woensdag 28 april 2021

Deze uitleg van 12D Shield bescherming behoord bij het artikel van Ivo van Vega: Overlappende Programma’s bij nacht, wat wij eerder geplaatst hebben.

Deze uitleg van 12D Shield bescherming behoord bij het artikel van

Ivo van Vega: Overlappende Programma’s bij nacht, wat wij eerder geplaatst hebben.

12-D Schild


 

Dit is de basistechniek die wordt voorgesteld om te gebruiken als beschermend schild om je Lichtlichaam te versterken en te laten groeien, en ook om te gebruiken voordat je enig ander healing-, energiewerk of modaliteit doet. Het 12D Schild is een organisch deel van ieder menselijk Lichtlichaam dat hersteld en geactiveerd kan worden wanneer je de innerlijke focus techniek van het 12D Schild gebruikt. De frequentie waarvan dit horizontale schild en zijn verticale lichtzuil geactiveerd worden is platina wit in zijn frequentiespectrum kleur. De 12D Straalstroom werd teruggebracht naar delen van het aardse raster, daarom teruggebracht naar de mensheid in het begin van 2000.

Contents

Merkaba Ster

Zespuntige Ster, 12D Platina Witte Straal

Een zespuntige ster. Deze geometrie betekent Eenheid, eenheid van polariteit die in eenheid met God komt. In de vroegere stadia van het opbouwen van het goddelijke krystieke 12D Schild, is de Merkaba Ster of Davidsster de symboolcode die wordt aangeroepen om het pad van energetische synthese te ondersteunen, om eenheid te brengen in het lichtlichaam. De Davidsster betekent eenheid tussen mannelijk en vrouwelijk, de geometrie stuurt evenwicht tussen de mannelijke en vrouwelijke energieën die in ieder menselijk wezen bestaan, of het nu mannelijk of vrouwelijk is. Alle mensen zijn intrinsiek opgebouwd uit Gender Principe energieën, mannelijk en vrouwelijk, waarvan het ontwerp is om tot een heilige eenheid of hiërogliefe eenheid te komen om te communiceren met het hoogste zelf, het innerlijke Christos-Sophia licht.

12D Straal

Deze 12D Witte Straal (een straal is een term voor een energetisch deeltjes golf spectrum) is de bewustzijnseenheid en een niveau van ons wezen dat zich manifesteert op de 12de Dimensie. De 12D Straal bevat de afdruk van alle 144 Subharmonische Koorden van alle 12 dimensies in de Universele Tijdsmatrix. Het is de eerste dimensie van individuatie waarop de originele goddelijke blauwdruk voor de mensheid werd gecreëerd als een Avatar met 12 DNA Strengen. De Drievoudige Stichtervlam, Eerste schepper versmolt Blauwe Straal (13D), Gouden Straal (14D) en Violette Straal (15D). Deze drie oerklankvelden creëerden al onze 15 Dimensionale model van onze Universele Tijdsmatrix om de Goddelijke Monadische Blauwdruk te creëren voor de Menselijke Kristal Ster of Christos Bewustzijn Wezen. Dit is ook bekend als de Silicaat Matrix, het Kristallijne Lichaam dat de codes bevat van het Eeuwige Christus principe. Eeuwig leven dat eeuwig stroomt in de expansie van de Ene Bron. Terwijl we met deze 12D Straal en 12D Schild werken, verbinden we het geheugen van ons Silicaat Matrix Kristallijne Lichaam opnieuw in belichaming. Dit wordt krachtiger tijdens Ascensiecycli.

ES Kern Triade Oefeningen

De kernoefeningen die in de Energetische Synthese gemeenschap worden aangeleerd zijn ontworpen om heilzame levenskrachtenergie te helpen sturen en de menselijke aura te beschermen tegen risicogedrag. Risicogedrag wordt gepromoot in vele New Age materialen die Channeling en astrale projectie aanmoedigen zonder enige vorm van aangeleerde psychische zelfverdediging of mentale discipline.

De vele gratis basismaterialen zoals het 12D Schild, de Psychische Zelfverdedigingsreeks en de Ascensie materialen zijn ontworpen om mensen te heropvoeden om toegang te krijgen tot de hogere waarheid van de huidige agenda’s op planeet aarde. Door geïnformeerd te zijn wordt men in staat gesteld om bewust deel te nemen aan persoonlijke spirituele groei en energetisch onderscheidingsvermogen te cultiveren. De controleurs willen niet dat deze kennis zich verspreidt, daarom verspreiden zij alle methoden om de informatie in diskrediet te brengen en te verwerpen.

Ga hier naar toe om de ES Kern Triade te beoefenen: ES Kern Triade

Youtube Schild Instructie

Spirituele Kern Opbouwen met 12D

DE KOSMISCHE SOEVEREINE WET VAN ÉÉN:

Wij wensen ons af te stemmen en gezuiverd te worden als het heldere lichtvat van Gods Natuurwet, gemaakt naar het geperfectioneerde beeld van Gods Liefde, Licht en Kracht in de Wereld.

IK BEN God! IK BEN Soeverein! IK BEN Vrij! [1]

12D Shielding Video

Meer lezen over 12D Shield, ga naar de website

Vertaling: Martien