vrijdag 30 april 2021

Je Bent een Vlinder, Geen Rups Gechanneld door: Brenda Hoffman – 27 April 2021

Je Bent een Vlinder, Geen Rups

Gechanneld door: Brenda Hoffman voor LifeTapestry Creations.com – 27 April 2021

Dierbaren,

Jullie zijn niet alleen. Natuurlijk hebben jullie die zin al zo vaak gehoord; hij heeft weinig betekenis voor jullie. Maar we willen herhalen dat dit waar is, omdat jullie volgende fase eenzaam kan lijken.

Ook al hebben jullie je cocon nog niet verlaten, jullie hebben je coconfase voltooid.

Deze volgende fase is wat gecompliceerder. Niet omdat het zo moet zijn, maar omdat wij, van de Universums, het niet noodzakelijkerwijs in 3D-termen kunnen uitleggen.

Jullie beginnen te vliegen of te fladderen.

Zodra jullie je cocon verlaten, als je dat nog niet hebt gedaan, zullen jullie je nieuwe wereld moeten gaan verkennen. Vergelijkbaar met een rups die zijn cocon verlaat en ontdekt dat hij kan vliegen met nieuwe doelstellingen. De uittredende vlinder ontvouwt zijn vleugels en ontdekt voeding in nieuwe elementen, vooral bloemen. Denk je niet dat die vlinder verschillende bloesemsoorten uitprobeert voordat hij zijn favoriete of meest gemakkelijk toegankelijke vindt?

Zo is het ook met jullie. Jullie zullen waarschijnlijk van bloem naar bloem fladderen tot jullie de bloem vinden die jullie nieuwe wezen het best ondersteunt. Wees niet bezorgd als dat ontdekkingsproces dagen, weken of maanden duurt. Het vinden van jouw nieuwe jij-interesses is geen race, maar in plaats daarvan een toegewijde inspanning om jouw puzzelstukje in nieuwe dimensies en frequenties te verkennen.

Nieuwe jij heeft segmenten uit verschillende levens, frequenties en dimensies gecombineerd. Zo is het, nieuwe jij reikt uit om deze en gene interesse aan te boren in de zoektocht naar het vinden van een nieuwe totaliteit. Net zoals dat geldt voor een vlinder die op zoek is naar een favoriete bloem.

Jullie nieuwe wereld heeft weinig te maken met jullie vroegere 3D-leven. Voor sommigen is die gedachte beangstigend, voor anderen opwindend.

Dergelijke gevoelens doen er niet toe, want je bent niet wie je was en zult nooit meer zijn.

Je bent uit je vroegere 3D-leven gestapt in een nieuwe wereld met een nieuw wezen. Zoals de rups en de vlinder niet langer met elkaar in wisselwerking staan, hoewel ze deel van elkaar zijn, zo zal het ook voor jou zijn in jouw nieuwe leven.

Je was ooit een mens die interacteerde en functioneerde in 3D. Jij bent niet langer die mens. Jij evolueerde in een vliegende entiteit die weinig te maken heeft met 3D. Want je bent getransformeerd in een Universeel wezen met vaardigheden die veel verder gaan dan wat jouw 3D wezen zich kan voorstellen.

In zekere zin ben je dat buitenaardse wezen uit de ruimte geworden waar je lang over hebt gesproken en zelfs bang voor was. Je bent zo anders dat je als niet-menselijk wordt bestempeld, want je hebt jouw Universele wezen versmolten met jouw menselijk lichaam.

Uiteindelijk zullen jullie niet in staat zijn om te communiceren met degenen die van 3D zijn overgebleven, want jullie zullen elkaar niet begrijpen. Jullie lijken niet langer op elkaar, behalve wat huidskleur betreft, zoals het geval was in 3D. Jullie lijken in niets op een 3D mens – net zoals een vlinder in niets op een rups lijkt.

Er zal weinig behoefte voor jullie zijn om met elkaar om te gaan of zelfs maar te doen alsof jullie je op je gemak voelen in een 3D wereld. Net zo min als een vlinder over de grond probeert te kruipen, of een rups vliegt.

Jullie zijn anders. Laat dat toe in al zijn vertakkingen. Het is bijna alsof een muur jullie afscheidt van de 3D wereld.

Voor sommigen duidt die laatste zin erop dat jullie zich om niemand anders bekommert dan om hen die de overgang voorbij 3D hebben gemaakt. Dat is niet waar. Want jullie zullen vonken van vreugde en plezier opwekken door diegenen die vast van 3D zijn aan te moedigen om voorbij 3D te gaan. Als dit hen niet interesseert, zul je wegvliegen.

Gedurende jullie interesse zoekende fase, zullen jullie langs diegenen van 3D fladderen om te proberen hun aandacht te trekken. Maar zodra jullie je primaire interesse of interesses hebben vastgesteld, zullen jullie zo verwikkeld zijn in jullie nieuwe wereld dat het jullie niet kan schelen of die van 3D volgen.

Je bent niet alleen want miljoenen zijn nu aan het ontwaken. Maar als jouw vrienden en familie in 3D wensen te blijven, zul je steeds minder interesse in hen of hun behoeften hebben.

Je vliegt, klaar om degenen die aarzelen aan te moedigen om met je mee te vliegen. Maar als zij weinig belangstelling of behoefte tonen, zul je niet stoppen om hen mee te trekken, want jij bent een vlinder, en zij zijn rupsen.

Dat betekent niet dat rupsen nooit zullen overgaan, maar wel dat je weinig behoefte zult hebben om bij hen te zijn als ze dat doen, tenzij ze binnen een paar dagen na je zoektocht naar interesse overgaan.

De kloof tussen jullie en degenen die niet willen overstappen, zal te groot worden.

Zo is het dat je steeds minder behoefte zult hebben om met die van 3D om te gaan en zij met jou. De aarde wordt twee afzonderlijke planeten in één. Zij die volledig van 3D zijn zullen in angst blijven leven, en zij die voorbij 3D zijn zullen in vreugde zijn.

Dit leven is de laatste hoera voor diegenen van 3D, want nooit meer zal de aarde worden bevolkt door 3D wezens. Het is een nieuwe wereld.

Deze verschuiving is als die van een verschuiving van paard en wagen naar vliegtuigen. De enige relatie is dat beide vervoersmiddelen zijn. De aarde is een vliegtuigsysteem geworden zoals het voor altijd zal zijn.

Zo zal het zijn.

Amen.

 

Brenda Hoffman

 

 

Vertaling: Martien