donderdag 28 september 2023

Pauzeer En Ga Naar Binnen / Door: Kejraj ~ 28 september 2023

Pauzeer En Ga Naar Binnen

Door: Kejraj – 27 September 2023 – voor EraofLight.com

Gegroet vrienden! Van hart tot hart, op dit moment dat we spreken, Ik ben Kejraj.

Voor de bekrompenen, voor de onbewusten, voor degenen die opereren vanuit een staat van angst kan elke vorm van bewijs over welk onderwerp dan ook aan hen worden gepresenteerd, en ze zullen de andere kant opkijken en in de tegenovergestelde richting wijzen, naar iets dat vals is, maar alleen omdat ze er zelf troost in vinden. Ze willen dat je je bij hun ‘sekte’ aansluit als je wilt, zodat ze zich niet alleen voelen in hun overtuigingen.

De energie die mensen besteden aan het proberen anderen van hun eigen overtuigingen te overtuigen, zou veel nuttiger zijn en hen helpen met sprongen vooruit te gaan als ze die energie op zichzelf zouden richten, naar binnen zouden gaan, op zoek zouden gaan naar hun innerlijke licht, iets betekenisvollers dat al bestaat in hen, in plaats van te proberen anderen ervan te overtuigen of de aarde plat van bol is.

Ook dit is begrijpelijk. Waarom? Omdat er meer moed, meer focus en geduld nodig is om de eigen onevenwichtigheden onder ogen te zien en te genezen. Het is veel te gemakkelijk om jezelf voortdurend af te leiden door de agenda’s van het duister, dan om te werken aan het ontdekken van de geheimen die in je eigen wezen verborgen liggen.

Misschien is het tijd om een pauze te nemen, van de doelbewust aangebrachte afleidingen van de matrix, te ademen en terug te keren naar je innerlijke heiligdom. Want wat je van binnen te wachten staat, is veel mooier dan wat dan ook in de uiterlijke wereld.

Al het licht voor jou!

Kejraj

Vertaling: wakkeremensen.org