donderdag 29 april 2021

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ De Mei 2021 Energieën & Waar Ze Over Gaan Gechanneld door Daniel Scranton – 28 April 2021

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ De Mei 2021 Energieën & Waar Ze Over Gaan

Gechanneld door Daniel Scranton – 28 April 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden.

Wij hebben aan onze collega’s hier in de negende dimensie uitgelegd wat wij van de mensheid en jullie spirituele evolutie hebben gezien sinds wij ons meer voor jullie zijn gaan interesseren. Wij hebben nieuwe collectieven kunnen werven, nieuwe raden en nieuwe groepen van niet-fysieke wezens gebaseerd op de verhalen die wij over jullie hebben verteld. Er zijn nieuwe groepen uit het Lyrische stelsel, het Orionstelsel, het Antarische stelsel en het Andromedaanse stelsel, die nu allemaal volledig in de ban zijn van jullie. Ze zijn zeer geïnteresseerd in jullie reizen en in het ontdekken hoe ze kunnen helpen.

En dus komen we samen als een soort super collectief en wisselen we ideeën uit over wat de grootste dienst aan jullie zou kunnen zijn. We zijn heel blij met de injectie van nieuwe ideeën, nieuwe energieën, nieuwe perspectieven, en we verwachten jullie deze in de maand mei te kunnen leveren. De energieën van mei 2021 zullen multi-cultureel zijn. Jullie zullen vanuit de hele Melkweg ontvangen, van wezens die jullie nu zien als een deel van hun galactische familie. We hebben gemerkt wat het meeste mededogen oproept bij onze negendimensionale collectieven. Dat is het feit dat velen van jullie nog nooit onvoorwaardelijke liefde van een ander menselijk wezen hebben gekend.

Die waarheid maakt dat alle collectieven jullie willen overspoelen met hun onvoorwaardelijke liefde. Het inspireert hen ook om een manier te bedenken om de harten te deblokkeren van die mensen die zelf nooit onvoorwaardelijke liefde hebben gegeven. Het geeft zoveel voldoening om dit te doen, omdat je je meer openstelt voor de waarheid van wie je echt bent als energiewezen van de Bron. En nu wij zo dicht bij de Bron bestaan, genieten we nog steeds van dat gevoel van het zenden van onvoorwaardelijke liefde transmissies naar waar ze nodig zijn. We zoeken naar mogelijkheden binnen de mensheid. We zoeken naar degenen die dit het meest nodig hebben en we bedenken vervolgens een strategie om die mensen en groepen te bereiken.

Wij creëren realiteiten met jullie allemaal, wij co-creëren ze. Wij werken met jullie gidsen en met jullie hogere zelven. We bedenken scenario’s die die vlam zullen aanwakkeren, die eeuwige vlam die in ieder van jullie brandt. Het is het deel van jullie dat meer wil liefhebben dan dat je geest wil haten. Het is er altijd, het heeft alleen iemand of iets nodig om dat vuurtje op te porren, om de vlammen van het vuur aan te wakkeren. En dat is waar de energieën van mei voor jullie allemaal om zullen draaien. Maak je klaar voor een echt liefdesfeest.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke