zondag 10 september 2023

Hilarion: Jullie Aura’s Reinigen ~ 10 september 2023 ~Vania Rodriguez

Hilarion: Jullie Aura’s Reinigen

Kanaal: Vania Rodriguez – 9 September 2023

Lieve broeders van de planeet Aarde! IK BEN HILARION!

Hier vandaag zijn is een moment van grote vreugde, want ik breng de voortzetting van alle geschenken die we jullie hebben gebracht.

Mijn broeders, de planeet, het Geheel, de energieën zijn intens en sterk, overal. Zie het als een…, een opgeruimde omgeving en plotseling komt er een heel sterke wind binnen, heel sterk, en blaast gewoon alles van zijn plaats. Dit is de kracht van de wind. Ze laat niets op zijn plaats liggen. Dus, om een vergelijking te maken, dit is wat er gebeurt met de planeet Aarde, dit is wat er gebeurt met elke hoek en vooral wat er gebeurt met ieder van jullie.

En waar is die wind die niemand voelt? Op sommige plaatsen is hij zichtbaar. Op sommige plaatsen op de planeet worden de gevolgen ervan getoond. En hoe werkt deze wind op jou? Hij werkt door een grote reiniging uit te voeren van alles wat nutteloos is, wat niet langer nuttig is voor je ziel om te dragen. En het komt allemaal naar de oppervlakte. Omdat je niet ondergedompeld bent, vervuilt alles je aura. Het is alsof die hoop vuil om je heen dwarrelt.

Dus zal mijn geschenk van vandaag dit doel hebben: evenwicht en reiniging brengen in de aura van ieder van jullie. Deze oefening kan zo vaak herhaald worden als je wilt, want ik garandeer je dat er veel vuil is. Het zal niet slechts één keer worden verwijderd. Doe het dus meerdere keren. Het is een eenvoudige en gemakkelijke oefening die je altijd en overal kunt doen.

Ik zeg alleen dat je verbonden moet zijn met de Bron en Gaia om alles te laten werken. Het is niet genoeg om alleen maar te praten en te wachten tot het gebeurt, want de oefening wordt toegepast door Gaia en gezegend door Vader/Moeder God. Maak dus, voordat je met de oefening begint, mentaal een verbinding van Licht met het centrum van de planeet; iets dat uit hun hart komt, door hun lichaam loopt, via hun voeten vertrekt en het centrum van de planeet bereikt. Op dezelfde manier zal vanuit je hart een verbinding vertrekken en naar de Bron gaan. Nee, het maakt niet uit waar de Bron is, je verbinding zal het vinden.

Dan zal er een moment zijn waarop je je verbonden voelt met beide krachten, en op dat moment zal je Goddelijke Aanwezigheid bezit nemen; ze zal er zijn, actief, klaar om te doen wat nodig is. Dus vraag op dit moment je Hogere Zelf, je Goddelijke Ik Ben Aanwezigheid, om je hele aura te bedekken met de Groene Straal van Hilarion. Ja, ik zal niet degene zijn die je aura zal bedekken, maar elk Hoger Zelf zal een bondgenoot van mij zijn, waarbij alleen hun bereidheid om hun aura met mijn Groene Straal te bedekken voldoende zal zijn om de straal in hun aura te installeren.

Voor hoe lang? Zolang als het hart het vraagt. Zolang je het wilt doen. En doe het, doe het, doe het vaak. Hoe meer je doet, hoe meer je in balans zult zijn, want de wind stopt niet, het schoonmaken stopt niet. En het is geen reiniging van één laag. Elke laag die vernietigd wordt, wordt snel gevolgd door een andere laag omdat je al vele incarnaties energieën hebt verzameld die niets meer waard zijn.

Dus doe, herhaal, doe, herhaal, herhaal deze oefening vele malen, en ik garandeer je dat niet alleen de reiniging van je aura’s zal plaatsvinden, maar dat de verbinding met het Hogere Zelf enorm zal worden verdiept. En dit is wat je nu nodig hebt. Nu zal ik een kleine herinnering achterlaten: Velen kunnen nog steeds, door gebrek aan geloof in zichzelf of in wat er om hen heen gebeurt, de Goddelijke Aanwezigheid niet voelen, het Hoger Zelf niet voelen. Maar ik herinner jullie eraan dat intentie heel belangrijk is.

Dus wanneer je je verbindt met het centrum van de Aarde en met de Bron, ben je automatisch in de Goddelijke Aanwezigheid. Natuurlijk, zolang het hart deel uitmaakt van dit hele proces, want het is geen lege en betekenisloze gedachte. De intentie moet diep zijn. Dus zelfs als je niets voelt, maar als je openhartig bent en verbonden met de intentie om er te zijn, zal alles lukken. En hoe vaker je de oefening herhaalt, hoe meer je zult komen waar je moet zijn.

Dus herhaal veel. Want het belangrijkste in dit alles is het goede dat het jullie allemaal zal brengen. We reiken jullie vele dingen aan, want dit is de tijd van reiniging, het is de tijd van verdieping van het hart, het is de tijd van verheffing van jullie zielen en gewetens. Onthoud: Er is een grote massa op de planeet die dicht en duister is, en het is noodzakelijk voor jullie, die wakker zijn, om uit deze massa te komen. En het is alleen met deze kleine geschenken die we jullie geven dat jullie in staat zullen zijn om dit te doen; om uit deze grote massa te komen en te stoppen met alles wat het nog zal meemaken. Vertrouw gewoon en doe alles vanuit je hart.

Hilarion

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org