vrijdag 30 april 2021

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Jullie kunnen helden zijn ~ 30 april 2021 ~ Daniel Scranton

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Jullie kunnen helden zijn

Gechanneld door Daniel Scranton / 29 april 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn verheugd ons met jullie allen te kunnen verbinden.

Wij zijn voortdurend verbaasd over mensen omdat jullie het vermogen hebben om zoveel goeds te doen, zoveel te zorgen, lief te hebben en zoveel van jezelf te geven, dat jullie de wereld kunnen veranderen wanneer slechts een handvol van jullie besluit aan iets positiefs te willen werken, iets dat iedereen ten goede zal komen. Maar eerst moet daaraan behoefte ontstaan. Dus als mensen zich afvragen: “Waarom zijn er die vreselijke natuurrampen?” of “Waarom bestaan er mensen die zo duister zijn dat ze bereid zijn om zovelen kwaad te doen?” Het antwoord is dat als jullie niet al die negatieve mensen en omstandigheden hadden, je niet zou kunnen weten hoe het is om een held te zijn. Je zou niet weten hoe goed het voelt er te zijn voor iemand die op de een of andere manier gekwetst is.

Je zou nooit weten hoeveel medeleven je zou kunnen voelen als de mogelijkheid niet bestond dat sommige dingen heel slecht aflopen voor een of meer mensen. We willen in geen geval de daden van degenen die in het duister werken, goed praten. Wat we hier zeggen is dat jullie allemaal wisten dat jullie verschillende omstandigheden moesten co-creëren om jezelf te laten zien hoe mooi je op een bepaald moment zou kunnen zijn. Jullie willen jezelf allemaal ervaren als Bronenergie in een fysiek lichaam, of je het nu beseft of niet. En wat is Bron als het geen onvoorwaardelijke liefde is? Onvoorwaardelijke liefde betekent dat je liefde zult zijn onder alle omstandigheden waarmee je in je leven geconfronteerd wordt.

Daarom zijn er zoveel afschuwelijke omstandigheden waar jullie mee geconfronteerd worden. Er zou anders geen gelegenheid zijn om meer te zijn van wie je echt bent, niet alleen in theorie, maar ook in actie. Nu kunnen jullie allemaal actie ondernemen om jezelf te laten zien dat je onvoorwaardelijke liefde bent in een fysiek lichaam. Je kunt woorden van die strekking spreken en je kunt anderen vergeven. Jullie kunnen transmissies van genezing en liefde uitzenden als je van jullie kant uit geen actie hoeft te ondernemen. En dat is wat we jullie steeds meer zien doen op Aarde.

De onbezongen helden leven op dit moment onder jullie. Er zijn vele individuen die elke dag heldhaftige dingen doen en geen vergoeding vragen. Ze hoeven er geen ruchtbaarheid aan te geven op sociale media en ze hoeven het aan niemand te vertellen, want ze weten het. Ze hebben de kans gekregen om meer te zijn van wie ze werkelijk zijn en dat was hun eigen beloning. Dat is waarom er slechte dingen gebeuren en slechte dingen bestaan op jouw wereld. Ze zijn er niet om je te verleiden of je op de proef te stellen en ze zijn er zeker niet om je te straffen. Ze bestaan zodat jullie de kans hebben om op te staan en liefdevol te zijn tegenover alles wat je wordt toegeworpen.

We begrijpen hoe moeilijk dat is en daarom willen we jullie eraan herinneren dat jullie degenen zijn die dit idee hebben bedacht. Jullie hebben ervoor gekozen daar te zijn, of je het nu beseft of niet. De reden dat jullie daarvoor kozen, is dat jullie wisten dat je de taak aan zou kunnen. Maar je wilde het ook in actie en in levende lijve ervaren.  Nogmaals, wij vinden dat je het geweldig doet, ook al doe je het niet elke keer, ook al glijd je nog wel eens uit en val je. Zelfs het verlangen, zelfs de intentie om te zijn wat je werkelijk bent, is een enorme stap voorwaarts voor het menselijk collectieve bewustzijn. En we zien dat die stappen elke dag weer worden gezet.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke