maandag 26 april 2021

OP WEG NAAR DE VOLLE SUPERMAAN ~ Cleo Wildeman



OP WEG NAAR DE VOLLE SUPERMAAN
Dinsdagochtend 27 april om 5:33 uur is het Volle Maan op 7,06 graden in Schorpioen, en graag deel ik dit artikel van Cleo Wildeman: Deze Volle Supermaan is super krachtig en intens. Tijdens de aanloop naar deze Volle Maan kunnen emoties diep en intens worden gevoeld om uiteindelijk tot een climax te komen.
Geef ruimte aan je emoties en huil als je je emotioneel voelt. Door je tranen te laten stromen laat je los, ook als je niet weet waar ze vandaan komen. Er kan nu zo veel worden los gelaten. Alle spanning die in je lijf zit en alles wat verborgen en onder de oppervlakte ligt kan nu gevoeld en aan het licht komen. Onbewuste en donkere stukken, geheimen en pijnlijke dingen uit het verleden kunnen opeens (weer) naar boven komen. Door hier licht op te schijnen kunnen ze verzachten, transformeren en los gelaten worden. Ze komen niet voor niets nu zo sterk in je bewustzijn.
DE DIEPTE IN
Deze Volle Super Maan gaat op een alles of niets manier de diepte in. Het is een goed moment om iets wat je moeilijk, pijnlijk of zwaar vindt nu echt aan te gaan. In eerste instantie in en met jezelf en misschien ook met iets of iemand anders. Wat heb je niet willen zien of voelen omdat het te heftig was? Omdat je je schaamde, omdat je te onzeker was of omdat het te kwetsbaar maakte? Ga aan wat je nooit aan hebt willen gaan. Het is nu de tijd om de wortel er uit te trekken, om de confrontatie aan te gaan met je diepste gevoelens. Om heel eerlijk te zijn en al je angsten, verlangens, gevoelens van jaloezie, obsessies, manipulatie, gevoelens van schuld en schaamte, passie en hartstochtelijke emoties onder ogen te komen. Wat heb je altijd diep weg gestopt? Voel het! Kijk het aan en laat het gaan! Het zal je uiteindelijk lichter maken.
Tegenover deze Volle Maan staan de Zon en Uranus in Stier. Waar de Zon in Stier vertraagt, voor zekerheid, aarding, rust, aards genieten en stabiliteit zorgt, maakt Uranus deze aardse Zon hoog in energie. Uranus wil veranderen en vernieuwen, geeft nieuwe inzichten en het lef om het roer compleet om te gooien. Uranus staat ook conjunct Mercurius en Venus in Stier tijdens deze Volle Maan. Al deze planeten in Stier tegenover deze Supermaan kunnen er voor zorgen dat het heel duidelijk en helder wordt wat je vreugde, bevrediging, rust en zekerheid geeft. We worden uitgedaagd om iets los te laten dat in de weg staat om echt en helemaal vorm te kunnen geven aan het aardse genieten. Welke doorn prikt al jaren in je oog en weerhoudt je er van om te groeien en te bloeien? Om liefde en innerlijke rust te ervaren en om te voelen dat je helemaal oke bent zoals je bent? Wat kan je nu doen om de zekerheid in jezelf te voelen en om je eigenwaarde te versterken? Wat moet je nu echt loslaten om weer te voelen dat je het waard bent en de liefde weer te laten stromen?
Mars in Kreeft staat driehoek de Maan en geeft kracht en moed om de diepte in te gaan. Deze liefdevolle mannelijke energie neemt je bij de hand en moedigt je aan om alles aan te gaan wat er nu naar boven komt.
LAAT JE NIET AFSCHRIKKEN & NEEM DE STAP
Saturnus in Waterman brengt spanning omdat hij aan de ene kant een vierkant maakt met de Maan en aan de andere kant met de Zon, Uranus, Mercurius en Venus. Laat je niet afschrikken door gevoelens van onzekerheid, beperking of een kritische innerlijke stem die zegt dat je iets niet kan, niet goed genoeg bent of het niet goed genoeg doet. Op een positieve manier laat Saturnus je voelen waar je verantwoordelijk voor bent, wat echt bij je past en wat niet en hoe je ergens op een realistische manier vorm aan kan geven. Saturnus brengt structuur en is betrouwbaar. In Waterman laat hij je de weg zien die voor jou bedoeld is om te bewandelen.
Pluto als heer van deze Volle Maan gaat op deze dag retrograde lopen. Pluto haalt de onderste steen boven en helpt om alles wat in de weg staat om vanuit je ziel te leven te elimineren. Als een planeet retrograde gaat, gaan we naar binnen met deze energie en het is de komende 6 maanden dan ook tijd om zelfonderzoek te doen. Waar moet je je van bevrijden? Wat staat in de weg om helemaal je zelf te zijn en je eigen ding te doen? Waar ben je niet echt? We kijken het komende half jaar vaker in de spiegel, doen onze maskers af en gaan de confrontatie met ons zelf aan. We worden wakker uit de droom die we dachten te zijn en we vinden de weg terug naar ons Zelf. Deze Volle Maan kan een grote en belangrijke stap zijn naar een volgende bewustzijnslaag. Neem de stap!
ALLES BIJ ELKAAR
Alles bij elkaar maakt deze Volle Maan door alles ten diepste te voelen duidelijk wat we nu echt los mogen laten omdat dit onze groei, ons geluk, ons gevoel van vrede en innerlijke rust verstoort. We zijn hier zelf verantwoordelijk voor en kunnen met deze krachtige Volle Supermaan nu echt doorpakken wat onze zelfverwerkelijking betreft. Wie we in essentie en van nature zijn. De Zwarte Maan staat ook in Stier en maakt het ons nu makkelijker om af te kunnen koersen op de intuïtieve wijsheid van de ziel. Laat de natuur tot je spreken. Voel je eigen natuur en kom in contact met je ziel. Uiteindelijk is het de bedoeling dat we gaan leven op zielsniveau. Dat we contact maken van ziel tot ziel, zonder oordelen en vanuit liefde. Want als we echt onvoorwaardelijk van ons zelf houden en alles van binnen aan gaan en opruimen kan het niet anders dan dat we die onvoorwaardelijke liefde in de buitenwereld aantrekken. Het lijkt wel een sprookje, maar het is echt waar! Het is energetische logica! Als jij de beste versie van jezelf wordt trek je alles in de buitenwereld aan die dat weerspiegelen. Daarom is het zo belangrijk dat we ons niet laten afleiden maar ruimte geven aan al onze gevoelens en blijven voelen waar we blij van worden.
MAAK GEBRUIK VAN DEZE KRACHTIGE ENERGIE
Maak dus gebruik van deze krachtige energie! Zet de stappen die nodig zijn om angst naar liefde te transformeren en alles in je leven zal veranderen. Je kan het! You got this! Ride the powerful waves of this Supermoon! Laat los en zet een nieuwe en onbekende stap naar jezelf en naar de liefde die je bent. Als alles wat je niet bent, wat je niet voedt en wat je niet dient wegvalt, blijft echtheid over. Dit ben jij in de puurste vorm! Geniet van je prachtige en goddelijke Zelf!
© Cleo Wildeman - Licht op de Kern
Bron: Licht op de kern
Met deze woorden wens ik jullie een transformerende Volle Maan en mooie nieuwe week.
En... nog 8 Centrumdagen te gaan! Enjoy!