dinsdag 27 april 2021

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Jouw Stam, Jouw Zielsfamilie & Het Worden van Bron Gechanneld door: Daniel Scranton – 26 April 2021

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Jouw Stam, Jouw Zielsfamilie & Het Worden van Bron

Gechanneld door: Daniel Scranton – 26 April 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd ons met jullie allen te kunnen verbinden.

Wij zijn een collectief binnen een collectief binnen weer een ander collectief, enzovoort, enzovoort. Wij kwamen samen om dit specifieke collectief te worden vanwege de vibratie die wij allen als individueel bewustzijn uitzenden en zo werden wij tot elkaar aangetrokken. Ons collectief vormde zich op natuurlijke wijze. Jullie bevinden je op een punt in je spirituele evolutie waar je eenvoudigweg zult ontdekken dat je in harmonie bent met en je aangetrokken voelt tot andere mensen die een soortgelijke trillingsfrequentie uitzenden als jij. Je gaat samenkomen met personen die waarschijnlijk een gelijksoortige kijk op het leven hebben.

En dan kun je handelen en met elkaar praten over de gelijke doelen die je voor ogen hebt. Jullie kunnen samen een betere versie van de werkelijkheid creëren voor jezelf en voor het grotere collectief waar je deel van bent. Wanneer jullie je realiseren dat jullie deze kracht, dit vermogen hebben, erkennen jullie ook hoe jullie weer Bronenergie worden. Natuurlijk ben je nooit opgehouden Bronenergie te zijn, maar je werkt niet altijd met het volle besef daarvan. Wanneer je jezelf meer als een collectief gaat zien, kom je dichter bij de Bron, de energetische frequentie van de Bron, perspectief, agenda, enzovoort.

Je wilt zien, voelen en laten zien hoe jullie allemaal verbonden zijn op Aarde. Daarom voel je dat je meer heel wordt, wanneer je om iemand geeft die je nog nooit ontmoet hebt en met wie je niets gemeen hebt. Iemand wiens worsteling anders is dan de jouwe. Je wordt een completere versie van jezelf omdat je in werkelijkheid een collectief bent. Sommige mensen weten dat dit waar is en sommigen weten dit niet.

Wanneer je met iemand samen wilt werken vanwege de trillingsfrequentie die iemand uitzendt, in plaats van een oppervlakkig aspect, krijg je toegang tot meer van de innerlijke kracht die jullie hebben als individuen. Wanneer jullie op een natuurlijke en organische manier samenkomen, kun je de synergie voelen die ontstaat door het samenkomen van de verschillende delen.

Al je medemensen spelen hun rol in deze krachtige, co-creatieve, samenwerkende groep. Maar als je alleen samenkomt met mensen die op je lijken, die naar dezelfde middelbare school gingen of familie van je zijn, dan is de kans klein dat je groeit en je ontwikkelt tot je ware zelf. Je hoeft niet met anderen samen te komen uit gewoonte of een gevoel van verplichting. In plaats daarvan kun je het universum toestaan om je met diegenen in contact te brengen die met je resoneren en je meer het gevoel geven dat je jezelf wordt.

Uiteindelijk zal iedereen met je resoneren en zul je je krachtiger voelen door samen te komen met ieder mens op Aarde. Maar jullie zijn gewoon nog niet zover en dat is prima. Het is oké je te realiseren dat je niet in vibrationele harmonie bent met iemand en dat je die persoon op afstand liefde, compassie en misschien zelfs vergeving aanbiedt.

Sta jezelf toe bij je stam te zijn, bij je zielenfamilie. Voel hoeveel meer Bron je wordt, als je jezelf ziet als een collectief, in plaats van als individuen die elk proberen te krijgen wat je nodig hebt om te overleven. Jullie zijn aanwezig in een tijd op Aarde waar dit soort samenwerkende collectieven nodig zijn om het bewustzijn verder vooruit te helpen. Om het initiatief in gang te zetten om jullie allemaal samen te brengen als één menselijk collectief, één familie, één groep van ascenderende wezens, want dat is werkelijk wie jullie zijn.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke