maandag 26 april 2021

Ashian: Hoe een 5D leven te leiden Jennifer Crokaert – April 24, 2021

Ashian: Hoe een 5D leven te leiden

Jennifer Crokaert – April 24, 2021

Ashian: De bovenliggende matrix van jullie planeet is angst geweest; elke instelling op jullie planeet was ontworpen rond angst ~ het creëren ervan, het verspreiden ervan, het in stand houden ervan. Dit is niet meer. Kijk door de sluier en je zult zien dat de sluier verdwenen is. Jullie zijn vrij van de angst-programmering.

Jennifer: Dat klinkt geweldig en mijn hoofd snapt het, maar ik zal eerlijk zijn, ik merk dat ik nog steeds dingen doe waarvan ik weet dat het oude patronen zijn. Hoe kom ik/komen we daar voorbij?

Ashian: Merk het eerst op, zegen het dan. Wat niet van het licht is, wordt door het licht opgelost. Open de deur in een verduisterde kamer en het licht stroomt naar binnen, de schaduw stroomt niet naar buiten. En wees geduldig met jezelf. Dit is duizenden jaren oud… je bent op zoek naar onmiddellijke verandering.

Verandering zal snel komen, door het gebruik van licht en lichttechnieken, maar het kan tijd kosten, terwijl jullie de nieuwe lichtcodes, vibraties en rasters in jullie fysieke vaten assimileren en belichamen.

De bovenliggende matrix van jullie planeet is angst geweest; elke instelling op jullie planeet was ontworpen rond angst ~ het creëren ervan, het verspreiden ervan, het in stand houden ervan. Dit is niet meer. Kijk door de sluier en je zult zien dat de sluier verdwenen is. Jullie zijn vrij van de angst-programmering.

Jennifer: Dat klinkt geweldig en mijn hoofd snapt het, maar ik zal eerlijk zijn, ik merk dat ik nog steeds dingen doe waarvan ik weet dat het oude patronen zijn. Hoe kom ik/komen we daar voorbij?

Ashian: Merk het eerst op, zegen het dan. Wat niet van het licht is, wordt door het licht opgelost. Open de deur in een verduisterde kamer en het licht stroomt naar binnen, de schaduw stroomt niet naar buiten. En wees geduldig met jezelf. Dit is duizenden jaren oud… je bent op zoek naar onmiddellijke verandering.

Verandering zal snel komen, door het gebruik van licht en lichttechnieken, maar het kan tijd kosten, terwijl jullie de nieuwe lichtcodes, vibraties en rasters in jullie fysieke vaten assimileren en belichamen.

Jennifer: Dank je. Dat is logisch ~ maar je kunt zien dat ons geduld hier beneden opraakt.

Ashian: Ja. En we hebben hier millennia op gewacht, dus misschien is er iets wat we met jullie kunnen delen over geduld!

Jennifer: Hmmm (zei ze, beschaamd!)

Ashian: Het is niet om je te beschamen, maar om je ervaring in perspectief te plaatsen, om je een beetje ademruimte te geven, want ‘veel’ van het ongeduld van de mensheid is ego-gedreven, niet ziels-gedreven. De ziel is voorbij de tijd en is ervaringsgericht, daarom doet tijd er niet toe, ervaring doet er meer toe. Wanneer je in de ervaring van iets bent, verlies je alle besef van tijd, omdat ook jij ervaringsgericht bent, wanneer je in je goddelijke stroom bent.

Jullie zullen spoedig je vrijheid verwerven op een zeer onverwachte manier. Hoewel dat voor velen als een harde schok zal komen, staan diegenen van jullie die hierop hebben gewacht en voor dit moment hebben gebeden, klaar om in dienst te treden op de manier die het best bij jullie en jullie unieke vaardigheden past. Jullie zullen je allemaal bewust worden van wat het is dat je hier bent om te doen en te zijn ~ hoe je ervoor gekozen hebt om op zielsniveau te helpen.

We zeggen niet dat dit gemakkelijk zal zijn, want velen zullen zich verzetten en in slaap willen blijven, anderen zullen zo in paniek zijn dat ze het risico lopen de redder in de paniek te verdrinken.

Jullie, lichtwerkers, moeten evenwicht leren. Het proces van het rechtzetten van millennia van onrecht zal niet van de ene dag op de andere worden bereikt, maar het zal niettemin snel worden bereikt. In een klein decennium zullen jullie verbaasd zijn over de wereld die jullie hebben geschapen.

Maar in dat decennium, moet je balans vinden. Werk met liefde, creëer met vreugde, deel met passie. Maar heb niet het gevoel dat je moet zwoegen, dat je jezelf moet martelen voor de zaak van anderen, of dat je moet lijden omdat anderen lijden. NEE!

Jullie moeten de weg tonen, hoe in evenwicht te staan en te helpen met evenwicht, met liefde, met vrijgevigheid ~ met respect voor jezelf, je creativiteit, je heilige goddelijkheid, je tijd, je energie ~ evenveel als je respect hebt voor degenen die je helpt. Jullie zijn de rolmodellen van de nieuwe samenleving.

Het is niet wat jullie doen, het is hoe jullie het doen. De middelen zijn het doel.

Als je voor het proces zorgt, zullen de resultaten verzekerd en gezegend zijn. Doe één daad van vriendelijkheid met oprechte liefde, niet tien schijnbaar vriendelijke daden zonder zorg en mededogen. Breng je hart naar je taken, één voor één, wanneer je ze in de loop van je dag tegenkomt.

Laat jullie aandacht en mededogen gericht zijn op de activiteit of non-activiteit van het moment; op die manier maken jullie je leven heilig en wordt elke handeling die je onderneemt een heilige handeling, een offer van het Goddelijke aan het Goddelijke.

Jullie zijn het pad, jullie zijn de lichtdragers, jullie zijn de leraren. Jullie zijn de liefde. Jullie zijn het licht. Jullie zijn het Goddelijke. En als je dat beseft, wek je de Hemel op Aarde.

Maak je dag trager. Dit doe je door je bewust te worden van elk moment, zoveel als je kunt. Het is een discipline, het vergt oefening, maar het is de methode die je in staat stelt de tijd te overstijgen en naar de 5D te gaan, omdat het je in het eeuwige nu-moment brengt.

Als je het rustiger aan doet, merk je de zorg op – of het gebrek aan zorg op – die je besteedt aan alles wat je doet. Zorg voor jezelf in je nu-moment-zijn. Als je gehaast bent, beweeg dan snel, maar niet met stress. Als je boos bent, merk dan de inbreuk op je zijn op met vriendelijkheid, niet met wraak.

Dit zijn de vaardigheden van 5D zijn. Je hebt ze al die tijd geoefend. Nu is het tijd om ze te gebruiken ~ in elk nu moment van jou.

Wij zijn met jullie. We houden van jullie en we zegenen jullie voor alles wat jullie bereiken door in jullie nu-moment te zijn.

ASHIAN

Bron

(c) Jennifer Crokaert 2021 www.jennifercrokaert.com

Vertaling: Martien