dinsdag 26 september 2023

Dit Is Jullie Snelste Route Naar De Vijfde Dimensie! ~ 26 september 2023

Dit Is Jullie Snelste Route Naar De Vijfde Dimensie!

Door: DNA AWAKENING – 24 September 2023

Welkom bij een transformatieve reis van de Vijfde Dimensie die diep in de rijken van chakra’s duikt, energiecentra die de sleutel vormen tot onze spirituele evolutie. In deze verkenning zullen we de mysteries ontdekken achter de overgang van de 3D-wereld naar de verhoogde frequenties van het 4D- en 5D-bestaan. Laten we beginnen aan een fascinerende zoektocht om het potentieel van deze energiecentra te ontsluiten, te beginnen met de raadselachtige Derde Oog-chakra.

Derde Oog Chakra: Jouw Toegangspoort Tot Intuïtie

Het Derde Oog Chakra blijft in de 3D-wereld vaak inactief vanwege energieën die in strijd zijn met de hogere trillingen ervan. Velen van ons worstelen met energetische blokkades, onevenwichtigheden en gewoonten die ons ervan weerhouden toegang te krijgen tot onze volledige vitaliteit. De gevolgen manifesteren zich in de vorm van gevoelens van uitputting, wanorde en zelfs ziekte. Hier is echter de opwindende onthulling: het Derde Oog-chakra kan op elk moment resoneren met 5D-frequenties.

In de vijfde dimensie delen alle wezens dezelfde verheven sfeer. Als een zeer spiritueel individu met een goed ontwikkeld Zesde Chakra bereik je een resonantie die je verbindt met medezielen met een hoge vibratie. Maar hier is het addertje onder het gras: wanneer je individuen tegenkomt waarvan de frequenties in de lagere rijken van 3D blijven hangen, omhult dichte energie hen, waardoor ze onzichtbaar worden voor jullie 5D-energie. Deze energetische mismatch creëert een barrière, waardoor communicatie ongemakkelijk en schijnbaar vreemd wordt.

Kroonchakra: De Goddelijke Verbinding

Terwijl we ons op het terrein van de Kruinchakra begeven, ontdekken we de veelzijdige rollen ervan en de diepgaande transformatie die deze ondergaat als we overgaan van het 3D- naar het 5D-bestaan. In de driedimensionale wereld dragen de meesten van ons onze Kruinchakra in een slapende staat, niet in staat zijn volledige potentieel te ontsluiten te midden van de dichte en giftige energie die heerst in 3D.

Deze kiemrust impliceert echter geen inactiviteit. De Kruinchakra blijft dienen als een essentieel energiekanaal en verbindt ons met de Bron. Wanneer we onze vibraties door meditatie of gebed verhogen naar de frequentie van het zevende chakra, ervaren we een diepgaande verbinding met de universele energie van Eenheid. In de vijfde dimensie wordt deze verhoogde staat de norm, een voortdurende gemeenschap met het goddelijke.

In 5D neemt het Kruinchakra nog een cruciale functie over, aangezien het de brug wordt die ons verbindt met onze Sterrenfamilie. Onze zielen, geïncarneerd op aarde, onderhouden een ononderbroken energetische en informatieve verbinding met onze monadische familie in hogere rijken. Deze verbinding ondersteunt ons bij het navigeren door de uitdagende en vijandige 3D-wereld, ook al blijven we ons daar in ons dagelijks leven misschien niet van bewust.

De Openbaring Van 5d-Waarheden

Het is in de vijfde dimensie dat het ingewikkelde tapijt van onze kosmische afkomst zich tot in de kleinste details voor ons ontvouwt. In de 3D-realiteit blijven onze herinneringen vaak geblokkeerd, waardoor we ons niet bewust zijn van onze banden met onze Sterrenfamilies. We kunnen de buitengewone gebeurtenissen in ons leven toeschrijven aan intuïtie, hemelse gidsen of beschermengelen, die zich niet bewust zijn van onze diepere kosmische banden.

Alleen in 5D onthult deze waarheid zich in al haar pracht en nuance. Zelfs in de lagere dichtheden dient de Kruinchakra als een krachtige antenne, die ons op één lijn brengt met de frequenties van onze Sterrenfamilies, op voorwaarde dat we de betekenis ervan onderkennen en er actief aan werken om deze te laten ontwaken.

De Rol Van Het Kruinchakra

De vijfde dimensie vertegenwoordigt het hoogtepunt van de ervaringen van onze ziel in de lagere en hogere dimensies. Om deze verzamelde wijsheid volledig te kunnen benutten, moeten we deze synthetiseren en transmuteren tot een nieuwe schakel in de keten van de incarnaties van onze ziel. Dit transformatieve proces stelt ons in staat om naar het volgende evolutieniveau te stijgen. De Kruinchakra speelt een cruciale rol in dit alchemistische proces door onze 3D-ervaringen te behouden en tegelijkertijd laag-vibrerende elementen van dualiteit en karmische energieën eruit te filteren.

Naast het chakrasysteem oefenen de hypofyse, de pijnappelklier en de hypothalamus een aanzienlijke invloed uit. De hypothalamus en de hypofyse werken in harmonie om ons endocriene systeem te reguleren, en de Kroonchakra, gepositioneerd in het rijk van de hersenen, onderhoudt een energetische verbinding met de Wortelchakra, die het hele systeem verankert.

De Rol Van De Hypofyse

Hoewel de hypofyse zelf geen energiecentrum is, verfijnt hij onze trillingen zodat we ons afstemmen op hogere dimensies en hun beschavingen. Het fungeert als een barometer, bepaalt de gereedheid van onze chakra’s voor interdimensionaal contact en verzekert de stabiliteit van onze verhoogde trillingen. Bovendien speelt het een cruciale rol bij het faciliteren van naadloze communicatie met wezens uit andere werelden.

Mogelijkheden Uitbreiden In 5d

De vijfde dimensie luidt een wereld van grenzeloze mogelijkheden in. Terwijl we door deze dimensie reizen, past ons chakrasysteem zich aan en evolueert het, en weerspiegelt onze keuzes en ervaringen. Vibratieniveaus en subniveaus binnen 5D bieden unieke mogelijkheden voor spirituele groei. Sommigen blijven misschien hangen op de grens tussen de vierde en vijfde dimensie, terwijl anderen kunnen opstijgen naar de zesde dimensie en verder, waarbij elke voortgang de samenstelling van hun chakrasysteem verandert.

Deze transformatie strekt zich ook uit tot de pijnappelklier, die ontwaakt tot zijn volledige potentieel op de verhoogde frequenties van 5D.

Het Pad Vooruit

In onze zoektocht om de kracht van onze chakra’s te ontsluiten en onze spirituele evolutie te verheffen, moeten we ons blijven inzetten voor het leren van onze levenslessen en volharden in ons innerlijke spirituele werk. Terwijl we door de dimensies reizen, staan onze Sterrenfamilies, in samenwerking met Hogere Lichtkrachten en Curatoren, klaar om ons te begeleiden en bij te staan op dit ontzagwekkende pad.

Nu we deze verkenning van chakra’s in de context van dimensionale evolutie afsluiten, mag je inspiratie vinden om dieper in je eigen chakrasysteem te duiken en de transformerende reis naar het 5D-bestaan te omarmen.

DNA AWAKENING

Vertaling: wakkeremensen.org