dinsdag 27 april 2021

Tussen Dimensies – Activering van de Super Kwantum Velden, Hoger Zelf en het Lichtlichaam ~26 april 2021 ~ Judith Kusel

Tussen Dimensies – Activering van de Super Kwantum Velden, Hoger Zelf en het Lichtlichaam

Door: Judith Kusel – 29 mei 2012 (tijdloos artikel)

Oorspronkelijk gepubliceerd via Judith’s Facebook pagina

Dimensies zijn FREQUENTIEBANDEN, waar al het leven op vibreert.

Het is buisvormig en met elke schakel gaat men hoger en hoger op de evolutionaire schaal – maar bij elk 7e niveau is er een pauze – zodat men momentum moet verzamelen om voorbij dat portaal te stappen, en dan rechtstreeks in de 8e en 9e dimensie.

Hoe hoger de dimensie, hoe hoger de frequentieband – dus als men in de 3 dimensionale wereld zou zijn en in contact zou komen met iemand van de 7de dimensionale wereld, zou men in staat zijn door hen heen te kijken – letterlijk, want hun lichamen draaien op zo’n hoge frequentie, dat zij onzichtbaar zijn voor de ogen van hen die in de 3de dimensionale wereld leven.

Soms, voordat een enorm portaal opent, of er een dramatische verschuiving plaatsvindt, stapt men TUSSEN dimensies… Dus je zou als het ware zweven tussen de 4e en de 5e dimensie, en je dan afvragen waarom je bepaalde aspecten hebt die naar de voorgrond komen – daar, maar niet precies daar…. Zoals een lange afstand loper, die het einde van de race ziet, maar nog steeds zijn of haar laatste reserve kracht moet verzamelen om over de eindstreep te komen.

Hoe hoger men op de dimensionale schaal komt, hoe lichter zijn FYSIEKE lichaam wordt …. Wat er gebeurt is dat elke cel gevuld wordt met hoge frequentie golven, of licht, als je dat prefereert, en de chakra’s (die eigenlijk energiewielen zijn) draaien sneller. Hoe sneller ze draaien, hoe lichter je wordt. (Een van de redenen waarom yogi’s in staat zijn geweest te zweven of te vliegen). Je bent ook in staat om jezelf vrij gemakkelijk te teleporteren – eenvoudig door je lichtdeeltjes van je lichaam te verspreiden en jezelf dan te projecteren naar waar je maar wilt zijn.

Velen van ons zijn op dit moment in de TUSSEN dimensionale staat – en dit omvat de planeet. Degenen die tot op zekere hoogte ontwaakt zijn, zweven tussen de 4e en 5e dimensionale staat, sommigen tussen de 3e en 4e, terwijl anderen over al deze heen zijn gestapt en zweven tussen de 5e en 7e, en sommigen nog hoger dan dit, tussen de 7e en 9e.

De hogere staten van bewustzijn gaan samen met het WETEN van EENHEID. Dit betekent dat zij in de staat stappen waar de IK BEN is bekrachtigd en waar zij hun ego gehechtheden verliezen om altijd gelijk te hebben, afgescheiden te zijn van, of om in een dualistische staat te verkeren. Het is niet zo dat dualisme niet bestaat – het is gewoon zo dat er BALANS is gevonden – de balans tussen licht en donker, negatief/positief, en dat vervolgens deze balans voortdurend wordt gehandhaafd. Dat gebeurt meestal wanneer het ego opzij stapt om de IK BEN toe te staan zich opnieuw te verbinden met EENHEID. De 9e dimensionale staat is HARMONIE en VREDE. Maar om daar te komen, moet het 7e dimensionale portaal worden binnengestapt; dit is waar de IK BEN die nog steeds ego heeft, dan wordt achtergelaten.

Zweven tussen dimensies kan soms werken als in een staat zijn waar men WEET, of ZIET of VOELT met het derde oog, wat men te herwinnen heeft uit andere levens, die in die staat geleefd werden. Een voorbeeld hiervan zou zijn – je WEET dat je ooit het vermogen had om te teleporteren bijvoorbeeld. Je weet min of meer wat het inhoudt, maar je bent er nog niet helemaal aan toe om dit te DOEN. Dus je zweeft op het randje.

Velen van ons zijn zich opnieuw aan het verbinden met ons Hoger Zelf zoals dat was in Atlantis, of Lemurië, of Mu, of Elysium. Sommigen waren betrokken bij de Kristallen Schedels, Kristallen Sleutels, enz. en zij ZIEN ze en weten dat ze er zijn – maar ze zijn nog steeds in de etherische vorm. (Tussen haakjes, de MAYAN schedels en anderen die op de planeet rondzweven zijn REPLICATIES VAN DE EERSTE – DE ECHTE ZULLEN ENKEL WORDEN TERUGGEZONDEN NA DE SHIFT EN DE EVOLUTIE VAN DE MENS IN HOGERE STATEN VAN BEWUSTZIJN).

