maandag 26 april 2021

Er is iets bijzonders aan de hand met corona in India zondag, 25 april 2021

Er is iets bijzonders aan de hand met corona in India

corona pandemie india, er klopt iets nietToen de hele wereld vorig jaar te maken kreeg met de jaarlijkse griep die toen covid-19 werd genoemd, gebeurde er in India nauwelijks iets.

In de herfst hadden ze een relatief kleine opleving van “gevallen”, maar nu schiet de grafiek als een raket omhoog. 

 


Bij de meeste landen zie je voor wat betreft de jaarlijkse griep die nu coranapandemie heet min of meer hetzelfde soort patroon.

Een hoge golf in het begin van 2020, gevolgd door een kleinere golf in de herfst en dan vervolgens weer een hogere golf in het voorjaar van 2021. Precies zoals je verwacht met de jaarlijkse griep, dus wat dat betreft allemaal vrij normaal.

Maar, als je kijkt naar de coronacijfers van India, dan zie je een totaal ander beeld.

In het begin van 2020, daar waar de meeste landen een sterke piek vertoonden, zo blijft die in India zo goed als vlak. Er waren nauwelijks gevallen van coronabesmettingen, niet eerder dan een stuk verder in het jaar.

Ook in onze winterperiode zie je daar nauwelijks besmettingen voorkomen, maar vanaf begin april schieten de besmettingen letterlijk als een raket omhoog.

coronagevallen India

Waarom heeft India begin 2020 totaal niets te lijden gehad van corona en waarom schiet de grafiek dit jaar als een raket omhoog?

Via Edo uit Loon op Zand ontvingen wij het volgende bericht (dank!):

Vandaag is in het nieuws dat er in India een explosie van coronagevallen is en dat de ziekenhuizen overvol zijn. Daarom vroeg ik me af wanneer 5G is uitgerold in India. Er blijkt dat per vandaag 5G beschikbaar is gemaakt door Realme 8 5G. Toeval???

Dat is niet helemaal correct, want Realme is een Chinees telefoonmerk dat haar Realme 8 telefoon die geschikt is voor 5G in India heeft gelanceerd.

Men verwacht 5G voor een deel operationeel te hebben in de tweede helft van 2021, maar er wordt op dit moment al wel volop getest in het land.

coronagevallen India

Op de volgende kaart zie je waar de ergste corona uitbraken plaatsvinden in India en dan zie je dat verreweg de meeste gevallen voorkomen in de deelstaat Maharashtra waar onder andere ook de plaats Mumbai zich bevindt.

coronagevallen India

En in Mumbai bevindt zich het bedrijf Reliance Jio dat sinds enkele maanden volop aan het testen is met 5G.

De situatie voor wat betreft 5G is vergelijkbaar met die in Brazilië waar men ook een piek heeft in wat ze coronabesmettingen noemen en waar men ook sinds kort volop aan het testen is met 5G.

Voor beide bevolkingsgroepen geldt dan ook dat ze nu voor het eerst worden blootgesteld aan een soort straling waar ze tot nu toe nog niet mee te maken hebben gehad.

En iets dergelijks kan verregaande gevolgen hebben zoals dat ook wordt uitgelegd door Dr. Thomas Cowen in onderstaande video zoals we schreven in een eerder artikel:

Cowen gelooft in de theorie van Rudolf Steiner die onder andere zei over virussen dat deze niets anders zijn dan een uitscheiding van een zieke cel en derhalve volkomen ongevaarlijk. Met andere woorden, het is niet het virus (wat dus geen virus is) dat ons ziek maakt, de aanwezigheid van wat wij noemen "het virus" geeft aan dat er iets anders aan de hand is en dat bepaalde cellen ziek zijn en dus een "virus" uitscheiden.

En hetgeen dat ons ziek maakt, noemt Dr. Cowen de elektrificatie van de wereld. Iedere keer dat op dat gebied een grote stap vooruit wordt gemaakt wordt de mensheid ziek en omdat ze ziek worden scheiden hun cellen afval uit en wordt dat, wat we virus noemen, aangewezen als boosdoener.

Zo was er een belangrijke stap voorwaarts in de elektrificatie van de wereld aan het eind van en direct na de Eerste Wereldoorlog, precies het moment waarop de Spaanse griep toesloeg en ontelbare mensen het leven verloren.

Een interessant verhaal dat Cowen vertelt is dat virologen uit die tijd van alles probeerden om andere mensen te besmetten met het virus, maar ongeacht wat ze ook probeerden, het lukte niet. Zo haalden ze snot uit de neuzen van zieke mensen en spoten dit in bij gezonde mensen zonder dat er iets gebeurde. Ze herhaalden dit proces keer op keer op keer, maar niet eenmaal slaagden ze er op die manier in om een ander mens te besmetten. Zo trokken ze bij zieke paarden die ook de Spaanse griep konden krijgen een zak over de kop en lieten het paard daarin snotteren en rochelen om vervolgens die zak over de kop van een gezond paard te trekken waarna er niets gebeurde.

Wat Dr. Cowen dan ook stelt is dat mensen ziek werden en dood gingen aan de gevolgen van een grote volgende stap in de elektrificatie van de wereld en dat de "virussen" zich manifesteerden als uitscheiding van de zieke cellen.

En dat wat we nu zien alles te maken heeft met de volgende grote stap in de elektrificatie van de wereld die onder andere inhoudt dat er straks 20.000 satellieten om de aarde zullen cirkelen. En dat het ook niet voor niets is dat dit huidige coronavirus zich voor het eerst voordeed in de stad Wuhan die de grootste 5G dichtheid heeft van alle steden in China.

Een ander interessant gegeven is dat toen David Icke de onderstaande video op zijn Twitter account plaatste hij onmiddellijk werd geschorst, hetgeen tegenwoordig automatisch betekent dat het waardevolle informatie betreft.