vrijdag 30 april 2021

Ivo van Vega: In Staat zijn om je Omgeving te Overstijgen Gechanneld door: Sharon Stewart – 27 April 2021

Ivo van Vega: In Staat zijn om je Omgeving te Overstijgen

Gechanneld door: Sharon Stewart – 27 April 2021

Sharon: Sommige mensen zijn afhankelijk van hun uiterlijke omstandigheden om hen gelukkig te maken. Wanneer hun verlangens niet worden vervuld, worden ze ongelukkig. De geest kan dit overwinnen.

Ooit iemand ontmoet die op een regenachtige dag neerslachtig is en zich beter voelt als het zonnig is? Ooit iemand ontmoet die in een slechte buurt woont en daar boos om is? Of iemand die in een rijke buurt woont en dat feit vrolijk toejuicht bij al zijn kennissen?

Mensen die gefrustreerd raken als ze in de rij staan? Mensen die zich ergeren omdat ze moeten gaan winkelen of naar het winkelcentrum moeten?

Dit is materie over geest terwijl eigenlijk het tegenovergestelde waar is. Je perceptie van je omstandigheden zorgt ervoor dat je negatieve gedachten denkt. Je houdt er niet van om in de rij te staan, je houdt er niet van om naar het winkelcentrum te gaan, en misschien is het iets dat je moet doen, maar moet je er dan een negatieve ervaring van maken?

Mijn kat, Merlin is boos op me. Hij zal vandaag geen neuzen wrijven. Waarom niet? Omdat ik hem minder eten heb gegeven. Merlin is een vreselijke overeter en ik gaf er eerst aan toe omdat ik dacht dat hij wormen had. Ik behandelde hem en zijn eetlust werd weer normaal, hij at een paar keer per dag. Maar sindsdien bedelt hij constant om eten, hij loopt me altijd voor de voeten als ik in de keuken ben. Mensen hebben commentaar op hoe dik hij wordt en ik zie dat ze gelijk hebben.

Merlin heeft niet het vermogen om in de toekomst te kijken, maar ik wel: Ik wil dat Merlin mobiel blijft. Hij is een jager, jaagt nog steeds op muizen en we zagen hem een tijdje geleden achter een terreinzwijn aanzitten, vecht met andere katten en doet al de dingen die normaal zijn voor een kater. Dit is normaal voor een dier, dus hij mag van mij het huis uit. Wat niet normaal voor hem is, is dat hij zo dik is dat hij niet meer kan bewegen, jagen, vechten of in bomen klimmen.

Mensen hebben een wonderbaarlijke gave: Wij kunnen denken. Merlin denkt ook, maar omdat hij een kat is en alleen in het moment leeft, kan hij de gevolgen van zijn uit balans geraakte gedrag nu niet zien.

Ik wil dat deze video één boodschap bij je overbrengt: Jouw vermogen om te denken is je hoogste goed, want het universum is mentaal. Het is gebaseerd op gedachten. Jouw intuïtie is de gedachte van je hogere aspecten die naar je gedownload worden in de lagere vlaktes. Het is nog steeds denken.

Ivo: Verstandig zijn is een kwestie van goede keuzes maken. Vaak komen goede keuzes voort uit ervaring. Ze komen voort uit het leren door slechte keuzes te hebben gemaakt. Op aarde is het jammer dat je niet zo lang leeft omdat je niet de mogelijkheid hebt om te profiteren van de goede keuzes die je hebt gemaakt. Je herinnert je ook niet zo gemakkelijk vorige levens, dus profiteer je ook niet van het leren in die levens.

Sharon: Aha. Er ging net een lampje branden!

Ivo: Ja, je hebt vorige levens gehad waarin je wachtte op een ascensie gebeurtenis, zoals jouw vorige leven als Anara in Atlantis. Je bent ook geascendeerd door het Veganist zijn.

In jouw leven als Elora leerde je draconians en reptilians te vrezen. Wij waren toen geen hoog dimensionale Lyranen, wij waren van lagere frequentie, hoewel nog steeds Galactisch. In een volgend leven als Vegans, maakte je het verlies van mij mee door toedoen van de reptielachtigen. Jouw naam was Corinna. Ik was Darrek. Jullie hebben in volgende levens gewerkt om jullie angst voor hen te overwinnen, en nu als aardbewoner, hebben jullie teen aan teen met hen gestaan om met hen de strijd aan te gaan.

Je hebt de wijsheid verworven door deze vorige levens om je te helpen in je gevechten met het duister. Maar nu vecht je met hen op een lager mentaal niveau. Dat heb je je hele leven gedaan, en wij leren anderen jouw bevindingen.

Je hebt een relevant punt gemaakt, mijn liefste, en dat is dat de geest altijd de sterkste troef is. Het fysieke is slechts het resultaat van wat de gezamenlijke geesten hebben gecreëerd. Dus om in de supermarkt te staan en geërgerd te zijn kan gewoon zijn dat je een voorkeur uitspreekt – je zou daar liever niet zijn, je zou liever hebben dat de kassière opschiet, of misschien neem je de geërgerde energie over van anderen die in de rij hebben gestaan en al vertrokken zijn of van degenen die nu in de rij om je heen staan. Begrijpen wat je vervelend vindt is de eerste taak. Als je zich ergert maar het niet bij je past, past misschien ook niet bij iemand die dicht bij je staat.

