dan ook niet voor niets dat de pijnappel overal terug te vinden is in de occulte symboliek. Ook bij het Vaticaan is de pijnappel om ieder hoek te vinden.

    Het klinkt als sciencefiction, maar dat is het niet, want DARPA heeft dit al eerder gedaan:

    In een DARPA experiment werd DARPA Hydrogel in zijn zenuwstructuren geïnjecteerd, en de kever werd bestuurbaar via een radio. DARPA Hydrogel en Lithium blokkeren en vernietigen de pijnappelklier, en kunnen ervoor zorgen dat de denkende persoon een controleerbare bio-robot wordt!

    darpa hydrogel, lithium, pcr test

    Helaas bevinden bovengenoemde stoffen zich niet alleen in de PCR test wattenstaafjes, maar je komt ze ook tegen in de coronavaccins.

    Een Hydrogel is een drager van een werkzame stof, om deze stof op een vooraf gewenste plaats in het lichaam te krijgen. Vaccins bevatten DARPA Hydrogel, Lithium en gepatenteerde genetische informatie. Boodschapper-RNA ofwel mRNA is geen ongeteste nieuwigheid! In de fokkerij en voor topsporters werd dit type al jaren gebruikt als doping. Voor topsporters geldt dat dit soort doping de levensduur aanzienlijk verkort.

    Genetische informatie in het vaccin leidt tot het ontstaan van een gepatenteerde mutant. Met andere woorden, als mens bent u dan gepatenteerd en uw DNA wordt geleidelijk veranderd na vaccinatie. De droom van de duistere krachten rond Bill Gates is, om deze mutanten te dwingen regelmatig te upgraden, net zoals een computerprogramma. En dit gebeurt bijvoorbeeld door regelmatige vaccinaties.

    Het verslag op de Nederlandse website is hier te lezen en het onderzoek van het laboratorium kan je hier vinden. Onderaan beiden vind je de nodige verwijzingen naar onderzoeken die de geconcludeerde bevindingen ondersteunen.

    De koppeling tussen de mens en de andere (hogere, goddelijke) wereld moet worden verbroken want na de door Klaus Schwab en consorten geplande Great Reset, zal de mens half mens/half machine worden.

    Een belangrijk onderdeel van die hele reset is iets waar in de mainstreammedia helemaal geen of nauwelijks aandacht aan wordt besteed en dat is het mengen van mens en machine, dit onder het voorwendsel van het verbeteren van diezelfde mens.

    Volgens Klaus Schwab zal dit een essentieel onderdeel vormen van de zogenaamde Vierde Revolutie. De mens zal letterlijk gekoppeld en/of vermengd worden met machines. Hij noemt het zelf: “A fusion of our physical, digital and biological entity”.

    En natuurlijk neemt de reclame alvast een voorschot op die vierde revolutie middels predictive programming: