donderdag 28 september 2023

VRAAG ALTIJD TOESTEMMING ~ Robert Lim


VRAAG ALTIJD TOESTEMMING

Voordat je een boomtak afsnijdt of een bloem neemt, moet je de geest van de boom of plant laten weten wat je gaat doen, zodat hij je energie van die plek kan verwijderen en de snede niet zo sterk voelt.

Als je naar de natuur gaat en een steen wilt pakken die in de rivier was, vraag dan aan de rivierbewaker of je een van de heilige stenen mag pakken.
Als je een berg moet beklimmen of een pelgrimstocht door de jungle moet maken, vraag dan toestemming aan de geesten en bewakers van de plaats. Het is heel belangrijk dat je communiceert, ook als je niets voelt, hoort of ziet.

Betreed elke plek met respect, want de hele natuur hoort je, ziet je en voelt je. Elke beweging die je maakt in de microkosmos heeft een grote impact op de macrokosmos.
Wees bij het naderen van vegetatie dankbaar voor het medicijn dat het voor je heeft.

Eer het leven in zijn verschillende vormen en wees je ervan bewust dat elk wezen zijn doel vervult. Niets is gemaakt om de ruimtes te vullen, we zijn hier allemaal om onze missie te herinneren, ons te herinneren wie we zijn en wakker te worden uit de heilige droom om naar huis terug te keren!

Robert Lim