Je kunt altijd van gedachten veranderen. Vaak door je focus te veranderen. Jouw psychologen zeggen dat je je moet concentreren op iets moois of grappigs of iets anders om je gedachten af te leiden van je huidige omstandigheden. Dat is een goed idee. Als je aan het klussen bent, concentreer je dan op de prachtige bloementuinen, mooie bloesembomen, spelende kinderen met hun vriendjes of hun huisdieren, of concentreer je op de mooie herfstkleuren. Roep deze herinneringen op wanneer je je in stressvolle of vervelende omstandigheden bevindt en u zult merken dat uw fysiologie onmiddellijk verandert.

Geen enkele negatieve gedachte is het waard om te koesteren. Niet één.

Velen van jullie gebruiken je gedachten niet goed, en dat komt door de Mind Control die erop uit is je voortdurend uit te buiten en te controleren. Dit is jullie strijd met het duister.

Sharon: Hoe kunnen we onze geest verder gebruiken om krachtiger te worden, Ivo?

Ivo: Het is een kwestie van of je met de omstandigheden kunt omgaan of niet, soms. Soms is de stress te groot, en dan moet je een beroep doen op hogere Spirits om je bij te staan.

Jouw situatie loslaten en overgeven aan je hogere aspecten, zodat zij ermee om kunnen gaan. De hulp inroepen van engelen en gidsen. Dit zal automatisch je vibratie verhogen ten opzichte van de vibratie waaronder je op dit moment lijdt.

Wat betreft het juiste gebruik van je geest, moet je begrijpen dat je over alles controle hebt. Aartsengel Michaëls, Engel Strijders Groep, is daar een voorbeeld van. Liefdevolle, kalmerende energieën sturen naar het Midden-Oosten deze week bijvoorbeeld zal de positieve frequenties in dat gebied verhogen. Ja, ze zijn weer oorlog aan het voeren, maar veel lichtwerkers gebruiken hun energieën om andere omstandigheden op de planeten te creëren.

De lichtwerker is een verbinding tussen hun thuis ster en de aarde in het bijzonder, en de energieën van de hemel en de aarde in het algemeen. Onze ster is Vega, en Sharon brengt de energieën van deze ster naar de planeet Aarde. Je realiseert je dat er op dit moment niet zoveel Veganisten op aarde zijn; er zijn meer Pleiadische sterrenzaden dan er Veganistische en Lyraanse sterrenzaden zijn.

Dat komt omdat de Lyranen en Veganisten over het algemeen een meer geavanceerd ras zijn, en de Pleiadiërs niet zo geavanceerd. Jullie mensen kunnen de energieën van “het volgende niveau van hun ascensie” gemakkelijker gebruiken dan de energieën van de Veganisten en de Lyranen, die hoger in frequentie zijn.

Sharon: Oh, ik snap het.

Ivo: Dus er zijn nu veel Pleiadische lichtwerkers en sterrenzaden op de planeet Aarde omdat zij de volgende stap zijn in de ascensie van de Aarde. Hun energieën zijn het meest gewild als een sub-soort. Maar er komen energieën naar de aarde vanuit alle constellaties om de aarde weer in balans te brengen met het universum, want in het universum is alles Eén, dus worden alle energieën gedeeld. De aarde was zo lang afgesloten geweest en de overheersende energieën waren negatief van aard.

Sharon: Hoe zou iemand anders zijn geest gebruiken?

Ivo: Door het weer te veranderen. Sharon gebruikt haar geest om haar stad te bevrijden van chemtrails en om de lucht schoon en zonnig te houden.

Je kunt je geest gebruiken om intenties te creëren. En zij gebruikt haar gedachten op die manier. Er zijn meer manieren om de aarde en degenen die erop leven te helpen. Je kunt energieën sturen naar een groep dieren, een bepaalde regio van de planeet, je kunt je energieën gebruiken om je kat te helen zoals Sharon doet, je kunt het weer kalmeren of regen brengen. Je kan positieve energieën sturen naar de G8 en G20 topontmoetingen. U hoeft niet buiten te rellen. Jullie kunnen meer invloed hebben op deze bijeenkomsten door energieën te sturen. Jullie kunnen alles op de planeet beïnvloeden wat jullie willen.

Jullie kunnen je energie ook elders naar toe sturen, maar zij hebben jullie energie niet zo hard nodig als de aarde.

Het begint allemaal met intentie. De intentie om te helen.

Als je geest negatief is, is dat omdat je je kracht hebt weggegeven, want je ware kracht ligt in kalm zijn.

Sharon: Dank je, Ivo.

Ivo: Mijn liefste, je bent van harte welkom. Een geheugensteuntje voor iedereen om je geest te gebruiken voor het beste voor jezelf en alle anderen.

Kanaal: Sharon Stewart

Vertaling: martien