donderdag 28 september 2023

ALS HET LICHT ER NIET DOORHEEN KAN KOMEN TWEE ONLINE LICHTCIRKELS OP KOMST ~ Mieke Vulink


ALS HET LICHT ER NIET DOORHEEN KAN KOMEN
TWEE ONLINE LICHTCIRKELS OP KOMST

Er zijn van die dagen dat we innerlijk tegen iets aanlopen, dat hardnekkig blijkt te zijn. Het licht, waar we zo graag in verblijven en wat als 'thuis' voelt, voelt dan heel ver weg of zelfs onbereikbaar. En hoewel we weten dat het hardnekkige deel iets van onze persoonlijkheid is, krijgen we het maar niet zo weggepoetst.

Als dat bij jou gaande is, weet dan dat er weer een mooie transformatie op je wacht. Op dat moment is jouw lichtkracht groot genoeg om de delen van jouw persoonlijkheid, die de hogere frequenties nog niet kunnen dragen, te omarmen en uit de dualiteit te bevrijden. Er kan letterlijk licht komen op de oude, donkere wolk waarin jij je op dat moment gevangen voelt.

HET TOELATEN VAN ONZE LICHTKRACHT!
Denk niet dat je iets niet goed hebt gedaan, of dat het niet spiritueel zou zijn dat je met zo'n zwaar of liefdeloos gevoel de dag in gaat. Het is juist spiritueel om je eigen (oude) schaduwdelen aan te kijken, er 'Ja dit zit ook in mij' tegen te zeggen, zodat zij met al hun schaamte of verwarring tevoorschijn kunnen komen. Zodat ze eindelijk liefdevol ontvangen worden, waardoor ze uit de kramp kunnen komen waarin ze zich al vele levens hebben bevonden.

Want vaak zijn de delen die zich nu willen ontladen verbonden met die levens waarin we veel met onze lichtkrachten gewerkt hebben, maar waarin we zóveel tegenwerking hebben ondervonden dat diezelfde lichtkracht niet meer in de volle potente aanwezig kan zijn.

OKTOBER: OPRUIMEN EN KRACHTIGER IN ONSZELF GAAN STAAN
Oktober wordt een maand van het ontdekken van onze eigen grote scheppingskrachten. Doordat we steeds transparanter worden kunnen we oude verdichtingen laten wegvloeien, en vice versa. Uit al onze lichamen - van verdicht tot zeer verfiind - zal er veel willen vrijkomen. Emoties hoeven niet eerst geduid of begrepen te worden; ze mogen gaan stromen. Als je ze liefdevol verwelkomt komt er vanzelf inzicht over waar ze mee te maken hadden.

Fysieke pijnen kunnen toenemen, maar zie het als tijdelijke pieken (zowel omhoog als omlaag) die nodig zijn om echt bij de kern van de verkramping en de verdichting te kunnen komen.

Het hoofd zal regelmatig overuren maken, omdat we NU helder willen krijgen wie we zijn, en vooral: wie we dachten te zijn, maar niet waren. En ook niet hoeven te worden! Kortom; een maand waarin we heel veel oude belemmeringen kunnen opruimen, die ons nog verhinderen om onze eigen groei en ons eigen Licht te kunnen zien.

TWEE ONLINE LICHTCIRKEL-WEEKENDEN OP KOMST!
Om deze najaars-schoonmaak te ondersteunen zal ik twee online Lichtcirkels gaan aanbieden vanuit energetische verbindingen met krachtplekken in zuid Frankrijk. Zij helpen ons om sneller door dit soort processen heen te komen, en om onze hogere zielendelen moeitelozer en dieper te kunnen verankeren in ons fysieke zijn. Zodat we steeds meer, in alle vrijheid, kunnen voelen dat we al bereikt hebben wat we vanuit onze ziel voor dit leven gewenst hebben.

Meer nieuws over deze Lichtcirkels (gepland voor eind Oktober en eind November) zal ik volgende week schrijven, als ik weer terug in Nederland ben.

Liefs,
Mieke