zaterdag 30 september 2023

Vital Frosi – “De Ziel Weet Wat Er Komen Gaat”. ~ 30 september 2023

Vital Frosi – “De Ziel Weet Wat Er Komen Gaat”.

Door: Vital Frosi – 27 September 2023


Geliefden!

Hoewel ons biografisch bewustzijn, dat is waartoe de ziel terwijl ze incarneert toegang toe heeft, in de hogere frequenties alles weet wat er binnenkort komt. Onthoud dat de sluiers nog niet zijn opgelicht, maar onze hogere versies informeren intuïtief onze fractal, tenminste op een subtielere manier.

Hoe meer je jezelf toestaat om je bewustzijn te verruimen, hoe meer informatie er aankomt. En het is deze informatie in de vorm van frequenties die zoveel nooit eerder gevoelde symptomen veroorzaakt.

De berichten die via boodschappen binnenkomen, doen me geloven dat de meerderheid van de Lichtwerkers op dit moment een grote energetische upgrade ondergaat. En dit gebeurt op zo’n intense manier dat het als een verrassing komt, aangezien de meeste Lichtwerkers al geloofden dat ze door het dichtste raster waren gegaan.

Ook ik ben verrast door de symptomen van de afgelopen weken. Ik weet zeker dat wat veel mensen melden te voelen, ik ook ervaar. Misschien zelfs om een beetje meer steun te geven aan iedereen die met mij meeloopt op deze reis.

Nooit eerder gevoelde energieën gaan nu van het ene uiterste naar het andere. Het voelt echt als een achtbaan. Angst, hartkloppingen, tachycardie, bloeddrukproblemen, depressie, gebrek aan eetlust of afkeer van bepaald voedsel, droge mond, lichaamspijn, onterechte angsten, noem maar op.

De frequentie hoog houden is niet gemakkelijk. Maar we moeten op zijn minst beseffen dat de meeste van deze symptomen van ascensie zijn. Natuurlijk is het altijd goed om een oogje in het zeil te houden en er zeker van te zijn dat er geen andere oorzaken zijn, omdat we ons ook nog steeds in Oude Aarde vibraties bevinden.

Wat de ziel vanaf nu gaat ervaren, wist ze al voordat ze deze Terran School accepteerde, maar ze heeft het nog nooit eerder ervaren. En dit schept zo’n grote verwachting voor het dat het weerspiegeld wordt in het fysieke lichaam en ook in het emotionele lichaam. Onthoud dat het [emotionele] lichaam de taal van de ziel uitdrukt.

Probeer meer te ontspannen en verzet je niet zoveel tegen verandering. Alles wat komt, zal het beste zijn. Dat is de garantie die we van bovenaf hebben. We hebben ook veel meer steun dan we beseffen. Er is dus niets om bang voor te zijn. We hebben vele millennia gewacht op dit moment. Dit moment is al aangekondigd.

Zoals al is gezegd, helpen sommige gewoonten om deze aanpassingen in evenwicht te brengen. Veel water drinken, vers voedsel, fruit en groenten, lichaamsbeweging, contact met de natuur, ademhalingstechnieken, meditatie enzovoort.

Maar vooral, trap niet in de angst en de verhalen van de oude controle die nog steeds bestaat. We moeten onze eigen overtuigingen opnieuw evalueren, want niet alles wat ons geleerd is, is waar.

Vertrouw op het Plan en geloof dat je een ziel bent die in een lichaam zit om het leven op deze prachtige Planeet te ervaren.

Ik ben Vital Frosi en mijn missie is verlichting!

Namaste!

Auteur: Vital Frosi

Vertaling: wakkeremensen.org