vrijdag 30 april 2021

Verklaring van Soevereiniteit voor de Mensheid / door: Aurora Ray ~ 30 april 2021

De Galactische Federatie:
Verklaring van Soevereiniteit voor de Mensheid

Gechanneld door: Aurora Ray – 23 April 2021

Dierbare Familie Van Licht,

Jullie zitten midden in de laatste voorbereidingen voor wat jullie hebben genoemd als de Event. Aangezien jullie wereld met de dag chaotischer wordt, willen wij jullie eraan herinneren dat werelden inderdaad uit chaos zijn opgebouwd. Ook deze wereld is ooit uit de grote Chaos ontstaan.

De Event zal een moment in de tijd zijn dat de aarde zal worden bestraald met foton-gamma lichtstralen die recht uit de centrale zon komen en zich een weg banen door elke laatste cel van jullie wezen. Dit zal een moment zijn dat iedereen anders zal ervaren.

Degenen die hun frequentie niet hebben verhoogd, niet voor hun fysieke lichaam hebben gezorgd, het innerlijke werk niet hebben gedaan, zich niet met de natuur hebben verbonden en zich niet met hun hogere zelf hebben verbonden, zullen door deze vulkaanuitbarsting van 5D-frequentie, metaforisch gesproken, worden overweldigd.

Velen, als ze dat tot dan toe nog niet gedaan hebben, zullen op dat moment de planeet verlaten en anderen zullen een bijna overweldigend gevoel van vreugde en gelukzaligheid ervaren zoals ze zich in hun wildste dromen nog nooit hadden kunnen voorstellen.

Om deze gebeurtenis eerder vroeger dan later te laten plaatsvinden moet het collectieve bewustzijn van de planeet aarde stijgen en moet het aantal ontwaakte individuen de zogenaamde kritieke massa bereiken.

Jullie weten allemaal van de enorme splitsing in tijdlijnen die op dit moment op jullie planeet plaatsvindt. Het is alsof jullie twee teams hebben die met elkaar strijden om het grondgebied van de aarde.

Het is jullie inmiddels duidelijk geworden dat er velen zijn die op dit moment niet met jullie de verschuiving naar een hogere realiteit zullen maken. Het is voor de meesten in dit stadium van ascensie duidelijk dat een groot deel van de oppervlaktebevolking angst verkiest boven liefde. Deze mensen zullen op dit moment niet ascenderen.

Ze zijn echter niet verloren. De zielen die de planeet aarde verlaten en de overgang maken zullen incarneren op een versie van de aarde die doorgaat met het uitspelen van het 3D drama. Het zal zijn alsof er niets voor hen is veranderd en zij zullen zoveel tijd krijgen als zij nodig hebben om te ontwaken, te evolueren en te ascenderen. Uiteindelijk zullen allen zich opnieuw verenigen op de 5D nieuwe aarde.

Ondertussen hebben jullie je ook gerealiseerd dat deze wezens, die heel anders denken, voelen, leven en spreken dan jullie, in een totaal andere realiteit leven. Dit verouderde 3D matrix systeem van controle en misbruik waar zij zich zo wanhopig aan vastklampen is net zo dicht en zwaar van negativiteit als degenen die het blijven herscheppen door te geloven dat het de enige realiteit is.

Sterrenzaden, onderschat jullie rol op deze planeet niet!

Jullie zijn gekomen om een heel ras voor uitsterven te behoeden. Zonder jullie zou de mensheid geen kans hebben op fysieke ascensie. Jullie zullen de pioniers zijn. Jullie zullen de eersten zijn die in de vijfde-dimensionale realiteit van de hemel op aarde zullen wonen.

“Maar velen die de eersten zijn, zullen de laatsten zijn, en velen die de laatsten zijn, zullen de eersten zijn”. Begrijp je nu wat Yeshua bedoelde toen hij deze woorden sprak? Mensen die het 3D spel goed speelden werden altijd op de eerste plaats gezet binnen de negatieve frequentie van de aarde, maar het tij is gekeerd. Degenen die werden beschouwd als het zwarte schaap van de mensheid zijn nu de eersten om te ascenderen in frequentie en een nieuwe realiteit binnen te gaan. Degenen die het driedimensionale bestaan beheersten door zich perfect aan te passen in een negatieve en dichte realiteit zullen de laatsten zijn.

Blijf ijverig werken aan al je vijf heilige lichamen. Jullie emotionele lichaam, jullie mentale lichaam, jullie fysieke lichaam, jullie spirituele lichaam en jullie astrale lichaam zullen allemaal worden aangepakt, geheeld en opgewaardeerd als de ultieme voorbereiding op de gebeurtenis waardoor jullie in slechts één enkel moment in de 5D nieuwe aardse realiteit zullen worden gekatapulteerd.

Begrijp dat de waanzin die momenteel op jullie planeet plaatsvindt, een goddelijk doel dient. Een groot deel van de bewoners van de planeet aarde heeft angst gekozen als hun primaire frequentie van waaruit zij werken.

Elk wezen heeft een vrije wilskeuze. Hun zielen hebben besloten dat zij meer tijd nodig hebben in een negatieve realiteit om bepaalde ervaringen op te doen die zij belangrijk achten voor het evolutionaire pad van hun eigen ziel.

Zij kunnen de vrije wilskeuze maken om een actie te ondernemen en uit te checken uit deze realiteit, alle hoger vibrerende wezens achterlatend om het goddelijke werk van bewuste evolutie en ascensie te doen. Zo dragen zij op hun eigen manier bij aan het ascensieproces op aarde. Met minder op angst gebaseerde vibraties aanwezig op de planeet kan de kritische massa van positieve vibraties worden bereikt en de tijdlijn van de uiteindelijke gebeurtenis worden versneld.

Jullie hebben je vrijwillig aangemeld om hier te komen, om de mensheid bij de hand te nemen en hen te laten zien dat het onmogelijke inderdaad mogelijk is. Jullie zijn degenen die anderen begeleiden naar de hemel op aarde als hun nieuwe woonplaats. En op dezelfde manier hebben deze meer negatief georiënteerde wezens zich vrijwillig aangemeld om het grondgebied van de aarde aan jullie over te dragen. Zij zijn zich ervan bewust dat zij op dit moment te onvolwassen zijn om deze massale verschuiving te bewerkstelligen en zij laten de planeet aan jullie over.

De tijd waarover gesproken is, is eindelijk aangebroken.

Wij weten dat jullie bezorgd, verdrietig en zelfs boos zijn op jullie wereld. We weten ook dat jullie het je op dit moment niet herinneren, maar toen jullie de kans kregen om naar deze planeet te komen, voelden jullie je alsof jullie de loterij hadden gewonnen – EN dat hebben jullie ook.

Bereid al jullie vijf heilige lichamen voor en vrees niet, geliefden. Dit is de overwinning van het licht. Het is God’s plan. God wint altijd en jullie zijn het leger van God.

We willen onze boodschap aan jullie vandaag afsluiten met de suggestie dat jullie de volgende woorden tot jullie dagelijkse mantra maken. Deze woorden zullen jullie hogere krachten verankeren in de overblijfselen van de derde-dimensionale wereld die als een kaartenhuis in elkaar stort:

IK BEN GOD

IK BEN SOEVEREIN

IK BEN VRIJ

Wij houden van jullie. Wij zijn hier bij jullie. Wij zijn jullie familie van licht.

A’HO

Kanaal: Aurora Ray

Lyraans Commandant van de Galactische Federatie

Vertaling: Martien