Ik gebruik dit slechts als voorbeeld en zal er niet verder op ingaan. Het is alleen om aan te tonen dat sommige geheugenbanken zich openen.

We kunnen onszelf op dit moment helpen om een stap omhoog te doen in bewustzijn, en onze Lichtlichamen en aangeboren vermogens te activeren, door ons opnieuw te verbinden met onze ZIELEN, en dan in te tappen in onze inherente poel van kennis en die van de ZIENSGROEP.

Na de eclips zijn er immens krachtige energieën vrijgekomen.

Ons wordt gevraagd te leren deze in onze cellen en DNA-structuren te assimileren. (Zij zullen dit automatisch doen, maar het kan leiden tot een aantal symptomen, zoals pijn, duizeligheid, desoriëntatie, rugpijn, keel (heesheid of verlies van stem), hoofdpijn, maagklachten, alvleesklier, en in de seksuele gebieden). Sommige mensen die drugs, alcohol en andere verslavende middelen gebruiken, kunnen helemaal uit hun evenwicht raken – (ook degenen die onder psychiatrische behandeling zijn) want deze stralen de ONBALANS naar voren en verergeren deze. (Let op: onevenwichtigheid betekent hier het onvermogen om liefde te brengen in ALLE aspecten van het zelf. De meeste drugs zijn een vorm van escapisme, van weglopen voor de realiteit, of het niet nemen van verantwoordelijkheid etc.)

Wanneer wij het Licht via onze Sterrenpoort naar binnen trekken, en dan door onze kruinchakra, dan door onze basischakra, voetchakra’s en dan door de AARDE STER en ons opnieuw verbinden met de Kristallen Piramidetempel BINNEN in de Aarde, en dan die energie nog eens omhoog trekken, (zoals de wortels van een boom) en dan die lichtenergie verspreiden in elke cel, DNA-structuur en klier in ons lichaam, helpen wij ons lichaam om deze hogere Stralen te assimileren. (Je zult je automatisch richten op de KLEURstraal die je bedoeld bent te assimileren: Verblindend Wit Licht, Kobalt tot Koningsblauw, Magenta, Smaragdgroen, Goud, Platina, etc.)

Wanneer je dit hele proces doet, en de MER-KA-BAH gebruikt, de zes- tot negenpuntige sterren, om jezelf mee te omringen, en binnen een cirkel, wordt dit proces versterkt. Hoe meer licht je in je cellen, klieren en DNA-structuur brengt, hoe meer je cel geheugen banken geactiveerd worden.

Door het Licht binnen te brengen via je Sterrenpoort en dan in je Kroon Chakra, breng je licht in de DORMANTE hersencellen, die de mensheid duizenden jaren niet heeft gebruikt (kinderen worden nu geboren met grotere hersenen), en dit zal op zijn beurt vermogens naar voren brengen waarvan je niet eens wist dat je ze had. (Met Soul Readings worden veel van deze talenten en vermogens naar voren gehaald).

Als je iets weet over kwantumfysica, dan kan dit proces worden aangeduid als de SUPER QUANTUM SHIFT – binnen onze planeet en onszelf. Wij worden nu omhoog gedwongen op de evolutionaire schaal en in de staat van SUPER ZIJN.

Wij passen nu een KRIJSTALLIJN LICHAAM aan en zullen dus in staat zijn om onszelf SUPER TE SHIFTEN – wat in feite betekent dat wij in staat zullen zijn om naar believen energievelden aan te boren en dan het formaat van elementen en vloeistoffen te veranderen in elke vorm die wij wensen, eenvoudigweg door te WERKEN met de energievelden van deze elementen en dan (samenwerkend) iets buitengewoons te creëren. (Ik weet niet goed hoe ik dit moet verwoorden in taal die u zult kunnen begrijpen).

Wat er werkelijk gebeurt, is dat wanneer we ENERGIEvelden beginnen te begrijpen, en we beginnen er bewust mee te werken (en niet ertegen), en dan leren ons opnieuw uit te lijnen met de energiecentra van de Aarde (die nu opnieuw worden vrijgegeven, terwijl portaal na portaal zich opent), we dingen kunnen creëren voorbij de normale reikwijdte van waartoe we nu denken in staat te zijn.

Toch is het allereerst van het grootste belang dat we onze eigen frequenties werkelijk verhogen door de Kosmische Energieën te assimileren en dan te leren om meer en meer in ONS ZUIDELIJK potentieel te stappen, en de zielswonden te helen die ons ervan weerhouden om in onze eigen grootsheid te stappen.

Wat ook nodig is, is om onze hartchakra’s te openen – en dan ons hart onze geest te laten besturen, en niet andersom. Want wanneer de geest gevoed wordt door het hart – ontstaat er evenwicht, en dan, via de energieën van het hartcentrum, begint men te handelen als SAMENSTELLER – en dan in SUPERBEWUSTZIJN.

Wat een geweldige tijd om levend en wel te zijn, en op Planeet Aarde!

 

Judith Kusel

Bron

 

Vertaling: Martien