maandag 26 april 2021

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Meer dan een financiële reset, massa-arrestaties & een zonneflits Gechanneld door: Daniel Scranton – 25 April 2021

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Meer dan een financiële reset, massa-arrestaties & een zonneflits 

Gechanneld door: Daniel Scranton – 25 April 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn verheugd ons met jullie allen te kunnen verbinden.

Wij zijn zeer enthousiast over deze volgende fase van jullie bewustzijnsevolutie, omdat wij voelen dat jullie het momentum oppakken en op weg zijn naar meer gigantische sprongen voorwaarts in het verhogen van de algehele menselijke vibratie. Jullie moeten jezelf zien als bestaand binnen dit menselijk collectief waarvan jullie deel uitmaken en jullie moeten zien en weten hoe elke gedachte die je denkt, elk perspectief dat je inneemt, elk greintje mededogen dat je voelt, bijdraagt aan wat er in de mix zit, in de gigantische pot soep van dit menselijk collectief en het collectieve bewustzijn.

Wanneer je jezelf ziet als invloed uitoefenend op de totaliteit van het menselijk collectief met de keren dat je mediteert, dat je je verbindt met Moeder Natuur, enzovoort, dat is wanneer je je waarde kunt erkennen. Jullie zullen niet allemaal die onmiddellijke voldoening krijgen en duizenden “likes” en miljoenen views ontvangen of honderdduizenden boeken verkopen en toch hebben jullie de impact die jullie hebben. Daarom kunnen we met vertrouwen zeggen dat we meer gigantische sprongen voorwaarts zien komen voor de mensheid. Het komt door elke individuele bijdrage aan het collectief en wat jullie doen als individuen.

Jullie hoeven niet te wachten op een wereldwijde financiële reset, op massa-arrestaties, op een zonneflits of iets anders dat jullie is beloofd als ‘het antwoord’ op alle problemen van de mensheid. En de reden dat jullie op geen van deze gigantische dingen hoeven te wachten is de voorwaartse beweging die jullie allen maken als individu in je eigen leven. Wanneer je iemand stilletjes, innerlijk vergeeft zonder dat iemand anders er enige weet van heeft, heb je de naald in beweging gezet. Je hebt iets toegevoegd aan het collectieve bewustzijn dat er eerder niet was. Je hebt niet alleen de algehele vibratie van het menselijk collectief verhoogd, maar je hebt ook aan anderen laten zien wat mogelijk is.

Het is mogelijk om iemand te vergeven die je onrecht heeft aangedaan, om medelijden te hebben met iemand die dat niet verdient en om onvoorwaardelijk van iemand te houden, ook al hebben zijn woorden en/of daden je gekwetst. Wanneer je laat zien dat het niet alleen mogelijk is, maar dat je het ook gedaan hebt, dan laat je dat niet alleen zien aan de mensen die er direct door geraakt worden. Je hebt het laten zien aan iemand aan de andere kant van de planeet die je nooit zult ontmoeten, want jullie zijn allemaal met elkaar verbonden.

We zijn allemaal verbonden en we weten dat we evolueren. We weten dat we verschuiven, veranderen en meer  onszelf worden. En daardoor voegen we iets toe aan het universele collectieve bewustzijn waar we allemaal deel van zijn. Dat betekent dat jullie profiteren van alle vooruitgang die wordt geboekt in de hogere rijken en wij worden steeds beter in het helpen van jullie. En dat is een andere manier waarop jullie profiteren van je verbinding met ons, maar we willen echt dat jullie jezelf erkennen voor het collectief verder helpen van de mensheid.

Degenen die ontwaakt zijn vormen een collectief binnen de menselijke gemeenschap. We hebben jullie Het Ontwaakte Collectief genoemd omdat we willen dat jullie voelen dat je deel uitmaakt van iets dat groter is dan jezelf. Jullie zijn verbonden met mensen aan de andere kant van de planeet die je nooit zult ontmoeten. En samen maken jullie een verschil. En het volgende verschil dat jullie maken zal weer groter zijn dan een wereldwijde financiële reset, massa-arrestaties of een zonneflits. En de reden dat het groter zal zijn is omdat het vanuit je innerlijk kwam.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke