woensdag 28 april 2021

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Wat houdt jou tegen van jouw Ascensie Gechanneld door: Daniel Scranton – 28 April 2021

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Wat houdt jou tegen van jouw Ascensie

Gechanneld door: Daniel Scranton – 28 April 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden.

We hebben een prachtige relatie met alle wezens in dit melkwegstelsel en we blijven proberen partnerschappen te creëren met wezens in het hele universum.

Er zijn er die wij nog niet ontmoet hebben buiten de Melkweg en wij houden ervan ons bewustzijn uit te breiden en ons te verbinden met wie wij maar kunnen. Wij begrijpen dat wanneer we iemand anders ontmoeten, wij een ander aspect van onszelf ontmoeten.

Dit is een mooie en krachtige oefening voor jullie allen om in je dagelijks leven toe te passen. Wanneer je iedereen kunt zien als iemand die een aspect van jezelf vertegenwoordigt en je je weerstand tegen die persoon laat vallen, als je dat al had, kun je enorme stappen voorwaarts maken in je spirituele evolutie en de grootste veranderingen in je wereld teweegbrengen.

Het grootste probleem dat jullie echt op Aarde hebben is dat jullie wrok koesteren, dat jullie je afgescheiden voelen van anderen en dat jullie haat koesteren in je hart. Dit alles loslaten zal jullie niet alleen samenbrengen als een menselijk collectief, het zal jullie helpen om op te staan. En dat is wat jullie willen. Jullie willen in een hogere trillingsfrequentie bestaan, een staat die wij gewoonlijk ‘de vijfde dimensie’ noemen. Maar je kunt daar niet komen door jezelf afgescheiden te zien van anderen.

Het creëren van verdeeldheid plaatst je in een driedimensionale mentaliteit en houdt je vast in een driedimensionaal paradigma. Jullie zijn voor het overgrote deel geboren in een driedimensionaal paradigma en dat is wat jullie moeten overstijgen, wat je te boven moet komen. Zie het niet als anderen vrijpleiten voor hun slechte gedrag. Zie het als de enige weg om meer te worden van wie je werkelijk bent, je hogere zelf, je vijfdimensionale zelf.

We hebben dit al eerder gezegd en we zeggen het nogmaals – stop met wachten tot er iets buiten je gebeurt om jou en de andere uitverkorenen naar de vijfde dimensie te katapulteren. Jullie gaan dit doen als een collectief en om jezelf werkelijk te ervaren als Bronenergie moet je de anderen erbij hebben. Want zij zijn een deel van Bronenergie en daarom een deel van jullie.

Sommigen van jullie vragen zich misschien af hoe je sommige van de gruweldaden waaraan je medemensen hebben deelgenomen, kunt vergeven. We zeggen niet dat je jezelf je gevoelens over die afschuwelijke daden moet ontzeggen, maar we vragen je je voor te stellen dat jij in een ander leven waarin je heel anders was dan je nu bent, degene was die de afschuwelijke daden beging.

Als je iemand anders kunt vergeven, kun je ook jezelf vergeven. En alleen dan kun je meer heel en compleet worden. De sleutel tot vergeving is niet alleen dat je beseft dat je door een ander te vergeven ook jezelf vergeeft. De sleutel tot vergeving is ook jezelf toestaan te voelen waarvoor die persoon en die actie bedoeld waren om jou te laten voelen.

Als je eenmaal je woede, je verdriet, je haat en je angst hebt weggenomen, ben je op een plek waar je kunt vergeven. Dan laat je een deel van het gewicht los dat je naar beneden houdt, dat je tegenhoudt en weghoudt van je eigen ascensie. En als je ascendeert, neem je anderen met je mee. Je geeft het voorbeeld, je creëert het sjabloon. En je wordt de leraar en gids die je in dit leven had moeten zijn.

Het spijt ons dat het niet eenvoudiger is, maar het was jullie keuze om deze versie van de werkelijkheid te creëren. Dus onthoud dat alsjeblieft de volgende keer dat je met je vuist schudt. Weet dat het gevoel om dit alles te omarmen en er bovenuit te stijgen ongeëvenaard is in de hele melkweg.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke