vrijdag 29 september 2023

LAAT MENSEN DIE NIET MET JE VIBREREN ~ Himmat Singh


LAAT MENSEN DIE NIET MET JE VIBREREN
Het is geen houding van arrogantie of trots, maar van congruentie, je zult van ze blijven houden maar met een ander perspectief, vanuit een ander niveau van compressie, begrip en bewustwording.
Het is het moeilijkste wat je ooit zult moeten doen in je leven, en het zal ook het belangrijkste zijn: stop met hechten aan degenen die niet meer met je vibreren.
Ik weet dat je instinct is om alles te doen wat je kunt om de goede dank te verdienen van iedereen die je kent, maar het is ook de impuls die je tijd, je energie en je gezond verstand zal stelen.
De waarheid is, je bent niet voor iedereen, en iedereen is niet voor jou.
Dat maakt het zo speciaal als je de weinige mensen ontmoet waarmee je een echte vriendschap, liefde of relatie hebt: je zult weten hoe kostbaar het is omdat je hebt ervaren wat het niet is.

Het meest kostbare en belangrijkste dat je in je leven hebt is je energie. Het is niet jouw tijd die beperkt is, het is jouw energie.
Wat je elke dag geeft is wat meer en meer zal creëren in je leven. Waar je tijd aan geeft is wat je bestaan zal definiëren.

Wanneer je je dit realiseert, zul je beginnen te begrijpen waarom je zo angstig bent als je tijd doorbrengt met mensen die niet aan je bijdragen, op banen of plaatsen, steden die niet bij je passen.
Je zult je realiseren dat het belangrijkste wat je kunt doen voor je leven, voor jezelf en voor iedereen die je kent, is om je energie sterker te beschermen dan anders.

Jij bent het belangrijkste in je leven onthoud dit goed.

Himmat Singh
Healing World