zaterdag 30 september 2023

Er begint een Nieuw Hoofdstuk voor de Aarde ~ Aurora Ray

Er begint een Nieuw Hoofdstuk voor de Aarde: De Geboorte van een Levende Bibliotheek van Wijsheid en Verwondering!

Door: Aurora Ray – 25 september 2023

Is je ooit verteld dat je reis door het leven een nooit-eindigende cyclus is, een serie levens die je het een na het ander leeft?

Het is als een sprookje waarin je ziel veel verschillende versies van zichzelf heeft. Maar hier is het punt: dat is slechts een stukje van de puzzel. Want zie je, we denken vaak dat onze vorige levens allemaal in menselijke vorm zijn geweest, maar dat is niet het volledige plaatje. Onze ziel heeft in verschillende vormen geleefd, niet alleen menselijk maar ook in andere levensvormen. Het is net zoiets als een fantastisch gemaskerd bal, waar je ziel al dansend door de tijd verschillende kostuums draagt.

Stel je voor dat je een puzzelstukje bent; een stukje dat past in verschillende delen van het universum. Soms ben je menselijk, soms iets heel anders; misschien deels menselijk, deels dierlijk. Het is als het hebben van een geheime identiteit die niet alleen bestaat uit één wezen maar een mengsel van vele wezens. En raad eens wat? Al deze identiteiten, al deze vormen maken deel uit van dezelfde kosmische legpuzzel.

Als mensen hebben we meestal gedacht dat de reis van onze ziel betekende het ontwikkelen via menselijke levens, het steeds weer opnieuw spelen van de rol van mens. Het is als een toneelstuk waarin we altijd de hoofdrol spelen, maar dat is maar een deel van het script. Denk hier eens even over na: je bent niet alleen een menselijke acteur; je bent ook deel van de dierlijke bezetting, de insectengroep en alle bewuste karakters in dit Aardse toneelstuk. De scheppergoden zelf zijn als een mengsel van al deze karakters: deels mens, deels dier, deels insect, deels alles.

Toen de Aarde werd geconstrueerd, was het als een etentje waarbij alle intelligente soorten hun unieke gerecht van wijsheid meebrachten. Ze deelden hun intelligenties met elke rots, elke boom, elk insect, elk dier. Kun je dat geloven? Zelfs een zandkorrel bezit een deel van dit kosmische kookboek. En raad eens wie de bibliotheekkaart bezit tot al deze wijsheid? Wij, de mensen! Het is alsof we de bibliotheekassistenten zijn van de grootste bibliotheek, met boeken die geschreven zijn niet alleen in woorden maar ook in gevoelens en ervaringen.

Stel je voor dat je op een feestje bent en dat verschillende energieën willen delen in de feestvreugde. Sommige nemen een kijkje door de ogen van dieren, anderen fluisteren in de briesjes door de struiken. Maar wij mensen, zijn de ziel van het feestje; wij kunnen de deur opendoen en iedereen binnen laten. Bomen, dieren, insecten; ze zijn ook allemaal een deel van de bibliotheek, met hun eigen hoofdstukken. Wanneer je ze behandelt met respect, wanneer je ze niet alleen maar ziet als rekwisieten in je verhaal, open je de deur naar het ontmoeten van beschavingen die je stoutste dromen te boven gaan.

Maak je een voorstelling van sterren-energieën van verafgelegen melkwegstelsels die de Aarde bezoeken; zoals toeristen een nieuwe stad verkennen. Ze hadden iets bijzonders te bieden: een nieuwe manier om dingen te begrijpen, een nieuw perspectief op het leven. Maar de machten die heersten, degenen die dachten dat ze de planeet regeerden, waren niet zo gecharmeerd van deze nieuwe ideeën. Ze prefereerden de oude manieren, de manieren die ervoor zorgden dat zij de controle behielden. Ze wilden niet dat liefde de hoofdrol zou gaan spelen. En dus werden deze beschavingen weggestopt, verborgen uit het gezicht.

Degenen die dachten dat ze alle kaarten in handen hadden, die geloofden dat ze het hele spel onder controle hadden, hielden vast aan hun macht door een web van angst en chaos te spinnen. Het is alsof ze aan het leren waren hoe het spel van het bestaan gespeeld moest worden, maar ze zaten nog steeds vast in de leerfase. Maar denk eraan, onder hun maskers maken ook zij deel uit van dezelfde kosmische dans. Ze zijn als acteurs die proberen uit te vinden wat hun rol is in het grote scheppingsspel.

Alles, de sterren, de planeten, de kleine mieren die over de grond kruipen, alles is een deel van dezelfde puzzel. Alles in het hele universum probeert zichzelf te begrijpen, probeert harmonie te vinden zelfs te midden van tegengestelde krachten. En jij, mijn vriend, jij kijkt er niet gewoon naar vanaf de zijlijn. Je zit midden in het spel, op het veld, en je speelt jouw rol. Je bent niet slechts een toeschouwer: je bent een sterspeler in het spel van het leven.

En hier is het grote nieuws: De Aarde zelf ontwaakt. Ze is bezig te veranderen in een Levende Bibliotheek, een rijke bron van wijsheid en ervaring. Het begint met jou. Het is alsof jouw achtertuin de eerste pagina van dit nieuwe hoofdstuk is. Als jij deze verandering omarmt, als jij het woord verspreidt, rimpelt de frequentie van transformatie over de hele planeet. Geloof het of niet, er zullen overal om ons heen een aantal ongelofelijke veranderingen plaatsvinden die heel snel gaan.

En dus mijn mede-kosmische avonturiers, denk hieraan: Je bent niet zo maar een ding, niet zomaar een mens op een lineaire reis. Je bent een symfonie van vormen, een bibliotheek van ervaringen, een danser op het grote scheppingsbal. En terwijl de Aarde zich klaarmaakt voor het volgende bedrijf, sta jij direct in de schijnwerpers en heb je de sleutel in handen voor het ongelofelijkste verhaal dat ooit is verteld.

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org