zondag 25 april 2021

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ UFO Openbaarmaking Vind nu Plaats … Wat het Betekent Gechanneld door Daniel Scranton – 25 April 2021

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ UFO Openbaarmaking Vind nu Plaats … Wat het Betekent

Gechanneld door Daniel Scranton – 25 April 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden.

Wij zijn net zo blij als velen van jullie over de onthullingen die op dit moment plaatsvinden over het UFO onderwerp. Deze onthullingen vinden al geruime tijd plaats en iedere keer als er iets openbaar wordt gemaakt, krijg je een beetje meer bevestiging van wat je al wist dat waar was. Wat betekent dit voor de mensheid? Wat betekent het als het leger van een land publiekelijk aankondigt dat ze objecten in de lucht hebben gezien die ze niet konden verklaren?

Wij willen degenen onder jullie die dit als een opzettelijke afleiding gaan zien, ervan weerhouden dat te doen. In plaats daarvan willen we dat je je openstelt voor de mogelijkheid dat meer mensen bereid zijn te begrijpen dat jullie niet alleen zijn in het universum. Dat is de conclusie vanuit ons standpunt. Velen van jullie zullen erg enthousiast zijn om dit te delen met familieleden en vrienden die jullie overtuigingen al een tijdje bizar vonden en jullie kunnen zeker enige voldoening putten uit de wetenschap dat jullie werden bevestigd.

Maar het grotere plaatje is hoe deze openbaarmakingen steeds groter worden, want dat geeft aan dat er iets groots gaat gebeuren op Aarde. Wat er gaat gebeuren is veel groter dan dat mensen zich bevestigd voelen in hun overtuigingen. Veel mensen hebben zich afgevraagd wanneer het contact met buitenaardsen openlijk besproken zou worden door hooggeplaatste regeringsfunctionarissen van machtige landen. Die tijd komt nu naderbij en jullie kunnen er zeker van zijn dat  dat er steeds meer gaat komen.

Op een dag zullen er buitenaardsen onder jullie wandelen. Jullie zullen op hun schepen mee kunnen reizen naar verre oorden en zij zullen hun technologie met iedereen delen. Dit is aan het gebeuren en het is een deel van de bewustzijnsverschuiving. Je vraagt je misschien af wat de relatie is tussen UFO’s, buitenaardsen en jullie ascensie. Het is eigenlijk heel eenvoudig. Jullie moeten weten dat je veel meer bent dan een fysiek lichaam met hersenen die één leven lang op één planeet leeft. Jullie moeten weten dat er een groter verhaal is over wie jullie zijn, waar jullie vandaan komen en zelfs hoe jullie werden gecreëerd als het menselijk ras dat jullie nu zijn.

De antwoorden op die vragen zullen het bewustzijn op je wereld verruimen. Mensen zullen anders gaan denken en het is prima dat het gebeurt. Het is volkomen in orde dat het niet alleen komt omdat een persoon twaalf dagen lang twaalf uur per dag mediteerde. Het is redelijk dat het gebeurt door buitenaards contact, in plaats van door een spirituele oefening die tot iemands verlichting heeft geleid. Dat is één manier, één ervaring, maar je hoeft de expansie van je bewustzijn niet te verdienen. Het is heel natuurlijk dat het zich voordoet, het is een weerspiegeling van wie jullie zijn.

Jullie kunnen allemaal opgelucht ademhalen want dit is een duidelijk bewijs dat er meer komt en dat is wat jullie al heel lang wilden. Ontspan, glimlach en neem een diepe ademhaling, want jullie hebben weer een enorme stap voorwaarts gezet op Aarde.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke