dinsdag 26 september 2023

Het Manifesteren Van Jullie Verzoeken Aan De Arcturianen ~ 26 september 2023 ~ Daniel Scranton

Het Manifesteren Van Jullie Verzoeken Aan De Arcturianen

Gechanneld door: Daniel Scranton – 24 September 2023

“Groeten. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugt om met jullie allemaal in contact te komen.

Wij zijn zeer goed in staat om al jullie verzoeken, zowel gesproken als gedacht, te behandelen. We raden jullie zelfs aan om de verzoeken die jullie voor ons hebben op te schrijven, omdat jullie duidelijker krijgen wat je wilt, omdat je er in schriftelijke vorm naar kunt kijken.

Je hoeft niets te verdienen en je hoeft niet speciaal te zijn. Je hoeft de magische mantra niet te herhalen; je hoeft je alleen maar af te stemmen op datgene waar je om hebt gevraagd, en wij zijn blij om het bezorgsysteem voor jullie te zijn, omdat jullie ervoor hebben gekozen om je op ons te concentreren in plaats van op Yeshua, of de Bron, of de Pleiadiërs.

Elk van een aantal hoger-dimensionale wezens kan jullie verzoeken afhandelen.

Wij helpen jullie allemaal graag, en wij vinden jullie allemaal het waard om te ontvangen waar je om vraagt.

Nu ben je het misschien niet eens met de timing van de levering van datgene waar je om hebt gevraagd, maar dat is iets waar je aan moet wennen als je in vrede en vreugde wilt leven.

Het is belangrijk dat je een manier vindt om jouw leven te leiden, geïnteresseerd en enthousiast te zijn over wat je kunt doen, en wanneer je nog lang en gelukkig kunt leven, ook al is niet alles gemanifesteerd waar je om hebt gevraagd, dan zou je een vorm van spiritueel meesterschap moeten hebben bereikt.

Als je ervoor zorgt dat je leven draait om manifestatie, om krijgen wat je wilt, en je stelt er grenzen aan door te zeggen dat het in dit specifieke tijdsbestek moet gebeuren, dan blijf je in een achtbaan zitten waar je je niet erg meesterlijk in voelt. alle.

Het is wanneer je gedachten, woorden en daden de hogere vibratie weerspiegelen waarin je je bevindt, dat je waarschijnlijker zult ontvangen, en dan wordt wat je ontvangt de kers op de taart van het leven dat je leeft.

Wanneer je van iets een noodzaak maakt, iets dat nodig is om gelukkig te zijn, of om vervuld te worden, of om je heel te voelen, dan duw je het weg omdat je probeert te manifesteren vanuit een onvolledige staat, die is een staat van zijn met een lagere trilling.

Wees blij nu. Wees nu vervuld. Zoek nu iets waar je geïnteresseerd en enthousiast over kunt worden, en laat die verzoeken los zodra je ze hebt gedaan. Denk niet dat je ze elke dag moet blijven herhalen of dat je het misschien niet helemaal goed hebt verwoord, en dat het daarom nog niet is gebeurd. Dan ben je nog steeds gefocust op gebrek.

Concentreer je op de volheid van jouw geest, jouw ziel, jouw zelf.

Concentreer je op hoeveel lucht er overal om je heen in te ademen is en hoe heerlijk het kan smaken als je het bewust inademt en met de intentie om alles te ontvangen wat de lucht je te bieden heeft.

En laat ons en je gidsen en je andere helpers al het zware werk doen, al het werk, terwijl je de hogere vibratie vindt die altijd voor je beschikbaar is door te ontspannen, jezelf open te stellen en de gehechtheid aan alles los te laten dat anders is dan de zoals het nu is.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben ervan genoten om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: wakkeremensen.org