zaterdag 30 september 2023

De Meest Ware Paden Leiden Naar Binnen ~ 30 september 2023 ~ Judith Kusel

De Meest Ware Paden Leiden Naar Binnen

Door: Judith Kusel – 28 september 2023


De meest ware paden leiden naar binnen en het is daar binnen dat alle antwoorden en kennis in waarheid liggen, want onze ziel is eeuwig verbonden met Al Dat Is.

In deze laatste paar weken heeft de Verschuiving kwantumsprongen gemaakt, en voor velen betekent dit expansie op bewustzijnsniveaus zoals nog nooit eerder ervaren. Ik zeker wel.

Aan de andere kant heerst er chaos in de oude structuren, vormen, enz. in de Oude Aarde, wat schitterend weerspiegeld wordt in de chaotische weerpatronen en de manieren waarop alles gekker lijkt te worden aan de ene kant, terwijl aan de andere kant steeds meer zielen ontwaken.

De meest ware navigatiesystemen, de meest ware begeleiding, zitten diep in jezelf. Het is niet buiten, en het vereist een zekere discipline om dieper naar binnen te gaan, en je niet te laten afleiden door de buitenkant en wat er daarbuiten wordt uitgezonden, maar in plaats daarvan het stille punt binnenin te zoeken.

Het hart en de ziel zijn gecentreerd rond het eeuwige nu en eeuwige waarheden en het diepe weten daarvan in je eigen ziel. Als iets niet goed voelt, dan is het niet voor jou – het is niet jouw waarheid! Hetzelfde geldt als er alarmbellen gaan rinkelen of als je eigen onderbuikgevoel je vertelt dat er iets niet klopt, ook al kun je nog niet precies aangeven wat het is en in welke vorm.

De meest verbazingwekkende dingen beginnen te gebeuren wanneer we echt vertrouwen op onze eigen ziel, als één met Al Dat Is, om ons door deze expansie te leiden, want je ziel is oneindig verbonden met de monade (zielengroep) en meer dan dit het Oneindige Goddelijke Geheel. Het bredere Universele weten, want velen van ons zijn inderdaad Meesterzielen die hier geïncarneerd zijn, voornamelijk om dit hele proces te doorlopen en te voltooien. Let wel, dat laatste, want dat is inderdaad onze voornaamste reden om hier te zijn, en geen enkele andere. We zijn hier om ons stevig te verankeren in het Nieuwe Gouden Tijdperk, zelfs terwijl we verschuiven en bewuster worden terwijl we liefdevol dienen vanuit ons hart en onze ziel en heel ons wezen!

Velen van ons kiezen ervoor om dit stilletjes te doen, zonder veel tamtam, en inderdaad, wie energetisch naar ons toe getrokken moet worden, of wiens ziel aangeraakt moet worden, zal ons vinden.

Dat is de zegen van de innerlijke revolutie, de innerlijke verschuivingen en inderdaad het ontsluiten van de ziel-in-pracht, de waarheid leven van wie en wat we in waarheid zijn met liefde en liefdevolle intentie.

Judith Kusel

Vertaling: wakkeremensen.org